Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (304)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

asa, asa...aldi Stiu ca erai fan castraveciori cand erai gravi

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

sant toate de calitate si la magazinele astea dar mai ieftine.Oricum nu poti cumpara tot ce ai nevoie de la ele pt. ca nu gasesti.

Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Giova...nu stiu unde poti duce pastila aia. Si eu am vrut sa apuc sa iau pastilele ale ca degeaba am luat reductil ca nu am slabit. Dar m-ati cam speriat si nu mai iau. oricum am inteles ca multe sunt si contrafacute si poate de aici efectele secundare...(nu stiu...asa am auzit) Si sora-mea a luat reductil si nu a slabit nici un gram .
Maraki principiul e acelasi in magazinele straine...am fost la Auchan budapesta si Auchan tg mures...normal ca marfa era specifica tarii respective, dar aranjarea in rafturi si cam ce contine magazinul la fel. Sa iti dau un exemplu...eu nu am vazut la rechizite caiete sau pixuri de calittate . Nu retin exact ce firme au dar iti garantez ca marfa de Kaufland e net inferioara celei de la Real, Selgros, Metro sau altele. Si asta pt ca sunt firme ...ieftine..nici nu ai auzit de ele...ascuti un creion cand ajungi sa aibe varf se rupe si tot asa patesti cu tot setul . Acuma nu vb prostii, eu chiar cumparam si prostii dinastea dar mai bine dau un ban in plus si ma tine. Ascutitori, radiere...nu mai zic...cativa banuti dar asa si sunt . Unele produse sunt bunicele nimic de zis.
Au si marfa care se gaseste in alte magazine si daca te iei dupa pret tot acolo esti.
Am ajuns la concluzia ca cel mai bine e sa faci cumparari de la magazinul alimentar de langa tine nu din hiper-supermarketuri ca mergi sa cumperi o ruda de salam si ajungi la casa cu cosul in valoare de 200 lei (mie personal nu o data mi s-a intamplat asa ca...stiu ce zic ). La alimentara iti iei salam, suc, apa si cam atat..nu vezi haine, nu vezi jucarii...stiti si voi ca cosul se tot umple si buzunarul se goleste.
dar n-a fost prost cel care a infiintat super si hipermarketurile .

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

Nu e mai Bianca asa, sa iti dau un exemplu: jocul cu bilute luat acum din Toys cu 30 euroi, cat crezi ca este in Kaufland=?L-a vazut Giorgossi costa 17 euro!Sant aceleasi produse dar depinde de unde le cumperi.Ieftinaturile la 1 euro normal ca nu sant de calitate, sant standuri cu rechizite in kaufland si crede-ma ca sant la fel ca cele din Muller ca si calitate.

Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

Uite eu cand mi-am cautat cizme in magazinele bune, nu am gasit ceva sa-mi placa pana in 50 euroi. Ce mi-a placut costa 80-120 si nu imi permiteam.In final am gasit ceva acceptabil ca si model stii unde? In kaufland cu numai 20 euro

Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

Sa va scriu ce poezii a invatat Dani la gradi:

1.Un pitic atat de mic
Facea baie intr-un ibric,
De sapun s-a impiedicat
Si picitu s-a inecat

Vai vai ce pacat
Ca piticu s-a inecat.

2. Toamna de Mircea Micu

A sosit toamna cetoasa
Frunzele au ruginit
Vremea este racoroasa
Florile s-au vestejit

3. Copilul

Unde-s ochii?
Iaca aici (si arata)
Nasu parca mic
Ca de pitici
O gurita vorbareata
Ca fetita e isteata
_
O ureche si-o ureche (arata)
Iaca avem o pereche
Doua maini, doua picioare
Cine sare cel mai tare???? (si trebuie sa sara)

4. Catelus cu parul cret
Fura rata din cotet
Dar se jura ca nu fura (rata din cotet zice el iarasi aici)
Si l-am prins cu rata in guraaaaaaa.....(asa spune la gura...in semn de bucurie ca a terminat poezia)

Ieri a venit acasa cu o poezie noua cu batistuta dar n-a vrut sa mi-o spuna...mi-a spus Nelu ca lui i-a spus-o. Si normal ca nu si-a notat-o..el nu e cu sportul asta poeziile
Cam astea au invatat la gradi de cand merge... dar nu le recita singur...cu ajutor .

www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

Maraki draga...pai in Toys normal ca sunt scumpe...eu una recunosc ca nu imi permit sa le cumpar jucarii la ai mei de acolo. Adica nu ca nu imi permit...dar sunt scumpe si "de firma". La noi nu este magazin Toys dar am vazut preturile de site...o papusa barbie fairtropia la Toys era 110 lei + taxe postale normale, la Selgros e 85-90 lei. Exact aceeasi papusa.
Stii vorba aia...firma se plateste draga .E Toys nu Selgros

Si in Leonardo sunt scumpi pantofii, iar la reduceri sunt cu pana la 70 % mai ieftini(asa e oferta de reclama)...deci sunt cu adaos minim sau 30 %. Pai isi permit sa faca asa reduceri daca lucreaza cu adaos de 100 % sau oricum adaos mare .

