Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (304)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Giova m-am delectat cu pozele voastre asa imi place ce vesel si expesiv e Marco super dragut e tuns, al meu pitic e iar cu parul mare si mi-e si groaza sa repet operatiunea.

Silvi si strumf mic Alain 19.01.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Buna ziua si de la mine...
Eu matinala, am fost la scoala, am tinut o ora din cursul care trebuia sa il avem de la 14-16 si 5 minute din cursul care era de la 8 la 14 . Da doamne toate cursurile sa fie asa...
Nelu m-a sunat azi noapte pe la 2.30 a ajuns...si la 4 mi-a trimis mesaj ca pleaca la Bucuresti. Acum a vb medicul de la Mures dar desteptii de la realitatea au scris ca e medic Bucuresti ..si e chiar loctiutorul lui Arafan la Ms. Nelu va veni acasa azi....dupa ce se termina toata tarasenia..saracul nu a dormit deloc, a condus atata drum..chiar nu il invidiez.
Silvi..si noi mergem toata gasca la culcare, asta e ritualul inainte de culcare..merge cu Sandra si se spala pe dinti, maini si fata (in cazul in care nu face baie) apoi mergem toti si il schimbam, pupacim , punem in patut, stins lumina si somn de voie. dar ne mai distram 5-10 minute acolo.
Cura mai bine sa o incepi marti...pe mine curele incepute lunea ma tin pana vinerea . Credeam ca de azi trebuie inceput regimul..ca a fost luna plina.
Merg sa mananc ceva ca mi-e foame..

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

Silvi...tu cam slabut cu pozele...ti-e lene sa pui poze?
Si eu am vb pozele lui Marco..alea pe dulap mi-au placut mult

www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

http://www.finantare.ro/stire-9004-Legea-mamelor-_-pentru-femeile-cu-activitati-independente.html

Mergi la inceput

Am de facut un proiect despre finantarea din fonduri nerambursabile .
Are cineva asa ceva?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Bianca nu stiu cum de a fost asa perioada asta cu mutat si altele ca nu am facut poze, cred ca de prin august nu am mai facut, o sa incep sa fac iar...ca am incarcat si bateriile.
Duminica frumoasa tuturor.

Silvi si strumf mic Alain 19.01.2006

Mergi la inceput

Silvi...asa sa faci
Eu merg pana in Real daca tot nu am codita dupa mine...sa imi clatesc ochii...sa caut un cadou pt Nelu pt saptamana asta...ceva simbolic asa....habar nu am ce...un vin rosu pt el sa ma simt eu bine
Si mai caut un aspirator de masina ca "i-a spus mosului" ca aspirator de masina vrea cu alimentare la bricheta masinii . Si mosu ii cumpara unul daca tot e harnic si ii place sa dea cu
Duminica faina sa aveti, dupa masa iau copiii si merg la prietena mea la club sa se zbenguie putin .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Buna dimineata,

Silvie nu are cum sa fie incomod cu dresul pt ca nu il strange. Am invatat si eu de la Irina ca Mario tot asa dormea. Nici o sansa sa pun patura asa, se trezeste si impinge cu picioarele pana se simte dezvelit, daca nu reuseste, se ridica si o pune cu mainile in capatul celalalt al patutului. Il invelim cam de 3 x pe noapte.
Bianca dar ce au draga romanii cu elicopterele pe timp de noapte? In filmele americane zburau elicopterele politiei
Giova intru acum sa vad pozele, vezi ca in pliantul de la Real pt sapt viit. nu arata nici un laptop Cars la angebot. Era un nitendo cu Mario intr-o masinuta si costa 145 euroi. Sant multe lego si un playmobil avion mare care de la 54 este 39,95 euroi.Lego City 3 cutii cu un avion,tir de transport si macara pt containere, 6 figurine - de la 93 costa 70.Asta am vazut mai interesant...

Bianca, ce cauta NElu la Bucuresti???M-am uitat acum la stiri dar nu cred ca l-a aratat....

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

Am ajuns si eu....
Maraki..Nelu a insotit cele 8 salvari care au trasportat ranitii la spital, coordonatorul coloanei a fost un medic de aici care a si dat interviu pe realitatea mai demult.Inainte am vb cu el, deja vine spre casa ..acum coboara catre Brasov...in 2-3 ore e acasa .
Eu am fost la real...doamne fereste zici ca lumea nu are ce face duminica la amiaza acasa,.,,era full magazinul...ca sa nu mai zic ca de abia am gasit loc de parcare

I-am cumparat sotului meu cadou de 16 ani de cand suntem impreuna..ce credeti , un vin rosu si ....o vopsea de par ( nu radeti da???) saten foarte incis catre brunet...acum trebuie sa il si conving sa ma lase sa il vopsesc ca ma chinui de ani de azi...(nu foarte insistent). Eh...daca nu o foloseste ma fac eu bruneta si daca nu...o dau cadou la maica-mea.

Si ca nu poftesc prea tare la tochitura lui Cosmi, mi-am cumparat tochitura cu mamaliguta, mi-am trantit un ochi, castraveti murati si acum mananc . Dar tochitura asta e fara maruntaie de pui..e facuta din carnat si carne de porc . E foarte gustoasa deci merge si asa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

http://www.youtube.com/watch?v=KH-GqYRusT0&feature=related

al treilea este beeestiaaal!!!!

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4