Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (304)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Silvie sa te pun in tema ca tu nu prinzi canale tv romanesti: ai grija cand va duceti la cumparaturi in Ro la supermarketuri! Una scrie pe eticheta de pret si alta se bate la casaDiferenta foarte mare de pret, cam de la 150 mii in sus
Bianca despre ce accident vorbesti? de auto? ca tocmai spuneau la stiri de accidentul ala din mina cu 8 morti iar in urma cu aproape 1 ora a mai avut loc o explozie soldata cu inca vreo 4 morti..sper sa nu fie ala ca e foarte periculos

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Maraki, despre ala e vorba . 8 morti si apoi inca 4 .

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

suna-l pe mobil si insista sa nu intre sub nici o forma in mina! cred ca nu-l pune asta nu?

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

Maraki, acum a plecat...i-am spus sa nu intre dar daca meseria i-o cere...trebuie. Dar sa speram ca nu e cazul, acum a spus la stiri ca 24 ore nu e voie sa se intre in mina. Oricum fac vreo 5-6 ore pana acolo minim.,.,,e ceata mare la noi si are ce merge pana acolo . Va merge el probabil cu girofarurile dar tot ceata e Maine nu mai intra la servici...a intrat azi in avans

www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

Silvi, poate mai intrii azi si imi spui si mie cand incepi cura aia. E o prostie sigur dar nu ma doare gura sa inghit niste orez. Pe vremuri am tinut regim cu grau incoltit...mancam dimineata, la amiaza si seara cate o lingura de grau incoltit si doar fructe parca...nu mai retin.. nu am slabit mare lucru nici atunci.
vai ce ciudat e fara bratara...acum simt ca nu o mai am, cred ca nu am pierdut-o de multe zile ca as fi simtit .
Sunt singura acasa...ce pustiu e .
Revin..imi sun copiii sa vad ce fac ..
Am vb acum cu Nelu...vede la 15 m in fata asa ceata e .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

de la shopping.
Lume multa, nebunie...am lasat masina la cateva strazi distanta, totul era plin in jurul mall-ului.
Pe marco l-am lasat singur la Kid's Land, noi stateam prin jur sa-l urmarim. Nu am cumparat nimic, dar am pierdut pe acolo vreo 2 ore.
Bianca am vazut si noi stirile, cum naiba i-a chemat taman din Tg. Mures? Nu puteau merge cu elicopterul? ce mai fac ei dupa 6 ore de drum?
Sper sa fie ok si sa se intoarca cu bine.
de aici sunt poze noi, le-am pus inainte sa plecam:
http://good-times.webshots.com/photo/2507423950065845318AOhhHZ
si noapte buna.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

Buna seara, mamici si pitici.
Vad ca vorbiti de hipermarketuri... pai in orasul meu pana acum 1 luna nici mall nu era. Care mall nici nu este ocupat tot ca spatii, au chirii imense.
Cumparaturi? De la XXL (Penny) si PLus (asta-i mai nou).
Daaaa, ne face acum si Carrefour, si inca un mall Aurora, si Kaufland... atunci sa te tii. Eu sunt suparata, ca io unde ma mai plimb? Ca asa, trageam cate o plimbare pana la Ploiesti (cel mai aproape).
Asaaaa....
Jucarii de firma... fiecare cumpara ce si cat poate. Foarte adevarat, calitatea costa bani. Dar uneori depinde si de unde cumperi, foarte corect.
Tochitura lui Cosmi - am salvat reteta. O voi face, candva.
Eu azi am facut pilaf si ficatei. Si o salata de ton.
Silvi - fata, dar stiu ca esti gurmanda rau... pai cand povestesti ce feluri prepari, mie imi lasa gura apa, nu altceva.
Bianca, sper ca Nelu sa se intoarca sanatos, repede si bine. Are o meserie riscanta... tu stai calma, si roaga-te sa fie bine.
Razvan nu mai plange la spalatul pe cap!!! De sambata trecuta se intampal asta. Fiindca acum stie cand ii spun "mami, lasa capul pe spate" si asa face. Sunt tare multumita de el, are niste zile mai bune, dea Domnul sa ramana asa.
Maraki, nu ma supar mai. Doar durerea aia surda din suflet ma macina la greu , dar ce pot face, decat sa merg mai departe. Cu ajutorul vostru, reusesc. Mai cad, ma mai ridic, asta-i viata. Toata lumea are necazuri. Si da, nici eu nu suport sa periez pe cineva, ma simt penibil, ma doare limba'n gura, dar uneori, sa stii ca trebuie sa fii diplomat.
Razvan are momente cand nu-i mai tace gura, pe limba lui, biensure. Murim de ras, va dati seama.
Si e indragostit rau de Pooh ala mic. Vreau unul mai mare, poate il invat mama si copilul. Azi ii dadea din recompensele lui de la terapie (fulgi de porumb) lui Pooh sa pape . Si l-a plimbat si cu o masinuta, si pe Mickey... se numeste joc simbolic. Si incepe si el sa se joace, in adevaratul sens al cuvantului.
Parca nu-mi vine a crede...
Sunt p'aci.

