Clopotei de ianuarie - februarie 2008 (142)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ramonab spune:

Citat:
citat din mesajul lui danonique

Citat:
citat din mesajul lui ramonab

Citat:
citat din mesajul lui danonique

Buna!Nu am avut timp sa intru pana acum.Am vazut ca trebuie sa mai comand 11 masute.Ramane asa sau mai astept inainte de a le comanda?

Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)si 19+ http://bd.lilypie.com/3hFFp2.png
poze albert

Te intrebam inca o data daca poti? Ca nu e cu suparare daca nu, intelegem.

RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA 9 LUNI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
Nu ma deranjeaza sa comand masutele.Dupa ce primesc confirmarea comenzii va dau nr de cont.Nu stiu totusi daca e bine sa trimit prin Atlassib ca am auzit ca mai dispar lucruri din pachete.

Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)si 19+ http://bd.lilypie.com/3hFFp2.png
poze albert

Nu stiu cat ai apucat sa citesti da sunt fete care au renuntat, cred ca pt ca sa nu iti fie greu.

RAZVANICI LA 9 LUNI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stoisor spune:

Gatta ma sperii groaznic

Citat:
citat din mesajul lui gattasalvaje

Citat:
citat din mesajul lui stoisor

buna dragele mele.....
nu am citit nimik din urma si sper sa fie totul in regula la clopotei mitittei
noi?RAU
defapt acum tot mai bine dar a fost rau
Sara a inceput si cu temperatura mare ,asta pe langa vomat si diaree,Miercuri toata ziua si noaptea nu a mancat nimik,doarceai cu lingurita la 5 minute,Joi dim am inceput injectiile,ampicilina si gentamicina,diagnostic enetrrocolita virala,acum nu stiu ce sa zic,nu am internato in spital pt ca la Sb mama nu este primita,doar copilul si nu puteam concepe asa ceva,nu i-am facut analiza la scaun caci dureaza 5 zile,si nu era timp,dar pt ca nu primea nici un fel de antibiotic pe gurita,se lasa cu voma mare,si a stat 48 de ore fara nimik doc a zis ca injectii....a facut deja 4 ,trat e pt 3 zile,ea se simte mult mai bine,de aseara de la 5 nu a mai facut temp ,nu a mai avut scaun,nu mai vomita de ieri dim deloc,a dormit toata noapte,i infometata,nu am voie decat orez cu morcov un borcanel de 125 gr la 4 ore sa i dau,facut de mine ,in rest ceai si apa cat primeste dar macar o lingurita la 5 min,doc o vede de 2 ori pe zi acasa,si s-ar putea sa scape doar cu 2 zile de injectii,acestea i le face pe fiecare in parte,nu ia pus bramula,plange de mi se rupe sufletu cand o vad dar macar o vad ca i tot mai bine,am avut si noroc ca nu sa desidratat,Sara care nu bea decat 100 ml ceai in 24 ore,va vine sa credeti?dar am fosrato ,lingurita aia trebuia primita indiferent,are acum o stare continua de somnolenta ,doc a zis ca de la metroclopramid(trebuie sa ia 3 pic de 3 ori pe zi,dar nu sunt sanse,ia doar 1-2 de 3 ori pe zi) si injectii,cred ca de maine nu i mai dam nici metroclopramidul

de unde ne-am ales cu treba asta?v-am pov ca Duminica am fost la finut,ei bine el era vesel si ok dar inainte sa plecam acasa a vomat,din senin,apoi am vb cu fina,si mi-a zis ca pana dim a vomat intruna si a avut diaree......deci de acolo am luat virusul...

sfat prietenesc.....evitati intalnirile de prichindei,chiar daca nu au nici un sintom......

fina mea a fost Vineri la consult profilactic cu copilul,era perfect sanatos,iar pana Duminica nu a avut nimik,si nici nu a mai intrat in contact cu nimeni,noi ne-am intalnit Duminica si Sara a inceput Marti noaptea cu circul....deci 2 zile ,din cate imi dau eu seama a durat de la conactarea virusului pana la aparitia sintomelor

imi cer scuze pt placinta dar simteam nevoia sa vb cu cineva...

va pup dulce comorile si pazitii bine ca e groaznic

Sara Ioana 15.02.2008
POZELE NOASTRE
INGERUL MAMI CRESTE MARE
22.10.2008
7.11.2008
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=74ab4ff8f981e0e0705358" target="_blank">clip SARA IOANA

Stoisor , imi pare rau ca ai patimit atat cu Saratzica ...sper ca acum sa fie mai bine. Totusi , am mari semne de intrebare asupra tratamentului pe care i-l administrezi...de ce antibiotic daca este enteroviroza , si mai ales , de ce antibiotic fara analize ...si de ce GENTAMICINA? Eu stiu ca este interzis la copii mici datorita potentialului ototoxic ridicat. Sarei mele ii iesise pe antibiograma pt infectie cu e-coli ca ar fi sensibil bacilul la gentamicina , insa 3 doctori diferiti mi-au zis ca este exclus sa faca tratament cu asa ceva .

Gattasalvaje - mamica Sarei ( 22 Decembrie 2007 )

POZE BOTEZ

Sara Eliza - cel mai frumos cadou de Craciun POZE

Povestea nasterii

Lucrushoarele Sarei vacanta 2007 Bebelina din burtica Cununia civila Nunta

Sara Ioana 15.02.2008
POZELE NOASTRE
INGERUL MAMI CRESTE MARE
22.10.2008
7.11.2008
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=74ab4ff8f981e0e0705358" target="_blank">clip SARA IOANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonab spune:

Roxi imi pare rau ca ai probleme acasa. Sper sa se rezolve cat de repede.

