Pepenasi de iulie - august 2008 (37)
Raspunsuri - Pagina 11
ankalaura spune:
Moama sunt asa de obosita, de pic, da' nu ma pot abtine sa n-o spun asa ca o spun, no matter what, ca de-aia ne adunaram aici o gashca de tzacanite, pentru ca asta suntem...
Bai Mona, uite-te la tine in oglinda si tine-ti un discurs! Si intreaba-te singura daca ti se pare ok cum se comporta Cris, si nu te mai gandi cum e cu nascarea si cu mosternirea genetica versus educatia primita,... ci incearca sa te uiti asa, mai din afara. Si spune-ti singura ca TREBUIE sa gasesti o solutie, dar O SOLUTIE, nu scuze pentru care NU se poate face nu stiu ce lucru!
Si cand te auzi singura zicand "nu pot sa fac aia pentru ca", cearta-te singura. Vorbesc foarte serios, nu fac nici un misto.
Pentru ca daca o lungiti asa, cu motivatiile cum ca DE CE NU se poate face o chestiune, iarta-ma, dar ma tem ca el chiar va avea probleme la scoala si de ce nu... cand o fi adult...
Si atunci va fi prea tarziu sa mai poti face ceva, si MAI NASOL, el te va considera raspunzatoare! Ei bine, abia atunci situatia va fi albastra!
Daca nu aveti posibilitatea de a merge la psiholog, deschide un subiect la psihologice, in mod sigur mai sunt persoane care se confrunta cu asa probleme, dar daca faci asta, este OBLIGATORIU sa devii imuna la critici, ca vor veni probabil cu nemiluita... Ca deh, asa e, de la distanta e mai simplu...Si cand mai vin si din partea unora care n-au copii, ca o sa fie si din astea...
Dar poate vei avea niste concluzii si niste sfaturi pertinente.
El are o tona de frustrari, mie asa imi pare, iar dezlegarea este la voi. Nu e obligatoriu sa aveti voi canalul de comunicare, dar poate il aflati de la altii....Nu se poate sa nu fie si la voi un psiholog bun in orasul ala, la spital, la scoli sau la gradinite, undeva trebuie sa existe!
Macar incearca, faceti cateva sedinte, vedeti cum merge.
Gata, ma duc la nani ca nu mai pot
AnnaBaby spune:
Ile da Vladut nu duce deloc capusorul in cealalta directie? Ca si eu am intrebat dr ieri exact acelasi lucru, Ioana il duce mai mult la dreapta decat la stanga, dar il poate intoarce destul de bine si pe stanga, asa ca dr a zis ca nu-i nici o problema, ca daca era torticolis ar fi durut-o si nu ar fi intors capul deloc, sau ma rog, mult mai putin. Asa ca m-am linistit. Si mi-a zis ca a avut un caz de bebe cu torticolis si nicidecum nu seamana cu Ioana. Asa ca ma gandesc sa nu cumva sa te fi bagat in sperieti degeaba.
Anna
de Ioana Maria 11.07.2008
Ioana povestea nasterii
jos kg!!!
ileanna spune:
Gagix, merci de suport moral.
ooka merci de lamuriri. Mai stiam asta de vigantol, da cik de aia e in sticluta maro inchis ca sa stea la intuneric. Adica io acuma ca am luat 4 sticlutze ca sa am ... n-am facut bine?? Ca n-am chef sa ma duc de 2 ori pe luna sa shopaiesc la vigantol. Tre' sa mai citesc prospectul.
tibe o sa ma mai uit si eu pe prospectul la ceai. Ma mai uitasem 1 data si cand l-am cumparat si parca concluzionasem ca is indulcite numa cu fructoza. Daca nici asta nu e buna inseamna ca nici fructele nu is bune nu??? Sau poate o fi atata fructoza cat au 10 kile de mere la un loc
? De ce puii mei is permise pe piata produselor pt bebei?
bufi eu cred ca ai patit ce a patit si frate-meu cu mana. Numai ca la el este grav rau sa aiba asa ceva pt ca este medic stomatolog si are nevoie de precizie maxima iar chestia asta il termina. Si el cik tot de la pozitia de lucru a facut.
maitreyi pe aici prin Buc se dau 3 pic in perioada de toamna iarna si 2 in cea de primavara - vara. De 4 am mai auzit pe cineva chiar aici la noi la scutece.
dia fimoza e cand se stramteaza iesirea la putzulica shi nu e loc suficient sa decalotezi glandul. Intelegi mai bine dak dai un search pe google decat din ce zic eu. Dar pe tine shi pe maimutzica ta nu va intereseaza 
xena cum mai n-ai ce povesti??!!! 
Pai?!!! Ce concurs? Ce probe sustii? Ce premii sunt? Zi-ne si noua!!!
Si cu miresele ce se mai aude?