Cristina, mami de Nicolae-Razvan (31.01.2006) [Sindrom Asperger]

www.dropshots.com/asteryaro
www.dropshots.com/asteryaro1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinatunza spune:

Buna seara! fetele, va multumesc mult pentru urari !

Sabina e cam mucioasa de vreo saptamina; sper sa scapam de ei saptamina care vine.
Toata ziua ma intreaba "Oare ce mai face Caciun?"
Mai nou, isi doreste sa-i aduca o coronita de printesa, o pereche de pantofi rosii si cam atit. Vad ca nu mai zice nimik de print.
Azi a lipit poze cu braduti, a lipit globulete in brad, cutii de cadouri dedesubt, reni si alte chestii. A iesit ceva f dragut. Miine o sa fac o poza sa vedeti si voi.
Eu n-am facut nimik deosebit azi, mai ales ca Sorin s-a intors acasa abia pe la 18.30; trebuia sa ma duc sa-mi cumpar cizmele si un paltonas pina la genunchi cu banii primiti cadou de la sotiorul meu, dar n-am reusit pt. ca n-am avut cu cine s-o las pe Sabi. Asta e, poate reusesc zilele viitoare.

Fetele, cind ajung dupa amiaza de la serviciu, mor de ris cind imi povesteste mama ce scoate din gura Sabi. Cica intr-o zi Raluca, nepoata mea, a impins-o pe Sabi , iar Sabi a inceput s-o certe" Promite ca nu ma mai impingi. Daca ma mai impingi ma supar si plec acasa! Promiteee!" Raluca statea si se uita cu gura cascata ca nu intelegea ce tot vrea Sabi de la ea. Pina i-a zis mama sa promita si Sabi s-a linistit.
Mai merge din cind in cind la mama si o intreaba " Buni , ai o problema ? "
Eu cind povestesc nu e amuzanta faza;cind o auzi pe ea spunind, cum poceste cuvintele si ce voce are, e de-a dreptul amuzant.
Despre Mosciun zice : " are haine rosii, barba lunga si alba si aduce cadouri, dar preferatele mele sunt jucariile" Asa ca jucarii tre sa-i aduca, numai ca n-am reusit sa iau nimik.
A, si cind o intreb cum o cheama zice " Sabina si sunt moasa (frumoasa ) si desteapta

Giova, si eu am patit cu Sabi de citeva cu plinsul noaptea, deci cosmaruri. Dar asta numai cind se uita seara la desenele alea de pe Animax . I-am zis ca alea sunt desene cu monstri, nu-s pt fetite si ca din cauza asta viseaza urit.
La voi insa nu s epune problema desenelor animate. saracutul de el! spre sa treaca perioada asta cit mai repede sa nu va mai chinuiti nici voi nici el.

Cosmi, am ris cu lacrimi de faza cu tine si cu Papan cu colacul de WC.
Au noroc copii aia cu tine ca esti asa sufletista si incerci sa-i ajuti . Felicitari ! Si tie si celor care vor si pot sa ajute!

Va pup pe toate si ma duc la somn!

