Pepenasi de iulie - august 2008 (37)
Raspunsuri - Pagina 20
ileanna spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui flo1980 a zis si la stiri atunci, nu se mai da ca are nu's ce in el Oare o fi fost in depozitul farmaciei? Ca si eu m-am ingrozit, dupa ce ii datusem luni bune aflu ca nu mai e indicat ![]() ![]() |
Hmmmm ....

Hai mah k nu se poaaaateeee
tiberica spune:
Flo, hai ca ma sperii acum! bag seama ca nimik nu mai e indicat , nu a fost in depozit pt ca mie acum 1 luna dr mi a prescris de 1000 si la farmacie aveau doar de 500 iar luna asta au adus de 1000, si chiar am fost la 2 farmacii si au...oricum, o sa o intreb pe dr chiar daca o sa se supere ce se intampla cu el? aici, in piata Chibrt sunt 4 farmacii care aduc mereu . Oricum, vreau sa mai merg si la alt pediatru sa i mai cer parerea.
Violeta_m_tm spune:
Violeta nici Miruna nu accepta suzeta sau biberonul, nu vrea ceai, nu vrea Bonnisanul, nimic inafara de titi, aseara a fost cam maraita si numai cu titi, pe post de suzeta s-a linistit. Intr-o seara am ramas fara lapte(sau cel putin asa mi se parea mie) si am vrut sa-i dau formula, dar nu a vrut. Nu stiu cum o sa fie cand incep diversificarea ca nu deschide gurita cand vede lingurita....
In legatura cu Vigantolul eu ii dau, desi sunt zile in care uit, am schimbat o singura data sticluta, sper sa nu se fi stricat ...
Cu medicii nu stiu ce sa spun, pediatrul nostru este bun, cel putin toti il lauda, dar mi-a spus sa-i dau suc de mandarine, si din cate spuneti voi si din cate am vitit nu este indicat pt ca este prea acid pt stomacelul lor, si mai mi-a dat niste picaturi pt alergie cand avea Miruna doar o luna, iar pe prospect scria ca nu este recomandat copiilor sub 2 ani, asa ca eu nu prea am incredere...
PS: Ile esti mortala
, imi place felul tau de a fi
flo1980 spune:
Vazut poze
Anna Alicia( Sibylle) cum sta ea cu cracisorii...
Aida Maria (Didi81) cum se scarpina la gingii
,
Nancy (Boticelina) care molfaie rata si e toata masa',
Alexandru Ionut (Ella) ce frumos papa el!
Irina Paula (Gabriela) cum se delecteaza ea la mare cu frumoasa de mami a ei 
Ana-Raluca (Tecky) care e o eleganta
(Miha parca are sprancenele tale)
Ana Irina (Gini) alaturi de flori superbe...
Anais Iman (narcisa.s)
doo pisicoase frumoase!
Ilinca Melania (Capri) ce stea frumoasa a prins!
Ioana Maria (AnnaBaby) cum sta ea cu bulanasele!
Denisa (Dara_d) cu inima ei mare 
Miruna (Dia Filipas) parca e un ursulet de plus!
Bogdan Viktor (struluta) e simpatic foc cand e in bouncer si mai ales langa ursul gigant!
Xenia (Gallyb) e dulce rau!!!
Clara (dana81)
o grasunica.
Andreea Maria (Ladymina) o papusa cu palarioara!
Luca (Bubuleana) cu zambetul smecheros!
Alexandra (maitreyi) e dulce foc!
Denisa (a.cicel) ce blondutza frumoasa!
Mihaita ( Cristina26 ) un scumpel! Ce i-as pupa falcutzele!
Ilinca si Ania (Clabur) ai 2 fete superbe! Unde e facuta poza cu delfinul?
Sara (Carissma) cu treningul ala al ei next 
Karina Francesca (tiberica) o papusa cu ochii frumosi si rochite de printesa.
Toti pepenashii sunt superbi!Moamaaa da' cati sunt... 
Ma duc la treaba ca nu mai termin pana diseara ...
"Dragostea consta in dorinta de a da ceea ce este al tau altuia si de a simti fericirea acestuia ca si cum ar fi a ta"
Emanuel Swdenborg