Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (304)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns d_melli spune:

Silvie ii dai si antibiotice in acelasi timp cu homeopatele?De unde procuri homeopatele acolo? Cred ca ti -sa rupt sufletul sa il vezi pedepsit.
Imi pare rau ca nu scriu mai multe insa nu am timp nici sa merg la baie.Acum insa m-am trezit cu ceva mesaje pe mess care mai de care mai "tipatoare" si fac o pauza mica.Nika grav , doar vechile probleme, deja nu mai merita nici minim de efort ca doar cunosc specimenul.
Giova mos Craciun as zice eu cu toate ca ar fi tare sa apara vreo 20 de mosi a\colo si un singur ren.
Ma duc sa beau o cafea ca m-au zapacit.Mai stau prin zona ca sigur incepe circul.Oare cat de tampiti pot fi unii oameni?

Cel mai destept intotdeauna cedeaza!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Silvie, nu am vazut costumase ceva sigur. Adica am fost ieri pe la magazine dar nu m.am uitat deloc dupa costume pt copii, m-a interesat geaca de iarna pt Angelo si nu am gasit ceva mai gros decat ce are. Costum de spiridus mi.-a trecut prin cap in timp ce citeam mesajul Giovei, cred ca ar fi cel mai indicat acum de sarbatori Sa-i faca pantaloni scurti bufanti, strampi cu dungi, cizmulite verzi din piele intoarsa, bluza nu stiu iar pe cap o scufa din aia cu mot lung sau palarie gen padurar? Nu mai stiu dar sant oricum atatea foto pe net....Giova ce zici?

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Pai ce sa zic maraki....tu si Silvia ziceati de spiridus. pai educatoarea mi-a dat sa aleg dintre: mos C., ren si om de zapada. Spiridusul nu exista la grupa lor. si e cam greu de costumat...acum sa-i cumpar si cizme...si inca verzi.
sunt convinsa ca multi se vor costuma in mosi, e simplu si sunt in toate magazinele costume. Om de zapada iar e greu de facut, eu vroiam 3 bulgari si nimeni nu se pricepe sa-i faca. asa ca ramane tot renul....am vazut cordeluta de ren cu cornite si urechiuse si un nas rosu. acum sa vad unde gasesc de inchiriat blana renului. nu stiu in Tm decat un mag. si e cam slab aprovizionat.
Silvia te cred ca plangea Alain, daca a fost pedepsit. ma gandeam eu ca nu i-ai dat de capul tau antibioticele cu homeopate, dar asa stiu si eu...nu se amesteca, ori a...ori h....
maraki pai tu vroiai ca fiul tau sa fie de 5 ani? e si asa destul de inalt pe langa altii...auzi la ea...strampi de 110 cm.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns d_melli spune:

Giova eu i-am luat lui Mario de 116 da m-am gandit eu ca sunt buniinsa acasa mai bagam si eu un crac.I-am spalat si gata s-a rezovat.Ii veneau pana in gat prima oara, era super tare. Mario are undeva pe la 106cm masurat luna trecuta deci mai avea de mancat pama la 116.

Cel mai destept intotdeauna cedeaza!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Irina nici vb sa mi se rupa sufletul foarte bine ii fac ca trbuie sa stie ca nu e voie sa faca asa ceva, daca e cel mai mare nu are voie sa fie rau cu ceilalti copii, el nu a facut niciodata asa ceva, ei bine si acuma cica il tot impingea pe cel mititel nu l-a paruit sau ceva dar ala mic pica. Eu sincer sunt f deacord sa fie pus la punct, ca ma pun in situatia mamei care isi gaseste copill paruit fac abstractie acum de cazul lui Alain ca nu intra in discutie dar ca idee, eu azi i-am zinut o groaza de teorii ca nu evoi,e de ce nu e voie si la urma ca va fi pedepsit cu stat acasa si fara desene daca mai loveste copii . L-am si chemat pe mititelul blondin si l-am pupat si l-am pus pe Alain sa isi ceara scuze sa vezi ce curcan umflat era tot al meu si ala o dulceata de copil, i-am explicat frumos ca asa ceva nu se face....acu asta e teorie sunt curioasa maine ce face. Homeopatele le comand la orice farmacie si mi le aduce a doua zi in ce concentratie vreau eu.
Giova am inteles acum care e faza la voi, trebuie sa fie personaj inclus in schema si el nu spiridus ratacit pai fa-l ren atunci.
Eu cred ca sunt cu tensiunea crescuta ma uit pe net pe desfasuratorul de la tel ca avem ceva tel cu minute incluse cu Romania si vad de plta 69 de euro ca fara plata a fost abia din 14 factura, eu una sper sa fie o eroare ca altfel chiar fac cu nervii, in timp ce analizam desfasuratorul ala ma suna pe fix de la banca la al meu sot cred ca i-a expirat contractul cu banca si cum asta nu rapunde pe mobil la serv ma sunau pe mine. Le-am explicat de ce nu raspunde, au zis ca revin ca e confidentiala pb dar nu e grav serios ca simt ca imi creste tensiune...Alain e trezit acum si cred ca are febra
Revin...
O sa ma uit si eu de costume pentru Craciun pe net.

Silvi si strumf mic Alain 19.01.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

fetelorbuna treaba o as facem si mare fericire o sa le aducem copiilormaine pun detaliile aici

GIOVAaia nu i gresie e parchet......e super bun si mi pare rau ac n am pus peste tot...toata lume a zice ca i gresie
DMELLIpt initiativa

fug la inot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Silvie dar nu poti afla prefixul pt Ro ca sa platesti foarte putin cand dai telefon? Eu sun cu 01015 inainte de 0040 si platesc 3,5 ct pe minut, cu acelasi prefix sun si in Grecia si e putin mai ieftin.Pt Franta nu stiu nr. dar poti intra pe forum la voi sa intrebi.

Tare rau imi pare de Marihuana, m.a impresionat foarte mult starea ei psihica

fug la cumparaturi...pe diseara.....

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

am venit de la mall. marco iar a plans tot drumul, ca el vroia sa mearga cu Mihnea. of....of...ce prietenie stransa i-a legat.
qazi ma intreba tatal lui Mihnea ca la ce scoala ii dam? m-a luat ca din oala, cine se gandeste la scoala? habar n-am care o fi mai buna. a zis ca rezolva el, sa-i duca la una buna. super, ca el e timisorean, lucreaza in televiziune, e cu relatii. Nu ca noi, ca nici nu stim pe unde sunt scolile.

Silvia nu mai vorbi de facturi si plati ca-mi creste si mie tensiunea. mai ales ca noi am avut si o groaza de sarbatoriti si tot nu i-am aranjat pe toti. Vine si Craciunul, cumparam la copii mai mult, dar am 5, parinti ceva simbolic.
sapt. viitoare mergem la nasi, asa ca...cadouri pt. ei si pt. piticii.
Maraki ce s-a intamplat cu marihuana?
Cosmi, parca si Cata are asa parchet. cred ca si pe ea am intrebat-o daca e gresie.
irina 116. sa inteleg ca au intrat la apa de ii sunt buni acum? eu nu am patit asa ceva....

hai deschid cap. nou, ca imediat plec cu fetele la pizza.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebeianfeb spune:

cap. 305

Mergi la inceput