Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (304)
Raspunsuri - Pagina 13
Biancas spune:
Am venit si eu...acasa, copiii su-au jucat frumos, nu s-a batut nimeni astazi.
Maraki...ba l-a aratat si pe el, nici eu nu l-am vazut dar bunica-mea de la Sebes m-a sunat sa imi spuna ca l-a vazut pe Nelu si ce cauta el acolo
. A ajuns si el acasa cu bine.
Uite aici, vedeta familiei mele
:
http://www.realitatea.net/video_534611_opt-mineri-raniti-foarte-grav-au-plecat-cu-ambulantele-spre-spitalele-din-bucuresti_392021.html e chiar la inceputul reportajului, e cu sapca rosie in cap
.
Bianca
, mami de Sandra( 8.07.1997)
si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
maraki spune:
L-am vazuuuut
Ai barbat prezentabil 
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5
Biancas spune:
Mersi ![]()
. Va fi si mai prezentabil daca ma lasa sa il vopsesc![]()
Bianca
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
Giova spune:

In sf. am deschis si eu DC-ul, caci calc. l-a deschis marco de dim.
Aseara noi am adormit si copilul nostru a ramas in living la Cartea Junglei. Cand i -sa terminat DVD-ul a venit langa noi in pat, m-am trezit si l-am vazut, era trecut de miezul noptii
. S-a descurcat, a inchis dvd-ul, tv-ul becul si a venit la noi....
A dormit bine, fara niciun cosmar, sunt cam 2-3 nopti/sapt., depinde.
Si noi am fost azi in Real, nebunie, nu alta, dar macar am facut cumparaturile pe sapt. viitoare.
Dupa amiaza am fost la nasii lui Marco. Copiii se joaca foarte fain singuri, nu se intersecteaza, nu se bat pe jucarii...face echipa buna cu Robert
.
Irinatunza e tare dulce Sabina. si voi cu cosmaruri? bine ca ati descoperit cauza....si marco se mai uita seara \, dar nu pe cartoon, pe Boomerang sau Nickel....(nu stiu cum se numeste programul ala). Nu sunt desene violente, dar noici pt. varsta lui.
Bianca ti-am vazut sotul!!! Of saracul mult a mai umblat si pe asa o vreme. bine ca a ajuns cu bine, sper....
Nu esti normala cu vopseaua...crezi ca se va lasa vopsit? ce ai cu el, nu-ti place asa grizonat? si tata a fost de pe la 30 ani grizonat, acum e alb...dar asa e fgelul lui.
Italianul lui cumnata-mea se vopsea castaniu, caci e carunt...pana l-a dus fiu-su la un stilist si i-a scos ala toata vopseaua, l-a lasat asa alb si i-a facut cateva suvite mai inchise. arata de 10 ori mai bine, mai natural si mai modern. Zici ca a intinerit cu 5 ani, cel putin.
De unde a comandat prietena ta alea pt. locul de joaca? in Ungaria se fac, am si un site, acum nu stiu la ce preturi.
Maraki mersi de info. Nu stiu ce oferta era aia si pe cat timp. laptopul ala cu Cars nu e pt. marco, si o fi si in germana, asa ca nu am rezolvat nimic. e fain, l-am vazut si eu pe net, dar atat.
Silvia noi asa facem in weekend la pranz, cand trebuie sa doarma marco. Il duce Clau la somn, dar el o vrea pe mami. merg eu, il vrea si pe tat-su'. asa ca ne bagam toti 3 in pijamale si in pat. de multe ori adormim si noi pe langa el, alteori ne rdicam imediat ce a adormit el.
seara ne bagam toti 3 in pat, noi la tv, sau se uita marco si noi adormim inaintea lui
.
Bianca vezi ca Bumbi pe poate ajuta cu proiecte pt. fonduri nerambursabile. sper sa dai de ea cat mai repede.
ma duc sa-i fac baita piciului si sa-l bag la somn.
_
Gio si
Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
Biancas spune:
Giova, ai baiat descurcaret..stinge tv, dvd, becul si la nani...bravo lui
.Ce bine ca se intelege cu finutul mic...si Dani e prieten cu finutul mic. Alea gonflabile le-a comandat de la Baia mare dupa cate stiu..a facut ea calcule cu Ungaria cu Baia Mare si acolo a iesit mai ieftin. Si acum asteapta saraca sa ii vina de pe vas ca deja are o luna intarziere
. Poate va obtine si un discount pt nepredare la termen
.