Mergi la inceput

Em am inceput sa iau Crom dar nu simt nimic semnificativ...si iau de vreo saptamana...

A Maraki..hai ca mi-am amintit cu inelele...ce are fata daca ti s-au ingrosat degetele? Du-te si largeste-le...eu asa am facut cu verigheta..am tot largit-o ca m-am tot ingrasat, apoi am slabit si am stramtat-o...(mi-a taiat din ea si nu se vede deloc) si acum iar mi-am largit-o cu 1 numar. Nu e mare branza...la cald se largeste si 1 numar..si mai mult. Du-te fa-ti inelele daca iti plac, nu are sens sa le tii in caseta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Vad ca se vb de cumparaturi in zona, eu sunt cu razboi declarat catre Cora si Carrefour ca mergeam acolo dupa ceva oferta de detergent de ex...fara sa mai am nevoie de alte chestii si ieseam cu tot felul de prostii, de la promotii de prajiturele, de nu stiu ce peste, scoici plus jucarii bb si filme mereu si lasam la casa niste sume de ne pica fatza asa ca pana in decembrie...ce chiar merg sa vad ce mai au nu mai intru si asta e faza de vreo luna jumate, ultima data l-am trimis pe Jean-Paul dupa scutece ca eu ii iau Huggies acum si nu gasesc decat la ei.
Maraki si noi vem aici is LIDL si ALDI, de la ALDi iau niste chestii super bune, ceva ierburi deshidratate pentru mancare, au o multime de branzeturi bune si carnea e super feliata si aranjata.De la LIDL am iar unele chestii preferata dar acolo ajungem rar, eu una ca principiu sunt incantata de tot ce e produs in Germania.Binenteles a aici sunt o mulitme specifice si facute in Franta si belgia dar cred ca au si produse specifice lor.
Giova se poate face sigur alaliza, normal sunt laboroatoare medicale acre fac orice, poate chiar in Timisoara, poti sa suni la Protectia Consumatorului as intrebi ca cei de acolo sigur stiu, ca au obligatia sa faca teste de astea. De ce vrei sa faci testele ? Spor la shopping sa ne zici ce ai gasit frumos.
Bianca super dragute poezii stie Dany , bravo lui. Am uiatat sa iti raspund la intrebarea cu cura, cica din a treia zi se incepe deci de maine, o sa o mai itreb pe mess pe Ioana. Eu o fac sa vad ce o sa iasa dar ma gandesc sa fac si ceva disociat ca altfel clar nu se poate,ma enerveaza la culme ca sunt intr-o faza in care nu am vointa la slabit, tot gatesc si mananc....si acnd sunt cu farfuria in fata zic ca mi se rupe de kg si poi cand sa ma imbrac ma apuca dracii ca abia mai intra pantalonii pe mine . O sa creasca Dany inalt sigur, mai inalt ca tati ca asa au tendinta copii mai nou.
Alain nu a dormit azi la pranz si ne dispera e super activat si agitat plus ca nu a mancat cum trebuie ca inceput din magazin cu bobo de cico si tic tac si cips...toate i le trebuie, ne dispera in magazine. Eu daca tot vb de "cura de slabire" va zic ce m-am facut in seara asta e drept pe la 18,30: baghete din ale precoapte care le mai coci 10 minute si ies ca paine ade casa, cu pui facut feluite subtiri si condimenate bine in wok cu salata de varza si maioneza, suuuuper light nu, ba l-am convins si pe al meu sot.

Silvi si strumf mic Alain 19.01.2006

Mergi la inceput

Baga-mi-as . A avut loc un accident la Petrosani, 12 morti si nelu trebuie sa mearga cu o echipa sa evalueze pagubele
Pe realitatea acum a vb Arafat si a spus ca a trimis o echipa acolo...acum se pregateste echipa...si neaparat a trebuit sa mearga Nelu..e veteran.
Si e o ceata afara ..doamne ajuta sa se intoarca cu bine .

Mergi la inceput