Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (304)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Giova, noua ne da poeziile sa mai repetam cu ei acasa. Si Sandrei i-a dat in fiecare an acasa poeziile si cantecele. Tin minte ca le retinea repede.

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Si eu vroiam sa ne-o dea acasa, dar vad ca repeta ea cu ei. foarte bine, atunci. de Iepuras ne-a dat poezia cu capsuna, aia era si lunga rau....
Tocmai mi-a dansat "dansul clopotelului" pe Jingle bells. tare dulce e. abia astept sa vad serbarea.

ma duc sa-l scot din cada si sa incerc sa-l culc. sper sa-mi si iasa.
si noapte buna.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Dupa ce mi-a facut azi nervi cat casa, ni s-a stricat laptopul si dua sunat si tinut ca o oar la tel cu plata pana la urma i-au zi ssa i-l duca la service ca in vreo 2 maxim 3 saptamani incearca sa il repare dar faza buna e ca avea ceva garantie ca ne-a dat ceva laptop de depanaj, mul mai mic si mai aiurea dar suuuper bun in situatia data ca ma si vedeam stand fara Pc si net 3 spatamani si platind abonamentul degeaba. Are altfel tastatura dar ma obinuiesc si cu asta.*
Alain e tot racit, azi i-au venit granulel si am inceput sa ii dau, tuseste f urat si stau un pic pe ganduri ca nu i-am dat antibiotic, soer sa nu face ceva complicatii.
Deci voi aveti pb cu adunatul credeam ca da Alain ceva semne de agresivitate cu asta, merci de raspunsuri, chira in seara asta i-am scos jucarile din lemn si iam facut linia ferata si trenul si casute si avea o pasiune aparte pentru a rasturna tot ce fac eu
Giova spor la amenajat camera eu sunt fara perdele doar in sejur am improvizat ceva, colegul lui Jean care trebuie sa dea gaurile de galerii e in concediu de boala de ceva vree si stam in asteptare covoarele nu le-am mai schimbat nici eu au ramas mochetele cu starzi, poate o sa mai iau ceva sa fie de schimb.
Maraki asa stiu si eu ca se face cus-cus-ul dar sincer nu am facut niciodata.
Bianca super bunatati faci eu mananc disociat cat pot, si dupa ora 18 nimic dar am o jale in suflet zica ma loveste criza mondiala direct in inima si al meu st ma tot bate la cap sa mananc ca oricum nu o sa rezist eu asa ma incurajeaza el dar nu ma las.....inca; O sa caut sa iti pun 2 site-uri cu retete
Cosmi unde ai pu pozele ca in drops nu le vad si celalalt nu il deschide.
Groaznica e tastatura asta....

Silvi si strumf mic Alain 19.01.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

neata gagici...

papan inca doarme...toate magazinele care au bradut si in care intram se duce si cauta...unde i mosu????aseara la supermarket a zis...,,mama ce misto e mos caciunul asta,, ...asa ca are baiatul meu niste expresii ...pe 1 il duc la gradinita sper sa uite vorbele astea

bianca a inceput gimnastica medicala si kinetoterapeuta a zis ca nu crede ca e vb de scolioza ci mai degraba de contractura de muschi[alcooldar samergem la rtoped asa ca luni asta am sa fac

BIANAC asadar vazusi ginericace mai poezie...eu chiar nu le inteleg pe educatoarele astea...poezia tb sa fie cu rima,scurta si pe intelesul copiilor,ce s or crampona cu versuri de astea io nu inteleg....dar fiecare
GIVA deci a dansat piticul dansul clopotelului???bravo marcolino....mai plange noaptea????
ASTERY ce face frumosul???
MARAKI ce i ala cuscus ca eu n am auzit pana acu
DMELII gata am rezolvat
SILVI pozele sunt in webshots

Mergi la inceput

Cosmi ti-am vazut vazut puiutii, tare frumosi si dragalasi sut impreuna sa iti traiasca ! Stean are un zmabet smecheros si pozeaza nevoie mare
La noi si loua si e urat ca naiba pe Alain l-am bagat pe anitibiotic pe langa homeopatele de imunitate si febra ca si aseara ave un pic e febra dupa 5 zile de Panadol, deci nu e ok plus ca mai si tuseste.
In alta ordine de idei m-au anuntat si de la Consiliul sa le zic daca ma intorc sau nu la munca din ianuarie ca vor as stie cum se organizeaza anul viitor, eu aveam in plan sa ma intorc vreo 2-3 luni pentru completa ceva la vechimea in specialitate dar Jean imi tot zice sa nu ma duc ca iar il bulversam pe Alain, ca el nu vrea sa stea singur fara noi ...offf complicat cu toate. O sa le zic ca imi dau demisia in mod ciudat ma simt aiurea chiar daca de peste 2 ani nu am lucrat, stiam parca ca e acolo si pot sa ma intorc cand vreau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns d_melli spune:

