Pepenasi de iulie - august 2008 (37)
Raspunsuri - Pagina 19
ankalaura spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui violeta29
Din ce tara a trimis Ceraztul?Ca as ruga si eu pe cineva sa-mi ia. Speranta moare intotdeauna ultima! Violeta de Alexandra Valentina - 2.09.2008 |
Din Spania, dar cred ca in toata Europa exista.
ileanna spune:
flo bag sama ca toti copii se nasc cu fimoza atunci
. Ca la nastere nu-i poti descoperi glandul ... Ma rog, acuma stiu ca is damnata pt ca odata ce m-am apucat sa decalotez ... pot io sa ma opresc shi tot is in alta clasa decat fetele care au fost mai destepte shi au lasat in pace putza copilului.
Ms de dr!!! Pai pe mine tot la Alexandrescu m-a trimis. O cheama cumva Laura Topor pe ortopeda?
Bai nu stiu ce m-as face fara voi zau asa. Mi se usureaza viata de nu mai pot ... de cele mai multe ori
. 

vio
moamaaaa ce-ai facut aici!!!!
io zic sa nu te lasi ...
Nici al meu nu ia suzi. Dar parca vad ca acu' la 4 luni ar cam lua-o cand ii e f f foame shi cand e obosit si nervos.
A, shi flo dr alalant de l-am schimbat cu asta ... lua 200 ron
shi stetea 10 minute. Am calculat cu barbate-meu si era mai bine platit cu muuuuult decat o curva de lux
. Iar la vaccin a venit cu asistenta dupa el, ziceai ca e sub levelul lui sa puie mana sa intzepe copilu'. Nah ... asta-i gradina nene.
dara_d spune:
Fetelor nu am avut timp sa citesc din urma, avem musafiri unchiul meu din germania, asa ca am treaba.O sa recuperez eu .
Maine avem si controlul de 4 luni cu vaccin cu tot asa ca o sa mai intru sa va povestesc maine ce si cum .
PUPICI TUTUROR.
Didi81 spune:
Mai, noua pediatra nea zis ca e mai bun Multi Tabs Baby decat Vigantol
, dar multe farmaciste nici n-au auzit de asta, de-abia l-am gasit. Voi ati mai auzit de el? Si se da cate 5 picaturi (asa scrie si pe prospect), dar e mai simplu de administrat ca are o pipeta in capac si ai mai mult control cat picuri.
Didi
de Aida Maria
(03.07.2008)
Jos kg
ankalaura spune:
ILE - pe langa principiul lui "las' sa fie", avem principiul lui "merge si asa" care e si mai si... cu ala dormi non stop! Noi suntem natia lui Dorel!
Ce il iubesc pe Zeul Dero al tau! 
Didi - de unde ai luat smecheria pana la urma?
Eu nici Elizei si nici Erikai nu le-am dat cu consecventa Vigantol (Vigantoletten 500 i-am dat Elizei cand era mai mare), pentru ca mereu uit...
Abia acum am terminat sticluta luata cand am nascut, deci nici treaba cu aruncatul la 2 sau 4 saptamani sau cat o fi...nu o practic...
ileanna spune:
a.cicel "NU-I PLACE CUM ARATA????" Asta-i TOT ce tzi-a ziiiiis?? 

Cum ar fi sa-i zic si io la client k nu-mi place cum arata situatia lui financiara?
Pai cre' k ma gasitzi la ProTV la ora 5 "client furios a scos pushca in banca".
Ce moment solemn ... cand marele dr cu 6 ani de facultate clatina misterios din cap ... shi zice in surdina ... "hmmmmmm ... ntz ntz ntz ... nu-mi place cum arata". Liniste tziuitoare .... shi se aude tzipatul sfashietor al mamei care leshina cu zgomot.
Andreutza nu cumva sa te superi k nu fac mishto de tine aici
.
didi imi suna interesant baby tabs ala al tau. O sa caut shi eu si o sa o intreb si pe tanti a mea. Chit ca ma scot numa cu chestia cu pipeta si tot e bine. Macar am control la faimoasele picaturi. Bai da' am tot cautat pipete in marmacii shi nu iaste!!! Fetelor ce medicamente au pipete? Sa cumpar unu' numa sa fac shi io rost de 1 pipeta 
Gata inchid calcu' k nu-i a buna cu mine. Ma'c sa-mi cat ceva de treaba 

flo1980 spune:
Eteee ca nici la mine nu prea mere bine forumu'...io' cre'ca i s-a incins lu'ileana prea rau creeru' 
Auzi ile? ia da si la mine spume d'alea d'ale tele sa-mi curat si io covoru'
Tiberica mama, a zis si la stiri atunci, nu se mai da ca are nu's ce in el
Oare o fi fost in depozitul farmaciei? Ca si eu m-am ingrozit, dupa ce ii datusem luni bune aflu ca nu mai e indicat 
Mai, dar ce-i cu fetele astea? Diarux, ariadna, Sun...etc etc...
Ma duc sa ma uit la pepenasi ca sunt in urma si sa fac ceva de papa.
"Dragostea consta in dorinta de a da ceea ce este al tau altuia si de a simti fericirea acestuia ca si cum ar fi a ta"
Emanuel Swdenborg
Didi81 spune:
multi tabs baby l-am luat (mai bine zis l-a luat Cristi
) de la o farmacia din piata Veteranilor, Dona parca...
Didi
de Aida Maria
(03.07.2008)
Jos kg
a.cicel spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ileanna a.cicel "NU-I PLACE CUM ARATA????" Asta-i TOT ce tzi-a ziiiiis?? ![]() ![]() Cum ar fi sa-i zic si io la client k nu-mi place cum arata situatia lui financiara? Pai cre' k ma gasitzi la ProTV la ora 5 "client furios a scos pushca in banca".Ce moment solemn ... cand marele dr cu 6 ani de facultate clatina misterios din cap ... shi zice in surdina ... "hmmmmmm ... ntz ntz ntz ... nu-mi place cum arata". Liniste tziuitoare .... shi se aude tzipatul sfashietor al mamei care leshina cu zgomot. Andreutza nu cumva sa te superi k nu fac mishto de tine aici . |

Iti dai seama ca n-am avut eu timp sa o ascult pe "madama". Ideea e ca era doctorita care o inlocuia pe a noastra (in concediu fiind). Si ca sa imi dea reteta a consultat-o, cica. Dar eu aveam reteta care trebuia doar transcrisa, ca sa o iau gratuit. Era data de la urgente. Da' "madama" a zis ca ea nu transcrie retete date de alti medici. Chiar daca sunt de la urgenta.