Pepenasi de iulie-august 2008 (38)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns flo1980 spune:

Off Camy

O , si o lumanare pentru sufletelul lui!

"Dragostea consta in dorinta de a da ceea ce este al tau altuia si de a simti fericirea acestuia ca si cum ar fi a ta"

Emanuel Swdenborg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gallyb spune:

Am incercat si noi sa ne jucam cu un balon. Radea in hohote!!!

MONI_OR si mie imi cade parul, tot asa de la 2-3 luni de la nastere.

Am si eu o intrebare la voi... Pe mine ma dor articulatiile, daca stau pe spate,uneori mi-e greu sa ma ridic de asa durere. Daca m-ai tineti minte eu am facut cezariana din cauza tensiunii crescute si in ultimele 2 luni de sarcina m-au durut articulatiile la fel de mult. Am vb cu cineva si mi-a zis ca o sa treaca, dar pana cand m-o tine oare durerea asta? Mai e cineva in situatia asta?

Eu de cand am inceput sa-i dau lapte praf, am scazut doza la fier, iar pediatra ieri mi-a zis sa-i dau tot atat in continuare. Vitamina C , a zis sa-i dau lamaie. Cum sa-i dau lamaie la stomacelul ei?

ELLA81IT ce m-ai face Alex, in capitolele trecute noi v-am raspuns la petire, dar voi am vazut ca nu a-ti intrebat de noi. Nu de alta dar noi suntem fetita serioasa, ca sa stim ce facem in continuare.

Xenia (9.07.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moni_or spune:

Fetelor, multumesc mult de primire! Tare ma bucur ca m-am alaturat voua.

Sun, cred ca te-ai saturat sa ti se spuna, dar si eu cred ca esti o persoana foarte speciala si Thea e o mare norocoasa sa aiba o mama atat de sufletista, de pozitiva si de puternica in acelasi timp! Din ce spui pare un bebe tare fericit si nici nu ma mir ca e asa. Sunt niste minuni copiii astia, cate stiu ei sa faca si cum ne determina sa privim altfel lumea si sa invatam sa ne bucuram de lucrurile simple...

Anna, superdistractiva Ioana cu prosopul ei, parca il vad pe Luca. Si la el cel mai gustos e pumnutul, la fel sunt si eu, toata ziua i-l scot din gura, iar pe locul doi e batistuta, prosopelul sau orice hainuta ii las prin preajma, hop in gurita, ca sunt mult mai bune decat lapticul...

Caprioara, eu nu prea sunt experta, n-am inceput inca diversificarea si sunt doar la primul copil, dar nu stiu ce sa zic de biscuitii aia... Nu numai pt. ca au gluten, dar eu cam peste tot am citit ca nu prea se mai dau la bebe, ca nu prea au nimic hranitor, ma gandesc ca mai sanatoasa ar fi ceva branzica, acum eu imi dau numai cu parerea, ca sunt habarnista rau inca. Dar asa, in legatura cu ideea generala de a incepe diversificarea, eu daca as fi in locul tau cred ca as incepe, daca asa a zis doctorul si as vedea, eventual daca o doare burtica mai amani cu cateva saptamani, dar poate ii va placea mai mult mancarica si va incepe sa ia mai bine in greutate.

Flo, multumim de complimente, cred ca Excelsior e ceva local din Bucuresti, nu? Ca vad ca esti din Buc. Noi suntem din Oradea, desi pana in iunie anul asta, deci pana in luna a 8-a de sarcina am locuit si eu in Bucuresti, 5 ani am rezistat dar ne-am mutat acum inapoi acasa si nu imi pare rau. Localul se numeste "Da Luca", au o terasa tare frumoasa, acolo am facut botezul si s-a potrivit de minune si numele. Cat despre datul jos al kg e un subiect cam sensibil... In sarcina am luat 13 kg, iar la 2 sapt. dupa nastere dadusem deja jos 11,5 kg, de imi venea sa ma felicit si sa ma pup. Dar vaca de mine am tot bagat in mine, ca mi-a zis si doctorita ca trebuie sa mananc bine daca vreau sa am lapte, asa ca acum am pus inca 3.5 kg inapoi, sper sa n-ajung cum aratam cand eram in luna a 9-a . Ca deja doua persoane m-au intrebat daca sunt gravida, de imi venea sa le strang de gat... Dar asta este, le-oi da jos cumva, sper, noi sa fim sanatosi...

Monica, mami de Luca 17.07.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gallyb spune:

ANNABABY si noi plangem prin somn asa din senin, cred ca e normal.