Neatza si de la mare...intr-o zi cu soare si o noapte in care Mario a facut febra...de ce?...nu stiu...sper sa fie bine azi.
Am intrat repede ca iar e nebunie aici sa va zic ca am vb cu Cosmi si hainutele sunt mici pentru copiii de acolo insa nu e nici o problema , tot ce am strans am sa duc la un orfelinat de aici pe care il stiu ca am facut liceul langa el.Insa pentru baietelul sau mai bine zis pentru copiii de la centrul Cosminei am sa depun o suma pe card ca sa ii poata Cosmina cumpara ceva .Cred ca e cel mai usor asa.Poate ne mobilizam si noi intr-un fel sau altul si facem o bucurie de sarbatori acestori copii nevinovati.Nu e vorba sa dam sume mari ci cat putem , cat sa strangem si noi acolo o suma sa putem imbraca un copil sau sa ii luam o jucarie.Haideti sa incercam sa facem si noi ceva bun de sarbatori. Ce ziceti?Mai avem timp pana atunci insa niciodata nu e prea tarziu.
Vedeti ca azi sunt pusa pe fapte mari?
Va mai ganditi un pic ? Am vazut ca si anul trecut au fost multe fete de la alte subiecte care au pus mana de la mana cate 100 sau 200 si au cumparat cate ceva pentru copii.Hai sa renuntam si noi la un pachet de tigari , la un pahar de suc , la o bere, la o pizza , si ....sigur o sa iasa ceva.
Va pupic

Cel mai destept intotdeauna cedeaza!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Neatza!!!
In 18 dec. are marco serbarea, in 17 m-am programat la tuns si aranjat.
Nu stiu cu ce sa-l costumez pt. serbare. ne-a zis ca in ren, mos Craciun sau om de zapada. voi ce parere aveti
prima data am zis in ren, ii cumpar cornite si imprumut un costum maro. azi am vazut costume de mos la bamboo la 30 lei. parca m-ar tenta sa-l fac mos...nu stiu.
Mai bine il intreb pe el, sa vedem ce zice...

Cosmi tare frumosi sunt, si-ti seamana, parca amandoi. Papan are moaca de smecheras. Tu ai gresie in living?
Mai ce sa-ti spun, sapt. asta nu a avut cosmaruri. a dormit si cu noi mai mult, degeaba il bag la el in patut, noaptea ne trezim cu el intre noi.
Silvia ce bine ca v-a dat un laptop in schimb, era naspa sa ramaneti fara. am gasit mocheta cu strazi, asa ca sambata mergem si o luam si o punem la el in camera, peste tot. Initial vroiam un covor misto, dar nu se va putea juca cu masinutele prin el, nu va putea pune sinele pt. Thomas, si va sta tot pe parchet, sau pe hol pe gresie. asa cu mocheta mai merge vreo 2-3 ani si pe urma pun covor, caci va fii mai mare.
Eu stiu ca atunci cand se dau homeopate e interzis antibioticul, nu-si fac astea efectul.
sper sa se refaca Alain cat mai repede.
Tu cum ai reusit sa-ti pastrezi postul inca 1 an? pacat ca trebuie sa renunti, dar nu ai alta alternativa pe moment.
Irina mai baga 2 cuvinte si despre mario.
fapte bune toti facem, mai mult sau mai putin. si eu am vazut caci la alte subiecte au facut acte caritabile pt. copiii orfani. Contribui si eu, am zis, doar sa ne dea Cosmina coordonatele bancare.

Azi iau copilul de la gradi, si mergem cu Mihnea si mama lui in Mall. e ceva organizat pt. drepturile copilului, spectacol, baloane, picturi.....
Diseara ies cu fetele la o pizza, asa ca baietii vor fii singuri. pacat ca nu stau gagicile mai mult, la 22 sunt deja acasa.
o zi buna sa aveti.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Buna ziua si de la noi,

Giova eu l-as costuma pe baiat in spiridus Nu mi se pare o idee buna sa-l imbraci in mos Craciun.Spiridus cred ca ar fi suuuuper Cauta pe net sa vezi cum sant costumasele si du la Alba material sa iti faca cine se pricepe.

Irina, buna idee sa dai hainutele la orfelinat Zilele astea trimit si eu la nepotul prietenei mele ca am promis de anul trecut o salopeta de iarna si uite ca a dat frigul si pachetul tot nu l.am trimis

intru pe la active....brb

p.s. strampii sant mari de Angelo, tot 104 poarta

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Cosmi, cus-cus sant niste granule miiiici gen paste, nu stiu din ce sant facute, e mancare turceasca( poate si arabeasca )

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

Eu mi-am gasit copilul la gradi plangand pe un scaunel langa institutoare, a fot pedepsit ca a tot impins un baietzel micut, scumpic tare care tot venea pe langa el. L-am certat si eu si i-am tot explicat ca nu e voie asa ceva,nu stiu ce l-a apucat ca el era foarte dragut cu copii, poate acum cum e racit e mai bosumflat si s-o fi enervat ca ala mic se tinea coada de el dar oricum nu a avut dreptate si i-am zis ca daca mai face asa sta acasa , e cel mai mare de la gradi si nu vreau sa se apuce sa fie rau cu copii ca asta mai lipseste .
Giova eu am cerut suspendarea rap de munca din motive personale si am avut asa un fel de concediu fara plata. Stiam si eu de antibiotice dar am intrebat dr si a zis ca e ok a ce i-a dat el de fapt era pentru febra si unul care trebuie sa il ia o luna pentru imunitate, tuseste f urat si e incarcat pulmonar si nu vreau sa ajung la spital cu el faza e ca nu stie sa tuseasca mereu si f rar o face si cand il aud cum tuseste mor, parca i se rupe ceva in piept. Si pe mine ma bate gandul sa il fac spiridus anul asca daca gasesc costum dragut si nu Mos ca a tot fost Mos. Super ca ai gasit mocheta sa iti placa, distractie faina deseara.
Maraki unde ai vazut costume faine ca si eu vreau sa ii iau. Ai facut cus-cus-ul?

Mergi la inceput