Pepenasi de iulie-august 2008 (38)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Citat:
citat din mesajul lui ladymina77

Eu am o intrebare legat de diversificare.Vorbeam ieri cu o mamica care alapteaza si acum fetita de 9 luni.A inceput diversificarea pe la 6 luni si se plange ca fetita nu prea mananca mare lucru mancare ,prefera titi in locul mancarii.
CREDETI CA AR PUTEA FI O CAUZA AMANAREA DIVERSIFICARII PT REFUZUL MANCARII?
La Bogdan am inceput si eu la 3 luni diversificarea desi il alaptam exclusiv si acum nu stiu ce sa mai fac,cum e bine si cum e rau.Precizez ca el a fost un mancacios de la inceput.Niciodata nu a refuzat nimic din ce i-am dat.
Mami de Andreea Maria 07.08.08
Mami de Bogdan 28.05.99
http://community.webshots.com/user/ladymina77
povestea mamarutei cu cifra 7, ziua joi

Mina, parerile sunt pe cat de impartite pe atat de variate. Personalmente, eu sunt CONVINSA ca intarzierea diversificarii sau axarea exclusiv pe borcanele iti asigura un copil "mofturos". Am pus ghilimele la mofturos, pentru ca asta nu o face din rasfat, ci pentru ca asa stie. Si cu cat e mai mare, cu atat mai greu ii poti schimba obiceiurile alimentare. Eu asa cred.
La Eliza am inceput la 2 luni jumate cu suc de fructe, ca asa m-a invatat pediatrul.
La Erika nu am mai intrebat nici un doctor (Exceptie - DIANA - se pune? ] si am inceput sa ii dau suc si cereale, dar usurel...
Desigur, pot sa gresesc, dar nu mi-a venit deloc bine ideea de a sta chiar pana la 6 luni, mai ales ca nu o mai alaptez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monalac spune:

am vazut si pozele lui RADUCU de SERENITY si e un scump,iar mami o frumoasa.denisa,de unde i ai luat costumul ala de vacuta?

OOKA,am vazut pozele de la botez,bebita a fost f frumos imbracata.

MONI OR ,arati f bine si baietelul tau e un dulce!

ANKA,mi au placut mult ponchoul si bascuta elizei,sunt cele facute de diana?

am vazut si pozele bebitei lui SIBYLLE,care nu mi se pare deloc slaba,ba e chiar bulanoasa si frumoasa!

ANNA BABY,e tare dulce aricelul tau cum papa ea prosopelul!desi e cam cheliuta acum,nu prea mai e aricel.felicitari pt primele mese solide!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bujo spune:

Multumim Mona de complimente
Moni deci aproape pierdusem laptele brusc, intr-o zi si fara sa stiu de ce. Si m-am pus pe baut muuuulte lichide, am luat Galafor si ceai de stimulare si am muls sanu pana era fleashca dupa ce sugea Filip. Si a revenit. Acu mai mulg cateodata dupa ce suge ca sa ramana productia crescuta, ba chiar mai creste. Da am zis ca nu mai risc sa scada. Aaaa si il puneam foarte des la san, chiar daca se enerva ca nu prea curge. Si nu-i dadeam supliment decat seara ca sa doarma bine si sa fie satul. Si suplimentu era tot lapte de-al meu pus la congelator din vremea cand aveam exces. Si aproape terminasem rezerva, acum am inceput sa o refac. Ca tare bine e cand plec de acasa si mama are sa-i dea tot laptic de-al meu.

bujo mami de Filip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina Maria spune:

