Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (304)
Raspunsuri - Pagina 17
maraki spune:
Buna seara,
Bianca eu as fi ales cu Mos Craciun ca este mai frumos pt copii
Poti sa faci si tu daca ai printer la sv. Eu fac dar le pun pe cd si le scot pe hartie fotografica la magazin.
Giova ce faci, esti somnambula?
Astazi am cumparat niste dresuri mai mari pt Angelo, are vreo 10 ( cred ca mai multe ) nr 104 dar vedeam ca se lasau jos la fund si am zis sa incercam nr. 110-116 Trebuie sa cumparam alta geaca de iarna ca cea care o are mi se pare fixa 98
, o salopeta de fas, ghetute de iarna....o gramada
Am fost la dr. cu Angelo ca este putin racit, l-a gasit rosu in gat si ne.a dat sirop de tuse Prospan, Nurofen si picaturi pt nas.In rest nimic nou, este frig aici, dimineata erau 0 grade 
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5
maraki spune:
Cu asigurarile pt masina asa este si aici, cu cat este permisul mai nou, cu atat este mai scumpa asigurarea.
Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5
silvi_2005 spune:
Hai ca am timp si eu sa stau linistita
ca 2 ore are Jean program cu Alain, cand nu merge la gradi cam pe la ora asta e ora la care simt ca nu mai rezist cu el
dupa ce adun a zecea oara jucariile si pun la loc a cincea oara toata cartuliile lui in biblioteca. Chiar vreau sa va intreb asa parapaditi sunt si copiii vostri ca eu una nu am idee cat de neastamparat e normal sa fie un copil dar sincer mi se pare ca al meu exagereaza, parca nu poate sa vada ordine in jur. Azi cand a dormit el i-am dus iar jucariile din sejur in camera lui, aici i-am lasat numai cateva masini si ceva jucarii de la lego si de la playmobile cu omuleti, masini si alte prostii cu care se joaca mereu....ei bine la trezire primul lucru a fost datul lor jos de pe rafturi si imprastiat in casa si a cutiei cu omuletzi la fel dupa care se uita la tv
. eu una sunt obisnuita deja dar ma intreb cateodata : e normal asa?
Febra nu a mai facut dar are amigdalele mari si rosu in gat si tuseste
stau pe ganduri daca sa il bag pe antibiotic sau nu, am fost la farmacie sa ii comand produsele homeopate, maine la am...sa vad ce o sa fie.
Giova super scumpe cauciucurile la masinile mari
ca si restul pieselor,asa e si aici.
Bianca noi avem asig la ap din Romania ca avem acolo chirias si am zis ca nu il lasam fara asig ca naiba stie ce se poate intampla, platim vreo 150 de euro parca habar nu am exact, la Allianz e asig, la masina ziceam ca aici platim 800 pe an
in conditiile in care JEAN e cu permis de vreo 8 ani. Sunt scumpe rau toate dar nu se poate fara ele ca daca aia vea o data de scos banii la un ap sau masina ar fi mult ma dificil.
Maraki sa poarte cu placere Angelo hainutzele .
Despre cura ce sa va zic ca sunt la a doua zi si rezist eroic
promit sa va spun daca renunt
poate asa ma apuca rusinea si pe mine. Noua azi ne-a venit cadou de la "Mos" taxa de habitatie, care e un fel de impozit ca locuiesti in orasul sau locatia respectiva, se plateste diferit si de proprietri si de chiriasi...de toata lumea, noi cum nu am primit nici o instintare pana acum credeam ca nu avem asa ceva ca unde am stat inainte nu plateam chirie ca era suportat tot de spital, ei bine avem 430 de euro
si toata suma va fi prelevata in decembrie.
Silvi si strumf mic Alain 19.01.2006
Ps Doamne de rau pot sa scriu cand ma grabesc 
Biancas spune:
Buna seara doamnelor...
Sandra m-a anuntat ca are un "prieten" in clasa a 5-a B...m-a intrebat daca poate sa il aduca vineri acasa sa il vad ca el i-a facut azi poza cu telefonul mobil sa le arete parintilor
. Ea nu are telefon cu camera asa ca.... I-am spus sa il aduca daca vrea 1-2 ore dar eu sunt la servici asa ca sa vb cu taicas-o. Cu taicas-o a vb si el a spus ca e ok daca isi face curatenie in camera. Asa ca sa vedem ce se intampla
.
