Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (304)
Raspunsuri - Pagina 18
Biancas spune:
Eu nu retin sa mai vb despre dresuri dar cine stie...sigr s-a vb daca voi spuneti... oricum cuvantul dres ma duce cu gandul la pijamalele alea care le foloseau bunicii nostrii cand dormeau...combinezoane dinalea de sus pana jos
. Dres...![]()
Giova pai trebuie sa testezi, poate va sta si cu altcineva. 2-3-4-5-6 ore nu e asa mult
. Si daca e si seara...se uita la desene, si face nani. Voi stiti cum e cel mai bine pt voi. Dar cand ai o problema suni si vine femeia...ar fi fain una pensioanara sau una tanara cuminte care sa stea pe acasa seara ![]()
Maraki, Giova Silvia si eu strang jucarii dupa Dani zilnic. Eu, Nelu sau Sandra le strangeam seara. Sandra strange dublu ca ea trebuie sa isi faca curatenie si la ea in camera dupa taifun
. Acum are si lego asta si ma mir ca sunt toate intregi,....il cara cu cutia, il desface, ne jucam dar imprastie piesele.
Am uitat sa va spun..mi-a spus educatoarea ca asta micu al meu e ca "un cocos" exact asta a fost denumirea data de ea. Deci se bate
cu cine apuca in special pt jucarii. Mi-a spus ca zilele trecute s-a uitat la el cand era la baie cum s-a incaierat un baiat din grupa mare. Nu are frica de nimic aschimodia asta a mea
. I-am spus ca mie imi spune Dani ca el ia bataie de la Iusuf si mi-a spus educatoarea ca nu e adevarat, amandoi isi cara pumni nu o incaseaza doar Dani de la ala
. Bataus ca maica-sa ce sa fac
. Azi cand am deschis usa la grupa erau toti in patuturi
...el era langa prietenul lui Denis..cu ala nu se bate, sunt prieteni buni. Are el "prietenii" lui de bataie Iusuf, Onoriu...
. Azi mi-a spus ca un copil i-a dat una peste ochi si el i-a dat inapoi
. I-am spus ca nu e voie sa loveasca ca copilul ala sigur din greseala l-a lovit si el mi-a raspuns ""ba e voie sa il bat
ca m-a lovit " Vineri merge teatru de papusi,,,"Cenusareasa" sper sa inteleaga povestea ca nu i-am spus-o .
No gata...la somn cu mine ca e cazul...maine o noua zi..
Noapte buna si o zi frumoasa maine
...
Sper sa imi puna odata netul ala
..
Bianca
, mami de Sandra( 8.07.1997)
si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
cosmi1975 spune:
neata gagici 
eu pe aici ,,invat,, la istorie cu ficamea si bantui pe DC
DANA scumpe fetele tale
...cat despre scolioza biancai si eu sper sa se rezolve repede si bine
MARAKi sa poarte hainel;e cu placere ANGELO..
GIOVA deci tot somn agitat are blondinul???cred ca sunteti obositi rau...e bine ca se duce la colegul lui sa se joace ![]()
BIANCA bine ca ti ai gasit bratara ...asadar vine ginerica pe la voi
sa ne spui ce impresii ti a facut
cat despre ,,cocosul,,lasa draga baiatul sa se apere
SILVI asa face si papanul meu...nu se joaca cu jucariile dar le vrea imprastiate
stefan???e bine sanatos...are 96 de cm si poarta 24 la picior deocamdata...cum zice bianca de dani ca are multe cizme eu zic de geci ca are o groaza si anul asta s taman bune la anul nici gand,,,,ieri i am cumparat un bloc de desen si abtibilduri cu motociclete,fluturasi si era fff fericit le a lipit peste tot
asa ac si a gasit o indeletnicire iar cand am plecat i am zis ca ma duc la servici sa aduc motociclete si mi a dat si un pup
am pus cateva poze
Giova spune:
Neatza!!!!
aseara a adormit tarziu piticul, asa ca azi de abia l-am trezit, cred ca va adormi si la gradi
. Imi zicea o ingrijitoare ca alataieri, le citea educatoarea o poveste si marco a atipit in scaunel
. cica era tare dulce!!! e extrem de obosit copilul asta....seara nu vrea sa adoarma, dim. il trezesc greu. azi la ora 21.30 e in pat, sa vedem cand va adormi. Trebuie sa-i schimb urgent programul, sa speram ca nu mai intervine nimic si ne putem tine de el.
Bianca s-a mai scris de dres-stramp. si cred ca tot de la maraki a plecat, cineva (cred ca, chiar tu) o intrebai ce e ala.
Strampi cred ca se folosesc mai mult in zona ardealului, si pe aici am auzit denumirea asta, sau ciorap cu chilot
.
Deci si dani e un
la gradi. Se pare ca multi baieti fac asta, zic, din cauza ca la marco toti se bat, se impaca si dupa 2 min. o iau de la capat....pe jucarii binenteles.
Maraki super ca nu aduni dupa Angelos. nu ma pot lauda si eu cu asta.
Cosmi faina preocupare are Stef. si eu vreau sa-l masor pe pitic, sa vedem daca sta in seara asta.
Vroiam sa-i cumpar covor la marco in camera. de cand am zugravit nu are nimic, doar parchetul. asteptam patul, ca pe urma sa vedem de marimea covorului.