Despre par.,..eu demult vreau sa il vopsesc si nu m-a lasat. Nu stiu cum ii va sta..sigur ciudat ca de ani de zile e grizonat dar macar imi satisfac si eu curiozitatea
. Asta daca ma va lasa
. Cand l-am cunoscut avea 21 ani si avea par alb la perciuni
. Data trecuta cand mi-am cumparat vopsea roscata a exclamat" Iar roscata? Of ca m-am saturat...fa-te bruneta"
. Acum stau pe ganduri daca sa il ascult sau nu...eu cred ca m-ar imbatranii si apoi iar ma chinui sa imi iese culoarea ca nu ma decolorez.
Despre fonduri mersi de pont, trebuie sa o caut pe Bumbi. Mai am o persoana care a spus ca ma ajuta
.
Pe mine m-a apucat sa ascult muzica de chef...ascult Laura & Alex de Orastie...pe vremuri eu nu ascultam muzica dinasta...se vede ca imbatranesc si incepe sa imi placa 
Bianca
Biancas spune:
Cu proiectul ala cu fondurile nerambursabile nu e graba mare ca numai pt ianuarie trebuie predat cred ca atunci e sesiunea. Am ramas si noi interzisi ca nu vom da examen...ce bine nu dam la 7 materii ci la 6 in sesiunea asta
. oricum mai avem ore cu proful asta si sa vad ce mai zice...azi ne-a tinut 5 minute doar 
Bianca
d_melli spune:
Neatza la toata lumea!
Repede ca am multa treaba...mi-a adus deja una din colegele mele hainute de la baietelul ei , sunt cam pentru un an si jumatate.Eu nu am retinut cati ani are baietelul insa ma gandesc ca indiferent cuma r fi pot sa le foloseasca altii.Asa ca Cosmi poate imi mai spui ce varsta are ca eu nua m retinut si dc e ok sa trimitem si hainute pentru alte varste.Oricum ar fi te anutn eu cu cateva zile inainte de trimitere.Ca mai sunt colegi ai lui Marian care pelaca la Bucuresti si le trimit prin ei si acolo luati voi legatura intr-un fel sau altul , insa ideea era sa strangem ceva si apoi.
Cel mai destept intotdeauna cedeaza!
silvi_2005 spune:
Salutare si de la noi, noi suntem iar raciti
. alain e mucos si cu un pic de febra, aseara a facut 38;3 is azi va sta acasa cu mine sa vad ce e cu el, nu l-am dus la gradi ca nu am chef sa transmita raceala si la ceilalti copii....dei de acolo a luat-o dar acum sa nu o raspandim la nesfarsit.
Nu ii dau decat Panadol, daca o sa fie ok si fara febra poate il las maine la gradi, daca nu va mai sta cu mami acasuta nu e pb asta.
Inca nu s-a trezit ma duc sa ii dau desteptarea incet ca altfel nu mai doarme la pranz.
Silvi si strumf mic Alain 19.01.2006
Giova spune:
Neatza!!!!
La 6 dimineata, marco venea la noi in pat...acum s-a invatat intra direct intre noi, nu se mai pune la margine
.
De abia l-am trezit dim., am ajuns si tarziu la gradi, bine ca nu a plans.
Bianca, Marco s eintelege bine cu nasicul din cauza ca nu se intersecteaza si nu vor aceleasi jucarii. oricum, Robert acum devine mai social, dar tot dupa mama e,. Cu Clau s-a inteles super, ii place de el, i-a si dat un pupic, chiar s-a jucat cu el.
Irina
. ce mai face Mario? ii faci ziua sau nu?
Silvia imi pare tare rau ca sunteti bolnaviori din nou. of...bine ai facut ca nu l-ai dus, cu siguranta din colectivitate a luat virusul.
si insanatosire rapida!!!
_
Gio si
Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
d_melli spune:
Mario e binemerci aseara am fost la joaca la Tomis si apoi ne-am dus la mama si nu a mai vrut sa plece deci prin urmare a dormit acolo si noi am ramas fara bebe aseara.M-a zgariat pe fata si mi-a jupuit pielea de rad toti colegii de mine.Revin
Cel mai destept intotdeauna cedeaza!