Giova, pofta buna...de ce nu iti gasesti o femeie care sa stea cu Marco sa mai iesiti si voi in stanga dreapta si in cazuri dinastea? Nu cred ca nu gasesti..pt bani vine oricine. O prietena tinerica, cunoostiinta ar fi si mai bine, o femeie din parc....cineva acolo. Hai gandeste-te ca nu cred ca iesi in pierdere
.
Maraki...ce e ala dres draga? sunt ciorapi lungi...(noi le spunem strampi aici) ? Eu azi am gasit cizmele primite de la sora-mea ce au fost ale nepotului (si sustineam ca nu am primit nimic ca nu le gaseam
)...daca iti spun cate cizme are Dani
.5 perechi cu 2 cele de anul trecut care ii sunt bune . Stiu...nu sunt normala...stiu ![]()
Silvi, frumos cadou v-a adus mosul
. Nelu are carnet de hahaha...si eu in martie fac 10 ani...trebuie sa imi schimb permisul cu dinasta european
. Ce bine ca ai ambitie...eu am mancat in seara asta ca sparta..ciuperci cu maioneza si acum de abia suflu 
Bianca
, mami de Sandra( 8.07.1997)
si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
Biancas spune:
Ai incercat iaurtul de la Yoplait cu gust de Cozonac cu nuca ? E mortal, eu l-am descoperit ceva vreo saptamana e delicios...cel putin mie una imi place...zici ca mananci bucatele de cozonac, am mai gasit si bucata de musli parca si portocala 

Paharelul are 125 g si pe pahar are 159 kal. Daca va place gustul de cozonac incercati-l.
Bianca
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
maraki spune:
Da draguta, asa se spune in capitala
DRES
Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5
maraki spune:
Angelo are o pereche de cizme pe care le.a incaltat o singura data, acum sant mici....ma mir ca poarta Dani 24, ai pus talpa piciorului pe talpa cizmei? Sigur este nr lui? sa nu fortezi copilul sa-l stranga incaltamintea....
Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5
Biancas spune:
Stai linistita ca spune el ca il doare piciorul daca il strang pantofii sau cizmele. A spus de multe ori. Dani poarta si 23
, cizmele de anul trecut sunt nr 23 si cu o soseta normala ii sunt bune. inca nu e foarte frig sa ii dau soseta mai groasa. Cand e zapada e altceva, dar pana la gradi poate merge cu strampi numai (dres
)
O pereche scrie ca sunt 23 dar se potrivesc cam la 24..cel putin la exterior.
Bianca
Giova spune:
am venit si noi, adica eu cu marco si prietena lui Adi. baietii au ramas la
. marco e marait tare,
dupa tat-su'. mergem sa ne imbaiem ca putin ca naiba a fum.
Maraki si noi tot de strampi stim...parca mai era odata discutia asta. marco mai are 2 perechi cam fixe de anul trecut. trebuie sa-i mai cumpar, doar ca el are si pantaloni dublati si cum mergem tot in masina....
Bianca ne-am gandit si noi la o femeie, doar ca nu stiu daca va sta marco. deocamdata e bine asa, mai vedem pe viitor.
Sandra are prieten, super!!! abia astept sa ne zici primele impresii.
Silvia stai linistita ca asa face si marco. si eu tampesc, nimeni nu ma intelege, dar sincer asa m-am saturat sa tot adun jucariile...si asta numai de la ora 16 si tot e naspa.
va
, mergem sa ne spalam ca nu mai rezist.
_
Gio si
Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
maraki spune:
Mie nu mi se pare ca strang prea mult dupa Angelo,de fapt nu prea le mai imprastie pe toate.Adineauri se juca cu mingiile in pat si deranjase plapuma, fara sa-i spun nimic a aranjat marginea sa fie dreapta, fara incretituri
Face si el ce vede la mine
Stiu ca s.a mai discutat despre dresuri, doar nu sant eu dupa timpul lui Pazvante Chiorul, cred ca tot asa a ramas in Bucuresti cuvantul. Deci fii-miu poarta 110-116 la strampi. Ma duc in dormitor sa pun un film....nb tuturor 
Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5