Vigantol i-am dat in luna a doua 3 pic./zi, apoi cate 2.

CAPRIOARA noua ne-a zis luna asta cu sucuri de morcov, mar, clementine, portocale, iar supica,branzica dupa 5 luni, de cereale nu ne-a spus nimic.

Xenia (9.07.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gini75 spune:

Buna seara!
Multumesc mult de urari. A observat Caprioara ceea ce eu nu vazusem, ca intr-un loc apare ca sunt nascuta pe 14. Pe 4 a fost ziua mea. Va multumesc inca o data.
Am citit repede si pana la sfarsit am uitat ce trebuia sa scriu. Intreba cineva de pediavit, eu ii dau 1 ml/zi.
maitreyi
anka, la controlul de la 6 sapt. imi daduse doctorul reteta pt. Exluton si parca mi-a zis sa iau dupa ce am CM. Nu am gasit si am inteles ca e similar cu Cerazet. Dar cred ca si asta se ia numai daca ai CM, si eu inca nu am. Scrie pe prospect ceva legat de asta? Multumesc oricum.
Moni, bine ai venit.

Pup fetele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bujo spune:

Multumim mult fetelor de urari, sunteti niste dragute. Chiar voiam sa intru si sa va zic ca azi e ziua lu Filip da mi-ati luat-o inainte. Va pupam
Vigantolu nici noi nu l-am schimbat niciodata pana acum.
Lapticu a revenit in forta si io nu mai pot de bucurie, ba chiar am inceput sa refac stocu de la frigider.
Cu constipatia tot asa. Azi i-am pus supozitor ca nu mai facuse de luni si a facut asa ca o pasta. Asta desi i-am dat si suc de para.
In rest suntem bine, rade de nu mai poate, dimineata gangureste pana ma trezesc si daca deschid ochii rade. Ar vrea sa stea numai in picioare si sa caste gura peste tot. E un scump si il ador.

bujo mami de Filip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moni_or spune:

Bujo, felicitari, ce ai facut sa revina lapticul? Ca eu am incercat cu Galafor, Galactogil, ceaiul de la Fares a fost la ordinea zilei de la nastere inca, dar de la un timp se pare ca scade productia si si cel care e, e cam apa chioara ca vad ca nu se prea satura Luca... Maine incerc si cu tinctura de marar.

Monica, mami de Luca 17.07.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monalac spune:

BUJOLINU,la multi ani pt filip!sa fie sanatos si sa creasca mare!
in alta ordine de idei,m am uitat la pozele voastre.esti o frumoasa,cu gropitele alea in obraji si cu ochii tai albastri!nici tati nu e de aruncatare cu cine semana filip asa frumusel!!!

CAPRIOARA,imi pare rau ca ilinca nu a luat asa bine in greutate!tine la silueta,ca s o placa baietii.sa stii ca nici cris nu mi a luat in greutate si nici dupa diversificare nu a luat.acum,tu faci cum simti!

SUN,ma bucur ca ai mai scris!thea este campioana la performante,felicitari!
plange codrin.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Capri, NU o diversifica. E cam slabut argumentul lui. Putea sa-ti zica sa ii dai completare, dar eu nici asta nu as fi facut. Maya la 4 luni a avut 5600 si 62cm, si nu luase decat 300g in ultima luna. Ilinca a luat 500g, super ok. Doctorul cand m-a vazut ca am facut ochi mari mi-a zis ca daca vreau sa-i dau un bibe dupa-amiaza, dar ca principalul este ca a luat si ca isi urmeaza curba ascendenta. Asa ca nu i-am dat nimic. O alaptez in continuare la cerere si ea e happy, doarme bine, deci nu vad de ce i-as mai da si altceva. Nu te mai stresa, ca nu ai de ce.

Vicky si Maya (27.06.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Citat:
citat din mesajul lui flo1980

Cumnata mea a slabit mult cu disociatul insa nu e ala cu 3 zile fructe, 3.... mananca orice in afara de paste, dulciuri, cartofi, banane si morcovi.

"Dragostea consta in dorinta de a da ceea ce este al tau altuia si de a simti fericirea acestuia ca si cum ar fi a ta"

Emanuel Swdenborg

Mai FLo, ceva tre' sa faca ea cu restul de alimente, ca nici eu nu consumam categoriile de mai sus si nu slabeam deloc, habar n-aveam ca a decretat careva regim ... stilul asta de a manca.
Si pentru ca tot nu slabeam, m-am apucat si de restul... prajituri, morcovi mai nou.... si nici nu m-am ingrasat, sigur... nici n-am slabit...

Mergi la inceput