Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (304)
Raspunsuri - Pagina 15
Giova spune:
IN PADUREA CU ALUNE
In padurea cu alune
Aveau casa doi pitici
Vine pupaza si spune
Vreau sa stau si eu aici
Pu-pu-pu, pu-pu-pu
Vreau sa stau si eu aici, bis
Iata vine si-o broscuta
Top, top, top sarind mereu
Daca e loc in casuta
Tare-as vrea sa stau si eu
Top-top-top, top-top-top
Tare-as vrea sa stau si eu, bis
Soricelul striga-ndata
Iata si eu am venit
Casa voastra e curata
Noroc, bine v-am gasit
Chit-chit-chit, chit-chit-chit
Noroc, bine v-am gasit, bis
Si-n casuta cea draguta
Stau vreo cinci prieteni mici
Soricelul si-o broscuta
Pupaza si doi pitici
Tra-la-la, tra-la-la
Stau vreo cinci prieteni mici, bis
_
Gio si
Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
Biancas spune:
Buna seara si de la mine...
Giova, in pudarea cu alune ar trebui sa o canti nu sa o scrii...ai voce frumoasa
. Bai dar nici nu mi-a dat prin cap sa imi invat copilul zilele saptamanii
. Ca sa vezi...si nu e greu deloc doar ca...neinteresul cred...
Silvi sanatate lui Alain.
Si Dani tuseste putin, azi dupa masa a spus Nelu ca a avut putina febra si i-a dat panadol. Eu am fost la coafor si m-am facut bella
. Vineri merg iarasi si imi pun suvite rosii
mi s-a pus pata nah.
Irina dar ce ai facut de ti-a rupt copilul pielea de pe tine?
.
Astery, Maraki,restul
.
Azi i-am cumprat iar la fiu-meu ceas cu Ben 10, are 4 discuri si le trage prin casa...
. Sandrei i-am cumparat un jurnal in care sa isi noteze amintirile.
Nu mai stiu ce sa va zic...azi a fost o zi nebuna la servici si sunt cam obosita. Mi-e ciuda ca omul care trebuie sa imi puna cablul de net a avut un deces in familie si pana isi revine...eu stau fara net
Sper sa isi revina cat mai repede. Azi am primit telefon de serviciu...am orange, zapp, digi(de la RDS) si vodfone cu mine. 4 telefoane
..ca la nebuni
.
Bianca
, mami de Sandra( 8.07.1997)
si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
maraki spune:
Giova 

Merci mult de tot
tare frumos este cantecelul 
Bianca, de ce ai mai luat inca un ceas pt Dani? Are unul Ben 10....
am ajuns la concluzia ca nu sant sanatoasa pt. ca pe criza asta financiara mondiala, eu dau drumul la calorifere aproape non stop 
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5
Biancas spune:
Maraki...lasa mai criza ca inca nu se simte...cel putin eu nu simt inca nimic... Si la mine merg caloriferele..zi noapte dupa termostat.
De ce am luat inca un ceas? pai nu e la fel ca celalalt, asta e cu discuri, are 4 discuri si apesi pe el si arunca discurile. La celalalt i se schimba fetele...are 2 fete de schimb atat. Acum pun 2 filme in drop..in al doilea o sa vezi ceasul...hai ca n-a fost scump de ce nu sa il cumpar?![]()
Azi i-am cumparat finului meu cel mare un rucsac cu Spiderman si un ceas Ben10. Am sa i le dau de Craciun. Eu tot pe rand cumpar ca altfel nu pot sa le iau pe toate luna viitoare.
Bianca
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
maraki spune:
Pai am vazut la povestiri adevarate ca romanii din Italia isi lichideaza afacerile, nu mai merg pizzerii, transport....se simte rau criza....
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5
Biancas spune:
Nu pot sa cred....
Mi-am gasit bratara de aur
...Sandra mi-a gasit-o acum dupa patutul lui Dani..era scos un nit (cui) dinala din ea...vineri am pierdut-o ca vineri l-am sculat si dus eu pe Dani la gradi. Deci trebuie sa o duc la reparat sa ii puna un nit dinala...sa le verifice pe toate sa nu raman fara ea din nou acum pe bune. Ce bine ![]()
Bianca
Biancas spune:
Maraki...sa iti spuna fetele dar cel putin la mine nu se simte nici o criza...inca. Am inteles ca la noi se va simtii prin iarna...februarie incolo... sa vedem daca va fi adevarat.
Oare Mirela ce mai face? A venit acasa?
Bianca
Biancas spune:
Am pus 2 filme cu fiu-meu cel smecher si fara stare...sunt filmate asa rapid, in seara asta. Si am pus si poza cu bratara...daca o pierd macar am poza cu ea ![]()
Bianca
Biancas spune:
Am bagat filmele aici ca in drop nu merg...
http://s95.photobucket.com/albums/l125/miracol25/
Noapte buna
...am mai scris o pagina la lucrarea de licenta 
Bianca
cosmi1975 spune:
neata gagici
n am mai intrat ca am fost ocupata cu musafiri....ieri a plecat sormea

si tare tristi am fost...bianca a plans cel mai mult
si s nitel trista ca bianca are ...scolioza...si tb gimnastica medicala
si tratament
papan???un scump din perlele lui ...,,somn usol vise pacute ,pulicii sa te salute,,![]()
am facut duminica seara niste poze si incerc sa le pun
asa ca s in zona