Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (304)
Raspunsuri - Pagina 16
silvi_2005 spune:
Eu pe cand ma pregateam sa il duc pe Alain la gradi am obs ca face iar un pic de febra cand i-am masurat-o inainte de Panadol era 37;1 am zis ca eok ca nu conteaza dar pe cand sa il imbrac la 5 min dupa avea 37,7 deci ramane acasa ca nu il duc asa evident, acum il aud ca incepe sa si tuseasca
sper sa nu se imbolnaveasca rau iar.
Fetelor, merci de urarile de sanatate, sper sa scapam repede de data asta
.
Maraki lasa criza si caloriferele
ca si eu fac la fel, sunt aici reductoare din alea dar eu una le incetinesc numai cand e soare si bate in ferestre de se incalzeste....fenomen extrem e rara in rest, la 0 grade cat sunt acum nici vb sa le operesc sau ceva.
Giova nu ai mai zis ce ia facut cu pastilele si ce dubii aveai cu ele ca ziceai ca esti multumita. Unde ai pus filmuletzele ?
Bianca super ca ti-ai gasit bratara, iti ziceau eu ca se poate
vad ca tu te pregatesti srios de sarbatori cu cadourile, eu una nu am luat nimic inca
va trebui sa incep si eu sa fac lista cam c ce imi trebuie.
Cristina, Cosmina 
Eu am inceput de ieri sa mananc disociat,nu am nervi de nu stiu ce diete acum dar ceva trebuie sa fac asa ca am optat pentru asta, azi sunt la ziua de legume
sigur o sa fie mai bine ca ieri candam fost numai cu fructe. A si cura aia cu inghitit orez nu o tin ca nu o sa pot baia am inghitit o boaba,nu stiu ce am nu cred in idee, simt ca nu o pa pot pe cand ajung pe la 20 de boabe
mai bine mananca asa si fac un pic de miscare ....va zic eu daca am rezultate.
Silvi si strumf mic Alain 19.01.2006
dana_ene spune:
Buna, fetelor!
Imi cer scuze ca nu am citit de multa vreme ce s-a mai intamplat.
Acum, in timp ce se deschidea pagina am reusit sa vad doar ca Alain e bolnavior. Din nou?! Sa se faca repede bine, imi pare rau sa aud de bolnaviori.
Am intrat doar sa va spun ca am cumparat de pe net pentru Roxanica o pereche de patine cu role pentru marimi mici. Sunt foarte faine, pitica mea e incantata.
Daca va tenteaza, pot sa va dau linkul. Am pus cateva poze in drop daca vreti sa le vedeti (http://www.dropshots.com/Danae).
Cosmina, acum am vazut. Spuneai ca Bianca are scolioza. Nu te ingrijora. Stiu ca e trist cand are puiul probleme, dar vreau sa te incurajez. Cand am fost copil si eu am avut. Am facut cateva saptamani gimnastica medicala si s-a rezolvat. Atentie! Trebuie sa poarte ghiozdanul in spate, sa nu-l duca in mana sau pe umar. E foarte important. Numai bine!
Salutari tuturor, mari si mici!
Giova spune:

ce mai faceti?
noi bine...in sensul ca eu dorm ca busteanul...iar clau se ingrijeste de Marco noaptea. Chestia e ca nici nu stiu ce fac sau zic...ma ingrozesc cand mi-a zis Clau ca azi noapte il cautam dispe pe marco la noi in pat, si am mers in camera lui sa ma conving ca e acolo
. cred ca o iau razna!!!
Maraki lasa criza...la noi nu se simte asa de tare...inca. In Italia e cam tragic....vara-mea e dispe ca proprietara ap. unde stau vrea sa-l vanda. cica are un credit in Italia (acolo sta) si nu-l mai poate plati, macar asa cu banii acopera o parte din el.
Si sorella vroia sa se bage cu al ei la un credit. acum stau....sa vada cum va fii...dar multi se plang.
Bianca vroia bomboana marco, i-am dat pana la urma ca nu am avut incotro. Cand imi zice si 'ubita mea, obtine tot ce vrea, e smecher imi atinge punctul slab.
Bine ca ti-ai gasit bratara.