RAZVANICI LA 10 LUNI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gattasalvaje spune:

Azi am citit mai bine de 17 pagini in care zuzele nu se pot hotari asupra datei si modului de organizare a petrecerii si in care Danonique a fost bagata rau in ceata de cele care vor sa comande masuta ...sincer , mi se pare ca forumul asta devine din ce in ce mai mult o pierdere de timp.
Pentru organizarea petrecerii , completati chestionarul si majoritatea decide. Mi se pare cel mai democratic mod de a stabili ceva...daca se continua cu discutii de genul " 14 febr. - ziua indragostitilor , 8 februarie - nu stiu cine nu poate sa vina , 1 martie - ziua martisorului....s.a.m.d " cred ca nici la vara nu ne vom hotari.
Nu va suparati pe mine , dar haideti sa incercam sa fim un pic mai organizate.
Putem sa deschidem un subiect separat legat de aceasta aniversare, de exemplu , iar in subiectul asta sa anuntam doar concluzii la aceasta dezbatere care nu se mai termina.

POZE BOTEZ

Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

Citat:
citat din mesajul lui gattasalvaje

Azi am citit mai bine de 17 pagini in care zuzele nu se pot hotari asupra datei si modului de organizare a petrecerii si in care Danonique a fost bagata rau in ceata de cele care vor sa comande masuta ...sincer , mi se pare ca forumul asta devine din ce in ce mai mult o pierdere de timp.
Pentru organizarea petrecerii , completati chestionarul si majoritatea decide. Mi se pare cel mai democratic mod de a stabili ceva...daca se continua cu discutii de genul " 14 febr. - ziua indragostitilor , 8 februarie - nu stiu cine nu poate sa vina , 1 martie - ziua martisorului....s.a.m.d " cred ca nici la vara nu ne vom hotari.Nu va suparati pe mine , dar haideti sa incercam sa fim un pic mai organizate.
Putem sa deschidem un subiect separat legat de aceasta aniversare, de exemplu , iar in subiectul asta sa anuntam doar concluzii la aceasta dezbatere care nu se mai termina.

POZE BOTEZ

Povestea nasterii

Cata dreptate ai, Simona ; exact asta era feelingul nasol, despre care le spuneam fetelor ieri, ca-l am (a propos de petrecere).

Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Ingerasul nostru
Albume
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gattasalvaje spune:

Citat:
citat din mesajul lui stoisor

Gatta ma sperii groaznic

Offf , nu te speria asa...intentia mea a fost sa iti atrag doar atentia asupra unor nereguli ...nu sunt doctor , dar din ce am mai citit si m-am mai informat , tratamentul de care ai vorbit tu mi s-a parut total deplasat.
Poate si alte mamici care au trecut prin probleme similare cu ale tale isi vor spune parerea.
Pana atunci , ar fi bine s-o intrebi mai multe pe pediatra Sarei.
Pupici si multa sanatate

POZE BOTEZ

Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceska777 spune:

Vai, am stat ca pe ghimpi 5 min iar copilul meu plangea cu lacrimi siroaie! Ce mi-am zis eu azi, sa ma vopseasca mama! Buuun! Deschis geam, pregatit vocseaua, copil in premergator sa nu aibe unde sa-si prinza mainile sau cadea cat suntem noi doua ocupate.... intai Benjisor se invartea pe langa noi il trimiteam la plimbare sa nu inhaleze vapori de la vopsea, eram inca la inceput. A dat baiatu o tura si a revenit, eu eram deja cu parul valvoi in plin proces: incepe copilul sa verse la lacrimi si sa ofteze nu stiu ce isi inchipuia ca mi se intampla, credea ca buni ii face ceva rau lui mami, care se transforma in ceva extraterestru.... pun filmulet de cateva secunde cu urletele. Acuma ma duc sa ma ascund in baie( nu m-am vopsit acolo ca e stramt spatiul si nu aveam in vizor cupchilu!) sa nu ma vaza decat la final! Bine ca nu am avut ideea sa ma fac blonda ca nu ma mai accepta copilu de mama! Saracu puiu mami!
Acuma il schimba buni si sta sa se joace cu el juma de ora...

LA MULTI ANI clopoteilor sarbatoriti AZI!

Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump - 10 LUNI (23.12.2007)

Filmulete!
Poze f. noi
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

dana la socoteala ies 11 ..

Elena de Eva Maria (14.01.2008)

Eva creste mare
Eva

papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kalosalina spune:

Dana renunt si eu la masuta ...deci ar mai ramane de comandat 10 bucati.
Ginette un sa nu mai fi suparici! Cum a fost aseara? Te-ai plimbat cu Adelutza de mana?
Eu acum am venit cu Dariutza de la plimbare...si am inghetat!!! Mi s-a parut asa de frig... Ea inca doarme in carucior

Poze
Poze Daria
Poze botez
Cum creste Daria
www.youtube.com/results?search_query=dariamihaela&search_type=&aq=f" target="_blank">2 FILMULETE

Alina de printzesica Daria Mihaela (12.01.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LaLa_20 spune:

Deci nu sunt invizibila...
Minky mamica...
Fetele da cu ora petrecerii cum a ramas?Chiar nu se poate la 10?

Cea mai optimista mamica!
Laura de Bianca Mihaela(15.12.2007)
Povestea nasterii
Printesa mea
Bibi se face mare!
VIDEO

In viata toti oamenii sunt trecatori,dar nu toti trecatorii sunt oameni!!!

Mergi la inceput