Irinutza si Sabina Maria (23 februarie 2006)
poze Sabina

http://www.dropshots.com/irinamav

Mergi la inceput

Si eu pe aici...am mai scris 1 pagina pt lucrarea de licenta...am doua jumate deocamdata . Tare greu gasesc informatii pt primul capitol..
Giova, asa am zis si eu ca tine prima oara de ce merg ei de la atatia km...de ce nu merge elicopeterul? Dar de fapt stiam de ce nu merge elicopeterul dar am uitat . Elicopterul nu zboara decat ziua in conditii de vizibilitate, nu peceata si nu noaptea . Asta e..., numai avioanele zboara si noaptea. Si habar nu am ce trebuie sa faca ei acolo...misiunea e misiunea si nu se comenteaza. Am invatat asta de atatia ani. Adica comentez eu ca de ce tu...dar comentez in vant . Deci v-a prins bine de iesirea...asta e important nu cumparaturile... Initial cand am auzit ca merge prin Sebes i-am spus sa ma duca si pe mine sa ma lase acolo pana se intoarce dar ...era o prostie oricum .
Astery pai si acum poti pleca la Ploiesti...daca chiar vrei...gasesti tu motive.
Irinatunza dulce Sabina cu Mos Craciun. Si Dani il asteapta si vrea Ben 10 si jucarii . I-am spus ca daca e cuminte am sa ii scriu la mos sa ii aduca o tabla pe care va scrie si desena ...s-a uitat la mine ca la "masini straine" si a spus ca vrea tabla dar nu e cuminte, ca el se lupta cu Iusuf si cu O....nu imi vine minte numele ...am impresia ca sunt batausii grupei, oricum de la Iusuf ala o incaseaza ca e mai mare cu un cap dar si imi spune ca il bate .
Nelu a ajuns la Aiud...merge pe la Sebes, aproape de Deva o ia in jos ...mai are pana la Petrosani....
No...merg sa ma pun la vreun fim... ce pustiu e liniste la mine..merge Tv singur saracu`...si nu-l asculta nimeni.
Maine ne-a invitat prietena mea la locul ei de joaca de la ora 18 sa se joace copiii...merg si alti prieteni de-ai nostrii si de-a lor cu copiii, sper sa ajunga Nelu pana atunci acasa. Astept sa ii aduca si bile dinalea si labirint(spatiu de joaca ca la Mall, Real...)..asteapta si ea saraca de mai bine de o luna ca ii sunt pe vapor, au intarziere si nu poate deschide oficial...adica nu vrea sa deschida fara alea.
Noapte buna sa aveti .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Bianca am scris ca din a treia zi dupa luna plina din 13 deci de astazi cre, eu personal de maine o sa incep ca sa fie de luni .dar asa cum ziceam saptamana viitoare mananc disociat. Sper sa se termine cu ine povestea cu mina, e tareee stresanta meseia sotului tau.
Cristina intotdeauna mi-a placut sa gatesc, adica dupa ce am terminat faculta ca aveam o perioada in care masa perfecta era un hamburger cu o cola si o tigara , dar acum chiar exagerez am si timp cum stau acasa aici ai si toate posibilitatile de a cumpara orice ingredient si a face orice reteta si rezultatul se vede iar viitorul nu suna bine cum ziceau in reclame cei de la orange asa ca de saptamana viitoare iau masuri pt mine dar tot le gatesc la baieti, ca nu se poate altfel.
Maraki ma to gandeam ce ai scris tu cu dormitul lui Angelo cu dres pe sub pantalon mi se pare super incomod, ai incercat sa ii bagi patura cu care il invelesti sub saltea si pe laterel si la picioare, ca la hotel ca asa u are cum sa se dezveleasca si doarme comod in pijama copilul. incearca si faza asta si lasi un pic larga paturica si faci figura cu bagatul sub saltea dupa ce adoarme el. Si la voi dau note mici la emisiunea cu cina perfecta? sa nu uit mi-a zis tata ca aob ca il umfla la casa cu alte preturi si a cerut bonul si a verificat in magazin si la vreo 10 produse era asa
Giova voi cum ati dormit, cum e Marcolino?
Pe mine m-a trezit Alain inainte de 9 ca eu as mai fi dormit ca am stat aseara sa vad serialul ala Minti Criminale pana pe la 2 noaptea si al meu sot a ramas si mai tarziu, piticul care inainte de 10 era la nani clar s-a trezit.
Daca va zic ce ritual avem noi seara suntem de rasul curcilor dupa baita sau dus dupa caz, pijama si la nani dar in toata formatia ca daca nu vine si tati se lasa cu lacrimi de crocodil asa ca mergem toti pe la 9,30 la nani si stam ca prostii astia mai mari vb sa adoarma Alain 15-30 de minute si apoi tuszti afara la filme si la viata de noapte suntem de comedie dar altfel nu se poate cu piticul nostru deocamdata. Jean-Paul zice ca e mmentul lui preferat seara culcatul piticului si e happy ca nu vrea piticul fara el, se executa imediat si vine la culcare .

Silvi si strumf mic Alain 19.01.2006

Mergi la inceput