Buna seara fetelor , speram ca nu ne-ati uitat si daca da e vina noastra , noi v-am mai citit si acest nu mi-a scapat nici un mesaj .
La noi e totul bine , desi Rayan inca mai tuseste si a inceput sa mi se scoale de 2 ori pe noapte .
Am mai admirat si poze de la voi si am pus pozici noi cu Rayan pe webshotsla semnatura .
Si noi am inceput diversificarea , nu stiu daca v-am spus , mananca cu placere banana , mar si para . Morcovul si brocali nu il vrea , mai vedem mai asteptam .
Avem 6300 kg. si 62 cm , nu ne intorcem nicicum si ne ridicam capul cam cu greu si nervosi rau .
Cat priveste kg. eu la 153 cm am 53 kg . cammult si nu stiu cum sa le dau jos .
Trebuie neaparat sa nu uit , am vazut filmuletul cu balonul , ce scumpica si draguta mititica , si ce mai rade am sa incerc si eula Rayan .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monalac spune:

ALINA MARIA,ma bucur ca ai mai scris.ce face mandy,ati reusit pana la urma operatiunea olita?

fetelor,tocmai citeam capitolul 30,parca,de la odisee.eu am lipssit mult tp si n am mai recuperat capitolele alea.si am vazut ca se inscrisese o tipa cu gemeni,ALINA ALEXANDRA.si am accesat profilul ei,eram curiaoasa daca a dus sarcina pana la capat,caci noi nu avem aici nici o mamica de gemeni.din pacate,am aflat lucruri triste.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubuleana spune:

turtu, sun: multam' fain, de-abia astept! De fapt am mai fost de 2 ori, asta ar fi a 3 oara dar de fiecare data pe alta insula. E superb, peisaj de vis, liniste si pace, asa cum a spus si Sun

Tecky: eu am fost si egipt, si tunisia, si tenerife si dac'ar fi sa alegi din aceste 3 locatii ti-as recomanda tenerife Insa nu stiu exact cum va fi vremea in ian...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dma2007 spune:

pentru pepenasii sarbatoriti azi!!!!!!!!!!!

si o lumare pentru Darius!

pentru Thea anticipat ca pe 16 nu pot sa-i urez

capri eu zic sa nu-i dai papa, e prea devreme

M.A. de minune ANDREEA MARIA (15.08.2008)
http://b1.lilypie.com/M20sp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Citat:
citat din mesajul lui Gini75

anka, la controlul de la 6 sapt. imi daduse doctorul reteta pt. Exluton si parca mi-a zis sa iau dupa ce am CM. Nu am gasit si am inteles ca e similar cu Cerazet. Dar cred ca si asta se ia numai daca ai CM, si eu inca nu am. Scrie pe prospect ceva legat de asta? Multumesc oricum.

Pup fetele.

Gini - eu nu am inca cm, si contraceptivele astea au legatura cu alaptarea nu cu ciclul. O sa ma mai uit o data in prospect, dar cred ca singura diferenta e legata de momentul cand INCEPI sa iei. Doar daca faci pauza (sau uiti sa iei o pilula) poti ave ao sangerare. Dar pauza nu trebuie sa faci - chiar daca sunt blistere cu 28 de pilule - asta scrie in prospect.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bufi spune:

buna seara fetelor

eu cam suparata, se pare ca previziunea dr neurolog a fost buna. am fost sa-mi fac electromiografie si am sindrom de tunel carpian stang, trebuie sa iau niste pastile si daca nu ma lasa ajung la interventie chirurgicala...asa ca nu mai pot de bine, spondiloza cervicala, acum si cu mana, sunt si usor apatica, nu am chef de nimic..norocul meu ca tot timpul se invarte in jurul ioanei si cat m-ar durea cand o vad uit de tot...viata merge inainte si nu poate fi totul asa de negru

ioana in rest bine, cuminte, are noi jucarii si le-a descoperit, o vacuta si un ursulet si acum este la somn

va pup si noapte buna
bufi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bujo spune:

Bufi nu te necaji si fii optimista ca trece. Si io am avut in sarcina, ma dureau degetele de nu mai puteam, dimineata imi trebuia macar 15 min sa imi pun degetele in miscare. Mi-a trecut in prima luna dupa ce-am nascut. Se pare ca la tine inca preseaza pe nerv dar am citit ca sunt destul de rare cazurile cand se ajunge la interventie chirurgicala. Asa ca nu te descuraja.

bujo mami de Filip

Mergi la inceput