Pepenasi de iulie-august 2008 (38)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ladymina77 spune:

Salut de seara si de la noi,
Am fost afara vreo ora juma dar e frig rau nu gluma insa mamaruta a fost camuflata bine nu i0a fost rece.
Ne-am plimbat azi iar cu Miruna si cu Dia.O dulceata care seamana cu mami ei ,parerea mea.
Cica de luni vin ploi asa ca ne condamna la stat in casa si numarat bani (cine are).
Moni ,bine ai venit,ai un bebe tare frumusel.
Revin mai incolo poate.
Mada,super faina freza si culoarea parului.

Mami de Andreea Maria 07.08.08
Mami de Bogdan 28.05.99
http://community.webshots.com/user/ladymina77
povestea mamarutei cu cifra 7, ziua joi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Citat:
citat din mesajul lui atb

Acu am si io o intrebare: la bebeii vostri le stau drepte urechiusele cand dorm pe parti? Ca alui meu i se indoaie urechea stanga de fiecare data cand doarme pe ea, oricat i-as indrepta-o! Si de pus caciula sau bentita nu-i pun ca am si io un pitic: fara caciula in casa!

Adriana mamy de Nicholas Cristian 19.07.2008

Stiam eu de ce ne-am incusrcit Si Erikai i se pliaza DREAPTA! Nu le are clapauge deloc, dar asa i se pliaza ei, si cand o tin in brate, dar numai dreapta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela82 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mada_mxm

Gabriela eu imi cer scuze ca poate ai sa zici ca nu am vrut sa iti dau parola sau ceva da eu am zis ca nah e mai usor la fetele care le am in lista sa trimit pe mess. Sper ca nu esti suparata. Uff mereu o dau eu in bara cu ceva.[/teal]

cum as putea sa ma supar pe cea mai dulce forumista departe de mine gandul asta

GABRIELA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Citat:
citat din mesajul lui cristina_26

In legatura cu noua lege cu 85% in CIC nici tantiile de la primarie nu au stiut sa imi zica nimic,,,cica nu au primit nimic scris si habar nu au daca se calculeaza din brut sau net, daca mai trebuie sa mergem sa depunem un alt dosar de la 1 ian. De un singur lucru erau sigure, si anume ca toate mamicicle vor beneficia de cei 85% chiar daca au intrat in CIC inainte de 1 ian 2009...deci...nu se stie nimic...

Cristina
de Mihai Daniel (30.07.2008)

Pai normal.... eu imi doresc ca ele sa stie ceva ceva si DUPA ce vor primi in scris... Pe de alta parte, e normal sa nu se pronunte pana nu au scris... Iar scris va fi dupa ce vor aparea normele.
Totusi, bunul simt, ratiune si legile economice spun ca trebuie luat in calcul venitul NET. La fel spunea si Lavinia Sandru in emisiunile de la teve, si alaturi de ea, ministra muncii.
Eu asa cred ca se va intampla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Didi81 spune:

Oana, cortizon mai?!? daca nici macar nu e dermatita ci doar o simpla iritatie nu e cam drastic sa o dai cu cortizon? Eu asi zice sa mai cercetezi putin inainte sa faci asta. Oricum, bine ca nu e dermatita

Didi de Aida Maria (03.07.2008)

Jos kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Buna fetelor,

Imi cer scuze pt absenta. Va citesc (e adevarat ca nu mereu am vreme) dar nu prea am nici dispozitie de scris si nici ceva inteligent de spus. Si-apoi...mai las loc si fetelor sa-si expuna parerile, ca sa nu acaparez eu tot subiectul. Intr-un cuvant (sau doua:)) imbunatatesc tacerea!

Noi suntem bine, sanatoase, multumim Domnului. Rad cu gura pana la urechi toata ziua, am jucarii preferate si le iau pe rand, le sug/ling si apoi le arunc si iau altele, ma apuc de perne si ma ridic in fundulet unde zabovesc 10-15 secunde dupa care cad pe laterale sau in nasuc si o iau taras pe coate, ma ridic in picioare (cu ajutorul mamei, evident) si merg cu viteza, ma sui pe obiecte, ii calaresc pe parinti, ii iau de fatza si-i ling sau sug de obraji, le bag degetelele in gura, ochi si urechi, ii trag de par cu sete, ii cert in bebeluseasco-chineza mea, imi bag mana sau degetele si ma trag de limba ca prea se misca singura in gurita mea:), apoi ma trag de gingii pt ca-mi ies dintisorii de jos, fac vocalize toata ziulica, chiui ca o nuntasa veritabila si fac uuuggggrrrr ca un urangutan din jungla. Adica nah, nu fac nimic spectaculos ci doar chestii de bebelusi, stiti voi!

La multe lunite sarbatoritilor! Si la multi ani Filipanu, sa traiesti cu numele!

Cu temele de discutie:

- unghiute: le tai ori eu ori tati, fara probleme la manute, cu ceva mai mult stres la picioare, pt ca-s mici si ea foarte energica.

