Puiuti de Randunici 2008 (136)
Raspunsuri - Pagina 10
Olgutzika spune:
Mimoooo, nu e duminica la 15
?
Bubule, uicheduri cu sotzu' mai ai....da si tu o fugulitza mica sa ne videm 
Gata, am trebi casnice, mai viu ![]()
Olga
mamica de
Ioana-Sofia, 25 feb 2008 - cu www.flickr.com/photos/olguselu/" target="_blank">POZE
clauclau spune:
Bubule, super, super pozicile! DAr cel mai tare e Stefu mic , cum merge el de-a busilea si mai cade putin in nasuc, dar o ia de la capat, nu se lasa pustiul!
Aoleooo, intalnirea nu-i maine la 11??? Eu asa stiam..., duminica nu pot veni!
POZE
POVESTEA NASTERII
mamica fericita de Razvanel ( 11.01.2002 ) si de Rebecca ( 25.02.2008 )!
bubu05 spune:
He, he, Da Clau, nu se lasa si rar plange daca se loveste mai tare nitel. Si eu stau pe margine si ii fac galerie 
Parca asa am inteles si eu ca ramane sa va vedeti maine la 11...Olgutzule, sotul nu prea are uichenduri libere, decat o data pe luna
si chiar zicea ca poate mergem la nasu duminica si maine la socrellu...chiar as fi vrut sa vin, zau!!
Oana, mami fericita de
Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si
Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Bubu mare
bubu05 spune:
Mie imi place de la Auchan sa cumpar cadouri pt. Mos Nicolae si Mos Craciun, sunt f.f multe jucarii acolo. In rest, la cumparaturi, noi mergem la Carrefour-ul din Vitan, e la 10 minute de noi si au de toate. dar ma oftic tare de tot ca nu mai gasesc rulada de pui umpluta cu ficatei
, era asa de bunaaa, avea niste condimente misto pe ea si era legata cu sfoara din aia ca la jambon...
Oana, mami fericita de
si
Bubu mic
Bubu mare
clauclau spune:
Mie-mi place la Auchan ca nu-i niciodata coada la casa, sunt multe rau!
Si intradevar sunt jucarii la greu pentru toate buzunarele!
POZE
POVESTEA NASTERII
luny spune:
nu cred ca azi mergem, mimo..noi mergeam la Real de obicei, dar sunt slabi la cap carne, proasta si nu ai de unde alege..![]()
am vazut poze cu flori, conopida si copii frumosi de bubu
spuneti-mi si mie la ficatei: de care cumparati, ce marca?..Liana, ai vreun pont?![]()
aaa, pai tot dupa cadou ptr baiat vreau sa merg in primul rand, la Auchan, auzisem ca-s jucarii si hainute multe
..ca duminica dam dublu de baut pe crenguta!!![]()
deci cand e intalneala pana la urma??
LUNY
, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
luny spune:
cum ma mai joc eu:)))
cu scaunul:))
prind razele:)
LUNY
, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
clauclau spune:
Luny, gasesti jucarii multe rau! Si hainute la fel. Dar intradevar nu-s caciulite frumoase si eu am cautat ieri acolo si erau toate oribile, taranesti!
POZE
POVESTEA NASTERII
bubu05 spune:
Ce scumpic e Mati! avea o jucarie noua, scaunul ala 
Oana, mami fericita de
si
Bubu mic
Bubu mare
lianam spune:
bau
! repede si eu 2 vorbulite, ca bucataresc ![]()
luny eu ii iau ficatei romanesti....in momentul de fata nu stiu sa fie probleme la vreuna din marci (nici chiar la cele straine)!
mai "auceanul"
e cam departe de noi, nu ajungem...dar daca ziceti ca sunt jucarele mai ca as merge
(nu am fost niciodata la noi; dar stiu auchan-ul din luxemburg si mi-a placut tare mult); eu i-am mai luat hainute si caciulite teodorei din miniblu, mothercare....imi place ce lucrusoare au; am mai pus eu poze acum ceva vreme cu caciulitele; si mai subtirele si grosute; si am vazut caciulite frumoase si la "next" ; bine, acum depinde si de gusturi
, ca ce-mi place mie poate nu va place voua, si invers si....uite asa, "vitzavercea" ![]()
bubuuuuuu pai bre duamna, aseara intram mai toate la diete si mata plasezi ispita in poze
?
gata, fug ca vroiam sa termin niste "ceva" pana vine randunoiu';, nu zic ce ca tocmai m-am luat de bubu
...am restanta sa vad ce minunatii a mai facut "supermufa"
....dar diseara, cand voi dormiti urateloooor
, si eu belesc ochii singura aci ![]()
Liana, mami de Teo