Cred ca voi ajunge tot la mocheta. el se joaca cu masinutele, si pe covor nu poate, asa ca voi cauta mocheta cu strazi si dintr-aia voi cumpara. sa vedem ce zice si Clau.
_
Gio si
Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
asteryaro spune:
Hello.
Si eu tot de strampi stiu. "Dres" spuneam cand eram mica (scoala generala si liceu) la cei de dama
.
Dar de "ciorapi-cu-tot-cu-cur" ati auzit
? Este un regionalism, desigur, dar definesc exact acelasi articol de imbracaminte.
Cristina, mami de
Nicolae-Razvan (31.01.2006) [Sindrom Asperger]
www.dropshots.com/asteryaro
www.dropshots.com/asteryaro1
maraki spune:
Hello,
Eu luam dresuri pt copii cand erau mici si se numeau dres
la magazine sau ciorapi cu chilot cei pt adolescenti.
Giova help! Cum faci cus-cus? Pe cutie scrie sa pui la fiert o cana cu apa, o lingurita de ulei si putina sare, dupa ce fierbe se da deoparte si se pune o cana cu cus-cus dupa care se lasa 5 minute acoperit ( nu pe aragaz ) Dupa 5 min. pui o lingurita de unt, amesteci si gata.....
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5
d_melli spune:
La noi se zic strampi de cand ma stiu, dresuri se spun la ciorapii fini de madame.
Cel mai destept intotdeauna cedeaza!
Giova spune:
Maraki pai asa se face cus-cus. se fierbe apa cu sare si ulei, pe urma se pune cus-cus in ea si se lasa acoperit nu stiu cat. el se umfla in apa aia fierbinte.
o reteta buna cu cus-cus am mancat in Italia, facuta de niste prieteni.
Pregatesti cus-cus-ul asa cum ai zis si tu.
Tai cubulete piept de pui, cureti ardei, o ceapa, morcovi si zucchini.
Tai toate aceste legume si le pui in tigaie la calit, la foc mic de tot. le lasi pe foc pana incep sa se inmoaie, dupa care pui si carnea acolo. le iei de pe foc cand carnea si legumele sunt facute si amesteci cu cus-cus-ul gata preparat. e super buna si lejera,
mi-ai facut!!!
tu cum il faci? ca si garnitura sau cum?
_
Gio si
Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
Biancas spune:
Buna ziua...am ajuns si eu acasa..azi am mers dupa Dani la 16.30...am stat mai mult la servici.
Azi am fost la scoala....sa vad ce mai face, ce zic profesorii...stiti voi..controlul de rutina....fica-mea era cu domnisorul dupa ea si l-am vazut... e ..mai inalt ca ea, cu ocheleari (amandoi au
) si e putin plinut. In rest pare ok...nu mie trebuie sa imi placa nu? Eh..."dragoste de copii"
Eu ma apuc sa bag la cuptor niste ciuperci si vreau sa fac un pui la sticla sau in tava...sa vedem.
Il astept pe Nelu care iar e pe la Brasov...m-au sunat vreo 3 pers sa imi spuna ca l-au vazut la Tv..numai eu nu l-am vazut
, astept stirile sa vad si eu noua salvare super moderna. Am vb cu el si mi-a spus sa o imbrac pe Sandra si cand ajunge in oras trece sa o ia sa o duca pana la unitate sa vada si ea salvarea.
Vad ca ati vb despre dresuri..deci strampi sunt ![]()
La gradinita a venit oferta de Mos Craciun...Mos Craciun + 2 craciunite, ceva jucarii (scrie ce fel parca tren la baieti si ceva papusa la fetite) si ceva dulciuri la 40 lei de copil. Am spus educatoarei sa faca sedinta sa hotarasca parintii daca vor sa dea 40 lei pt un mos si niste dulciuri.
Am vb cu prietena mea care face si ea oferte de mos si ar veni la grupa la Dani cu Mos fara cadouri cu 150 lei. 6.25 lei de copil + ceva cadou...dar tot nu ajunge suma la 40 lei
. Ma rog..
Merg sa pun ciupercile, sa pregatesc puiul si vin sa va scriu poezia ce o va recita la serbare..
Bianca
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
Biancas spune:
In seara asta-nalta si albastra
Cand Noul An isi mana
Toti solii catre noi,
Un iepure, intaiul,
A rasarit in goana.
Asta e poezia lui Dani pt serbarea de Craciun.
Mi se pare cam fara rima dar educatoarea crede ca se va descurca Dani. Spunea ca sunt copii in grupa mai mari ca Dani care nu vb atat de multe, ca Dani are dictie foarte buna pt varsta lui (azi l-a laudat
). A spus ca e constienta ca la serbarea asta mai mult va recita si canta ea dar...face serbarea.
Bianca
Giova spune:
Bianca chiar ca nu e cu rima poezia asta. dar daca dani se descurca atunci e ok.
pofta buna la pui cu ciuperci.
eu nu stiu poezia piticului, vor sa fie surpriza, asa ca nu ne zic poeziile.
Aseara l-am auzit ca-mi zicea care sunt animalele salbatice si cele domestice. stie sa le clasifice dupa categoria asta. i-am mai explicat si eu diferenta intre ele, se parte ca le-a inteles.
_
Gio si
Marco (6 ian. 2006)