- vigantol: am schimbat sticluta pt ca se terminase, din cauza ca am scapat-o pe jos. In rest 2pic/zi, si nu o schimbam decat atunci cand se termina. Ar fi fost in super interesul producatorului sa scrie asta pe eticheta = vanzari mai mari/procese lipsa, nuuu?. Dar medicii...(asta apropos de recomandarile in masa ale medicilor...dna dr are halat pe care scrie nan in piept si totusi noi bem humana...dar bine, nu trebuia sa-mi confirme nimeni ca dansa este, intai de toate, un mega om)

- diversificare: dupa 5 luni jumate vom incepe. Pana atunci laptic san+ humana si atat. In toata viata ei cred ca a baut 5 lingurite cu apa si 100 ml ceai (din cauza nebuniei mele, pt ca ea oricum nu le vrea si le scuipa).

- imbracat pe sub fash/polar: noi purtam mereu body tip maieu si peste el luam un tricou cu maneca scurta/lunga si strampi si atat. Adica pe dedesubt suntem cam cum stam in casa iar in casa stam foarte lejer. E adevarat ca toate costumele noastre de cosmonaut sunt foarte groase si au sistemul acela termoizolant.

- fier: noi il luam dimineata, pt ca asa ne-am facut program. 12pic/zi cu lingurita. Ii place desi mie mi se pare vomitiv de dulce.

- si noi avem chelie la spate dar deja a inceput sa creasca binisor; si noi avem capul nitel stramb dar vad ca se rotunjeste frumos; si noi se pare ca avem dermatita (oricum, uratica bine unde e) si ne va vedea un dermatolog; se intreba cineva de ce mania asta "romaneasca" de a face branza in casa: pt mine sunt doua motive si anume: imi face placere sa-i fac eu orice iar al doilea e acela ca o pot face cu lapte praf, disparand astfel potentialul alergen...ca poate vreau sa i-o dau mai devreme decat scrie pe schema. Apropos de schema, da, si la noi va fi personalizata (dna dr o cunoaste totusi cel mai bine si tine cont si de parerile mele + ce ne place/displace noua parintilor + potentiale alergii in familie, etc).

Bubu frumos acolo. E totul very peacefullllll:). O sa va umpleti bateriile la maxim!

Noi nu punem fular pt ca nu mi se pare ok. Adica o carpa paste gura, carpa care se va umezi si toate bacteriile stau acolo in umezeala respectiva + mediul total aiurea asa ud. Prefer sa-i ridic gulerasul astfel incat sa aiba gatutul acoperit. La fel la urechi. Si basta. Fatza oricum o are rece dar asa o am si eu. Si apoi...inca n-au venit temperaturile de - nu stiu cat grade, trebuie s-o obisnuiesc treptat si cu frigul, nu?

Bun venit si revenit fetelor!

Am vazut pozici si filmulete si clar avem cei mai frumosi copii! Sa fie sanatosi!

Astazi incepe si postul Craciunului! Incepe o perioada frumoasa, o perioada in care oamenii sunt mai buni si mai calzi...

M-am intins prea mult si nu era cazul! O seara frumoasa si un weekend pe masura!

SUN - mamica minunii luptatoare THEA-PATRICIA (16.06.2008)
Cand Dumnezeu saruta suflete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

Moni foarte frumoase pozele cu micutul Luca.Si mie imi cade parul foarte mult.

Tecky - mamica fericita de ANA-RALUCA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gallyb spune:

Buna tuturor!

Ieri am facut vaccinul de 4 luni, avem 5500g si 63 cm.

MAITREYI foarte haioasa fetita ta cu balonul. O sa incercam si noi.

Vazut pozici cu printesele (Mada), Nicholas (atb),

ATB vad ca ti-a scris si ANA_A de leucoplast la urechiuse, asa a avut si baietelul nasei, ea tot cu leucoplast punea si i-a trecut.

Moni si bebe Luca bine ati venit!

Revin, ca sunt cu cititul deabia la pag. 10. Mergem la papica.

Xenia (9.07.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dara_d spune:

Buna fetelor azi am facut si noi vaccinul de 4 luni.Raportam 69 cm si o greutate de 7750, suntem bine vesele , vorbarete, deja stam in funduluet si ne jucam cu jucariile.Toata ziua tipa pe limba ei la noi, rade, linge la jucarii,ne trage de fata si se intoarce pe burta si pe parti. Capul este cum ar trebui sa fie nu este tesit pe nicaieri.
Vigantol ii dau si eu tot asa 2 picaturi pana se termina sticla.
Dermatita avem si noi si o sa mergem la un consul miercuri sa vedem ce facem .
Unghiile i le tai cand e mai adormita.
Pupici tuturor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Ia priviti www.youtube.com/watch?v=8Z5pj8JlqGY" target="_blank">aici, zici ca moare de foame, asa se repede la prosopel!

Anna de Ioana Maria 11.07.2008
Ioana povestea nasterii
jos kg!!!

Mergi la inceput