Cosmi imi pare rau de Bianca, nu stiu prea multe despre boala asta, dar din ce zice dana nu e asa grav. sa se rezolve cat mai repede.
Tu cum mai esti?
In metro, Selgros au aparut papusi, jocuri, trusa de machiaj, microfon cu hanna montana. eu i-am luat nepoatei chiloti si maieuri cu ea, pt. Mos Nicolae. de craciun ma orientez catre vreun joc dintr-ala.
Silvia imi pare rau sa aud ca iar e cu febra piticul. tine-l acasa, dai medicamente sa se faca bine. oricum, asta e colectivitatea, trebuie sa te obisnuiesti.
Cu pastilele nu am mai facut nimic, analiza nu le poate face ca nu sunt aprobate de min. sanatatii. sunt pareri pro si contra....depinde de fiecare persoana si cum a reactionat organismul la ele.
dana ma bucur ca ai mai intrat pe la noi. sper sa o faci cat mai des. ce mai fac papusile? imediat intru sa vad pozele...si eu ma gandeam sa cumpar patine, probabil ca mai incolo...deocamdata le inchiriem, asta daca se va da pe gheata si nu va fi fricos.
edit: acum am recitit, spunea-i de role, nu de patine pt. gheata. am vazut si la noi, acum nu stiu daca sunt cu 4 roti, sau ca ale Oanei.
da site-ul sa vedem.
fetelor, sportive mai sunt!!!
_
Gio si
Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
dana_ene spune:
OK, Giova.
Deci, acesta este siteul de unde am comandat: http://www.vanstore.ro/triciclete-trotinete-role-role-copii-c-161_142.html?osCsid=f7eed209f1f7ef8f355295fa83b92c38
Patinele sunt ajustabile. Partea din fata se regleaza pe o sina la dimensiunea dorita si se fixeaza cu un surub aflat pe talpa.
Si rolele Oanei sunt la fel, ajustabile, corespund la 3 numere. Dar acestea se gasesc de la marimea 27 in sus, deci inca nu sunt potrivite pentru Roxana. Si la cat de mult si-a dorit si ea patine, cum le-am gasit pe astea, n-am ezitat.
Rolele Oanei au 4 roti, cu posibilitatea de a le monta fie in 4, ca la patinele Roxanei, fie in 3 in linie, fie in 3 (una in fata si 2 in spate).
Accesoriile, adica cotiere, genunchiere, palmiere si casca, avem de la Oana, care nu le mai foloseste.
Roxana e foarte incantata de ele. Aseara sufrageria a fost transformata in pista de role.
Oricum, vara viitoare o vom inscrie si pe ea la grupa de patinaj si probabil, initial va prelua actualele role ale Oanei. Oana va trece la n nivel superior si ii vom lua alte role, mai performante.
Giova spune:
Silvia aici sunt filmuletele:
http://www.dropshots.com/giova
_
Gio si
Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
silvi_2005 spune:
Hai ca am intrat si eu repede inainte de a tremina pranzul pentru baieti, le fac piure si pulpe de pui pane
eu m-am delectat cu legumele mele facute la wok f bune mi-au iesit.
Giova e mortal Marco, tare dulce cum cand si iubita mea, cred si eu ca esti topita dupa el.
Danaaaa
ma bucur sa te vad, sa iti traiasca printesele, foarte dragute patine ia gasit. Langa noi e un patinoar la 5 minute si anul asata am de gand sa il pun si pe pitic si pe mine
pe patine de gheatza.
Alain nu a mai facut febra dar a inceput sa tuseasca, am vb cu mama sa mearga la medicul homeopat sa vad ce ii da, incerc cu alea cateva zile, nici nu stiu ce sa fac....oricum il pun pe Jean sa il asculte si sa il verifice in gat si daca ceva nu e ok mergem si la medic
ma si enerveaza ca nu am apucat nici sa ii fac vaccinul ala ca a fost mereu parca un pic mucos imi era frica sa i-l fac. Fug sa termin mancarea ca astazi vine si al meu sot la pranz acasa ca e de dimineata.
Silvi si strumf mic Alain 19.01.2006
Giova spune:
eu am intrat in atmosfera sarbatorilor: ascult colinde si tare fain mai e!!!
