Pepenasi de iulie - august 2008 (37)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

ileano io stiu ca de la 4 luni in sus in caz de cap turtit si moale poate fi incriminata si o lipsa de calciu. si alexandra a crescut mult in inaltime si ii dau de 1 luna deja 3 picaturi de vigantol...de 4 chiar nu am auzit. in rest...no comment cu doctora...sanatate piticului

bufi ieri se vorbea pe aici ca majoritatea pepenasilor au chelit la ceafa...e de la frecatul de cersaf. stai calma ca va creste la loc

am tras un wok plin ochi de friptura si cartofi copti in coaja

-------

Ana-Maria de iepuras coconas

-------

Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca...

Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monalac spune:

sunt prin preajma,dar fara nimic nou de raportat.
lui codrin aproape ca i a trecut iritatia,ai avut dreptate,vicky,ca e buna.poti incerca si tu didi sa i dai aidei cu crema a derma,vad ca si noua pe reteta,ca diagnostic,tot dermatita ne a scris dr.

MADA,am vazut si eu pozele,mie mi se pare ca semeni putin cu ziarista floriana juncan,nu stiu daca o stii.

KIMMY,imi pare rau ca esti suparata.sper sa nu fie nimic grav si sa se poata remedia

ANKA,pana la urma merita sau nu sa luam mopul ala/PE MOCHETE L AI INCERCAT,e ok?

codrin a inceput sa intinda manutele cand e la tati in brate si il strig sa vina la mine.inca are un usor strabism,dar am inteles ca pana la 1 an n am ce sa fac.
am vazut cateva dintre poze-pe AIDA DE DIDI ,cea nostalgica pt a venit toamna.

PE THEA DE SUN cea gimnasta,care si papa piciorusele,iar mami a facut o turcoaica,i a facut chiar si o alunita in frunte.apropo,SUN,ce mai face mama ta?

plange codrin.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

Bufi si Raluca are o mica chelie la spate pt ca sta mai tot timpul culcata si se intoarce pe toate partile.Si eu am spondiloza si pe langa amorteala mainii am si ameteli groaznice.
Va pup fetelor!

Tecky - mamica fericita de ANA-RALUCA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia_filipas spune:

Seara buna fetele!!

Si Miruna a fost azi maraita si urlatoare, dar la noi stim cauza: E LUNA PLINA si noi fiind racushori ne cam afecteaza. Tot timpul e asa in perioada asta...Azi noapte s-a trezit din ora in ora de m-a capiat, iar afara a urlat ca apucata, sper ca maine sa fie mai bine...

Pe unde umbla oare Sun, Ruxi, Ariadna, ca nu mai sunt la fel de active...

Iza imi pare rau ca ai probleme. Sper sa gasiti o rezolvare cat mai repede. Noi suntem aici daca vrei sa te descarci!

a.cicel sper ca pana la urma sa se faca dreptate in cauza voastra!! Doamne in ce tara traim! Vai ce fetitza duuulce ai!![il

Serenity sa folositi sanatosi achizitiile!! Imi pare rau pt. biberon... Spor la scoala, bine ca s-a rezolvat cu inscierea!

Didi vai da peste ce magaritza ai dat! Rusine! Imi pare rau ca te-ai suparat. Sper sa rezolvati problema Aidei pana la urma. Unde ti-ar placea sa te muti daca ai face-o pana la urma?

Anna felicitari pt. supica!! Cum ai preparat-o?

Capri asa e, fetele noastre chiar seamana la obicieuri, eu zic ca e pt. ca sunt nascute doar la cateva ore distanta...cred ca e ceva astrologic sau asa ceva...

anka felicitari pt. aparatele cumparate. va sa zica ai dat lovitura.

Tecky ce simpatica Raluca, auzi, sa rada la vaccin! Bravo ei, curajoasa!

laremi ce m-ai distrat cu Bumpi care si-a facut intrarea in stil mare...sau ma rog, in stil tare...

ileana mama ce doctoritza! cata inganfare...da' ma rog, daca zici ca e buna...Ce e fimoza? Va sa zica, iar ai "muscat" din moderatori...vorba aia, pe ei, pe mama lor...

tiberica sper ca te simti mai bine!

bufi si noi suntrm in plina chelire , acu are parul in degrade, ca cel nou e blondutz iar cel vechi e brunet...Sper sa nu fie grav cu spondiloza!!

In timp ce scriam, Miruna mea a reusit sa stea in funduletz sustinuta de manute de buni!!! A stat destul de mult, pana s-a lasat in fatza. Isi tinea si capul si spatele drept!!

Fug ca tre culcata mutza care deja a inceput sa-si cante singura (de obicei eu ii cant si ea dupa mine, da' acu' a inceput singura ) .

noapte buna si linistita!!

