Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (304)
Raspunsuri - Pagina 14
maraki spune:
Buna dimineata,
Silvi sanatate la baiat 
Irina eu am inteles ca este vorba de un baietel de scoala, nu stiu ce frati mai are pe acasa, oricum copilul nu este de vina ca il trimite maica.sa cu plovarul rupt la scoala, totusi ac si ata exista in toate casele. Sant rea, aruncati cu rosii dar asta e ideea mea in privinta hainelor rupte. Mai rau este ca nu are ce manca
si nu are haine groase pt. iarna
Pe bune ca imi este mila de el, sa nu ma intelegeti gresit
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5
maraki spune:
Vaai cat imi place de Denis tipul din Regina 

( Medalion ) Asta e genul meu
De unde pana unde m.am maritat cu blonzi.......???
Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5
asteryaro spune:
Maraki, hmmmm, nici mie nu-mi plac blonzii...
La tine... soarta, nah.
Silvi, sanatate la puisor.
Cristina, mami de
Nicolae-Razvan (31.01.2006) [Sindrom Asperger]
www.dropshots.com/asteryaro
www.dropshots.com/asteryaro1
Giova spune:
Nici mie nu-mi placeau blonzii. si am 2 inca, dar nu i-as da nici pe 10 bruneti musculosi, frumosi.
_
Gio si
Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
maraki spune:
Eeei, sa nu bagam copiii in subiect, vorbim de atractie sexuala acum
Copiii imi plac si blonzi, nu are importanta culoarea.
Astery, care soarta??? Mi-am facut-o cu mana mea
Nici nu eram convinsa cand m-am maritat
pur si simplu am facut-o
Eu credeam ca vin in Germanica si cand am chef sa ma intorc in Ro in vizita, vin fara probleme si de cate ori vreau pe an.....socoteala de acasa nu se potriveste cu cea din targ
merg sa il imbrac pe Aghelos, acasa nu vrea sa manance, il trimit la ma-sa-mare....
Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5
Giova spune:
maraki pai il exclud pe pitic, dar tot raman cu un blond. si eu numai dupa bruneti ma uitam...ce ti-e si soarta asta...dar nu regret nimic.
la bunici mananca angelos?
am luat copilul de la gradi si am plecat prinmagazine sa-i caut cana de plastic. si-a spart-o pe cea de la gradi, nu am gasit in cateva magazine pe unde-am fost.
ieri seara fredona putin din refrenul cantecului: saniuta fuge. daca il cant cu el, canta cu mine, dar singur nu-l stie, doar cateva versuri. cred ca il invata pt. serbare.
_
Gio si
Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
maraki spune:
Giova da, mananca la bunici si acasa face figuri. Mananca si acasa dar trebuie sa insist foarte mult uneori
E frumos cantecelul cu saniuta
Saniuta fuuuge, nimeni n-o ajuuunge, parca-i....nu mai stiu restul dar imi amintesc ![]()
unde santeti fetelor?
Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5
Giova spune:
De ce nu pot pune filme in drop?
am facut 2 filmulete cu ap. vechi, cu asta nou nu pot filma. si nu le vad in drop
.
Maraki bine ca mananca acolo, dar ce?
e fain cantecelul, il stiu tot, daca vrei ti-l scriu. vad ca si marco il canta mai bine decat ieri.
_
Gio si
Marco (6 ian. 2006)
maraki spune:
Giova poate ai depasit nr de filmulete la care ai dreptul pe cont. Daca pui filme mai lungi de 2 min. se considera 2 filmari. Angelo mananca ce-i face socrosenia si stie ca vrea,pastele alea in forma de orez cu sos si ou,carnita din aia ca la nemti,supa de rosii, mezeluri pt. kinderi, branza crema fructe,cartofi prajiti....cam asta e meniul
Ma roade ca nu vrea nici macar sa guste altceva
Stii care cantec il vreau? asta: in padurea cu alune, aveau casa 2 pitici, vine pupaza si spune, vreau sa stau si eu aici...pupupupuuu, etc. Este foarte frumos dar nu il stiu bine ![]()
Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5
Giova spune:
Nu stiu de ce nu a mers, mi-am facut si cont nou, filmulete am sters o groaza, si astea nu depasesc 2 min.
acum vad ca merge, a incarcat primul.
dupa ce termin de vb. pe mess. cu sora-mea il scriu. daca imi amintesc corect strofele.
_
Gio si
Marco (6 ian. 2006)