Silvia noi am luat pt. tuse Stodal-homeopat.
si eu trebuie sa fac mancarica, sper sa ne invite Adi(asociatul lui Clau) la ei azi, ca e ziua lui si atunci scap de mancare.
Trebuie sa-mi cumpar cauciucuri de iarna. daca eu le scot la 12 mil. si se gasesc usor, pt. Touareg ne usuca...50 mil
de la reprezentanta cu jenti cu tot. la celelalte mag. nu sunt pe stoc, se aduc pe comanda si costa in jur de 40 mil
.
asta e.....fudulia costa
.
din ian. 2009 se maresc RCA-urile. se fac ca si in strainatate: cei care au pana in 30 ani si locuiesc in orase aglomerate platesc cu 40% mai scump.
Noua ne scad numai in aprilie, si atunci va avea si clau implinit 30 ani, macar Fordul e cu nr. de Alba, oras mic, pe cand astalalt pe Tm, asa ca....
.
hai va
, plec si eu.
_
Gio si
Marco (6 ian. 2006)
Biancas spune:
Buna gagici...si eu pe acasa...am iesit azi la ora 14.30, m-am mai plimbat putin prin zona pana l-am scos pe Dani, am mancat de amiaza si acum imi fac sista
.
Silvi sper sa va treaca tusea, tare pacatoasa mai e. Si la Dani in grupa multi copii tusesc, de la ei a luat si el asa ca nu ma gandesc sa nu il las sa mearga. Am sa incep sa ii dau Tussin sa vedem. Succes cu cura de slabire...bine ca ai ambitie.
Giova...pai chiar ca costa intretinerea la o masina asa mare...Nelu vroia sa cumpere la un moment dat un jeep cu 9000 E dar am renuntat la idee cand ne-am facut un calcul cat ne costa piesele
. Cu asigurarea nu stiu preturi...stiu de la socrii ca s-a dublat fata de anul trecut...si noua ne expira in 17.12.2008
..pe un an e vreo 600 lei
. Plus ca mai trebuie platite si asigurarile la aparmante...nu stiu de cand intra in vigoare dar am inteles ca de la anul sunt obligatorii.
Cosmi cu inot si giminastica poate rezolvati problema.
Dana ma bucur ca ai intrat pe la noi, ti-am admirat frumoasele pe role
.
Si eu am intrat in febra sarbatorilor dar doar cu cumparaturile,..in rest nu prea am timp de nimic. Nu stiu cand o sa spal geamurile...
La servici am inceput sa am chiar treaba multa...cel putin deocamdata pana clarificam treburile...Joi trebuie sa merg la finante sa incercam sa reglam fisa ca arata ca naiba
.
Iar nu am sot acasa...azi la 15.30 a plecat in capitala
pana maine cine stie cand... Poimaine intra la servici...cred
Nu mai stiu ce vroiam sa spun...iesim pana la sora-mea.
Bianca
, mami de Sandra( 8.07.1997)
si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
Biancas spune:
La gradi ne face tabou de craciun,,,mai mic putin decat de un A4 + 2 bucati tip carte postale la 15 lei. Aveam de alex intre 2 peisaje pe margine...unul cu Mos Craiun, unul cu Isus si am ales Isus ca arata mai bine
. saptamana viitoare le face poze.
Bianca
, mami de Sandra( 8.07.1997)
si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
Giova spune:

am mers la gradi, dar marco si mihnea vroiau impreuna, asa ca i-a luat mama lui Mihnea la ei acasa. eu m-am plimbarit prin magazine, pe urma m-am dus dupa el si am mai stat la povesti vreo ora. acum mergem la restaurant, ne-a invitat prietenul lui Clau. si n-am nici un chef...mi-e groaza de ce va face Marco pe acolo
.
Bianca asigurarile cresc din ian., din nou, la voi nu cresc asa de mult.
Asig. la ap. noi ne-am facut, este al 2-lea an cand o facem...cred ca 6 mil/an, dar ne-am bagat o groaza la pret mai mare.
Super ca va fac tablou de Craciun, eu am primit de 8 martie, si mi-a placut.
gata, am plecat
.
_
Gio si
Marco (6 ian. 2006)