Dia mami de Miruna 15.07.2008

poze
poze burtika

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

in sfarshit am terminat de citit

ileanna imi pare rau pt micile problemutze,pai avea baiatul ditamai vrejul si tu-l lasai pitit???acu baga la decalotat!!

eu nu am ce sa povestesc,sunt foarte ocupata cu concursul de duminica,gala Wella Bucuresti,am 2 fete in concurs

va pup pi toate,Sun ai postat azi??

kimmy imi pare ffoarte rau ca avetzi problemutze

Ana-Maria de Maria 19.06.2008
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Maria,povestea nashterii
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=1" target="_blank">votati-ma la miresici pe DC-anax1&anax2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns truli-luli spune:

Bufi nu te speria. Pe langa faptul ca se roade la spate datorita pozitiei bebelusilor, se poate sa le si cada parul de la nastere. La fel am patit si eu cuu Ana cand era mica. Eu chiar ma distram pt ca pe langa perisorul nou care i-a crescut apoi mai ramasesera si cateva fire stinghere din parul cu care s-a nascut si care ajunsesera muuult mai lungi decat restul.

poze Ana si Victor
varsta Anei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monalac spune:

pe mine ma mananca ingrozitor buba ,se vindeca si cred ca de aia ma mananca, sau cel putin asa sper.oricum,gaurile s au redus vizibil,s au micsorat f tare si la ultimul control dr mi a spus ca e posibil sa nu ma mai coasa,sa asteptam sa vedem cat se inchid de la sine.
m am saturat de leucoplast de 6 luni de zile,dar poate nu va mai trece mult si voi fi din nou un om normal.

CAPRIOARA,imi pare rau ca plange ilinca...si codrin se boceste cum nu l tin in brate,uneori imi vine sa mi iau campii.matei cum se mai comporta?eu //ma laud//cu acelasi cristian obraznic,care nu ne asculta deloc si care plange din orice...
nu stiu cine zicea aici,parca sursula sau atb,ca toti copiii atunci cand se nasc sunt la fel,dar ca prin educatie se diferentiaza.in filozofie,aristotel avea o teorie asemanatoare,ca mintea omului e \\tabula rasa\\si ca in fiecare zi se mai scrie ceva pe acea tablita initial alba. eu nu sunt de acord cu asta.nu cu aristotel,ci cu afirmatia ca at cand se nasc,toti copiii sunt la fel dpdv comportamental.eu am 2 copii,m am comportat cu ambii la fel,dar inca de acum,codrin e f diferit fata de cum era cris.nu neg faptul ca poate si noi am gresit in educatia lui.dar f multe lcr la el sunt native.am vb cu f multe mamici,dar niciuna nu are un copil precum e cris.cand anka spune ca ii da elizei o musama si fetita ei se joaca cu plastilina acolo, si ca asa ar tb sa fac si eu cu cris,pare usor...numai ca la cris nu functioneaza nimic....cat eram eu la bucatarie,el a luat plastilina si a lipit o pe pereti.cand anka spune ca i a spus elizei sa si caute alta mama daca ea e \\rea\\ si eliza a plans si i a parut rau,pare simplu sa educi un copil...dar ce te faci daca ai un copil precum al meu caruia nu i pasa ca plangi,care atunci cand te lovesti rade in hohote,caruia ii place sa se uite cand i se face lui codrin vaccinul si se bucura f tare cand pe codrin il doare?ar fi atat de multe de povestit...uneori simt ca o iau razna,il iubesc atat de mult si mi e frica sa nu fie la fel si ca adult...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Sunt obosita de pic...

BUF - Asta mica a mea are niste chelie din loc in loc, dar momentan nu e de luat in serios... Elizei i se tocea parutul la spate. Dar la 7 luni ii faceam codite. In spate avea par putin si scurt... era un fel de Basescu de pe vremuri... Iar toceala a ramas.... pana pe la 3-4 ani, am tuns-o, i l-am lasat lung, iar am tuns-o, nimic, dar nimic nu a functionat. Era aiurea pentru ca era subtirel firul, si fiind tocit, se incalcea... Acum am scapat de chestia asta - adica acum, putin inainte de 5 ani...

MONA - am testat numai putin mopul, n-am avut cand. In weekend probabil o sa fac o testare mai "complexa"... Va tin la curent. Dar nu ma astept sa ma prind de cum merg lucrurile decat dupa ce o sa il mozolesc de mai multe ori...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela82 spune:

cine imi da si mie parola de la albumele de pe picasa?

GABRIELA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Dia la supita am pus o jumatate de cartof mic si un sfert de morcov la fiert, cu o picatura de ulei de masline si un praf (da mic mic) de sare, si dupa ce au fiert le-am pasat cu furculita (ca n-am cumparat inca un blender, tre' sa merg saptamana asta neaparat) si am adaugat zeama ca sa fie asa o pasta mai lichida. Nu s-a facut chiar piure ca nu s-a putut sfarama bine bine morcovul, asa ca practic erau niste bucatele mici de morcov pe acolo, da n-au fost probleme, imi era teama sa nu se inece cu ele, da le-a inghitit

Anna de Ioana Maria 11.07.2008
Ioana povestea nasterii
jos kg!!!

Mergi la inceput