Eh si topicul cu indemnizatzii (ala care care mi-a intins nada duamna ana_a k deh io is ca catzelu ala scandalagiu, numa' sa-mi zici "pisssica" shi deja scol vecinii cu latratul
) s-a inchis f f elegant cu mesaj de la moderatorul pe aria respectiva "subiect deviat de la discutarea unei idei s-a ajuns la combaterea unor persoane, cu ajutorul jignirilor si insultelor". Lucru f f f adevarat shi deloc surprinzator. Ei da' cine credeti voi ca este in frunte acolo la jignit categorii socio-profesionale??? Aaaiiii??? Duamna moderator Sheanna ... Bai nene cum o lasa DC-ul pe unii sa ii reprezinte ... Pacat.
Capri dak vrei cumva sa arunci copilu' mai vb shi cu AnnaBaby
. Mai uite la Anna dupa puseu si-a descoperit piciorusele. Am inteles ca daca e puseu psihologic, isi descopera zone noi din creier shi imediat ce iese din puseu stie sa faca chestii noi. Si ca puseele psi is mai rele ca alea fizice. Eu am avut puseu vreo 4 zile acu recent shi dupa ... a inceput ca gangureasca altfel, sa ciripeasca ca un canar 

ileanna spune:
Anna uite ca tocmai te pomeneam 
Mai ba da. Il intoarce shi asa a zis si ea, ca daca era torticolis de ala rau
nu putea sa il intoarca. Si ca probabil nu va fi nevoie de masaj pro. Da' totusi sa ma duc la ortoped sa zica ala
. Deci dupa cum am zis ... asta e d'aia de gaseste 1.000 de boli la oricine. Nu stiu ... poate mai bine asa.
bufi spune:
Tecky cum ai descoperit ca ai spondiloza? ce faci cand ai probleme cu mana?ai facut/ faci fizioterapie? iei medicamente? cand iti amorteste mana te tine cateva zile?
Ileanna fratele tau ia ceva medicamente? imi pare rau pt el, mai ales la ce meserie are...sa le naiba de boli profesionale
bufi
monalac spune:
ANKA,chiar azi incercam sa vb cu sotul meu despre problemele lui cris,dar el spune ca astea sunt doar mofturi si ca vor trece de la sine cand cris va mai creste.din pacate,n am sustinatori in chestia cu psihologul,mama cand a auzit ca as fi vrut sa l duc pe cris la psiholog,mi a spus ca ce am cu copilul,ca am prea multe pretentii de la el si ca e inca mic,ca nu intelege el prea multe la 4 ani...
la noi in oras sunt cativa psihologi specializati pe psihologie infantila,ii cunosc si eu,dar sunt varza toti.sotul meu a lucrat 7 ani la scoala speciala,am fost si eu un an pe acolo,ei bine,acesti \\eminenti\\psihologi,care tb sa le acorde un sprijin moral copiilor aia,ii bateau,uneori animalic.ar fi multe de spus despre asta,dar nu asta e subiectul acum.
poate o sa deschid un subiect la psi,desi tot citesc pe acolo si unele sfaturi mi au lasat un gust amar.o spun si o repet,daca nu ai un copil precum cris,e greu sa intelegi cum e el de fapt.ma gandesc de unde mama naibii atatea frustrari,ca el asa era si inainte sa vina codrin pe lume,iar alte frustrari de unde sa vina?nu l am lasat cu altcineva,l am pupat si luat in brate mereu,i am acordat maximum de atentie,i am spus povesti,m am jucat cu el,l am dus in parc zilnic....nu l am silit sa manance,nu l am obligat sa se culce at cand nu i a fost somn,daca n a vrut soseste in picioare sau chiloti pe el ca nu i suporta,nu l am silit sa se imbrace/incalte cu ele,chiar daca era frig in casa,daca si a dorit ceva i am cumparat.de unde naiba atata frustrare?
narcisa.s spune:
Didi...doctorita asta parca-i din bancurile cu Alinutza!!Sau cu porcusorul iritat
Bubule si eu sunt indragostite de produsele alea
Iisus i-a zis - Eu sunt calea, adevarul si viata.Nimeni nu vine la Tatal decat prin Mine - Ioan 14:5
Didi81 spune:
Ile, da si tu ai avut parte de o doctorita... 
Dia, hmm, daca ar fi sa nemutam ne-ar placea ori in Ro undeva la munte, ori prin Austria pe undeva... dar inca nu ne mutam
. Ma rog, ziceam de mare pt ca am citit ca face bine aerul de mare pt alergie, dar oricum avem bunici la Constanta.
Mda, si cu dermatita aia m-am linistit, am mai auzit si pe la prieteni de astfel de cazuri, chiar mult mai nasoale decat ce are Aida, si am concluzionat ca mai mult ne-a speriat doctorita aia...
Didi
de Aida Maria
(03.07.2008)
Jos kg
Didi81 spune:
Mona, imi inchipui ca e greu sa faci fata comportamentului lui Cris cand nu ai sprijin din partea familiei
. Din pacate tot ce pot face eu e sa iti spun ca te sustin si sa te incurajez 
Narcis, chiar ca porcusorul iritat la faza cu "fiti draguta...", "nu sunt!" 
Didi
de Aida Maria
(03.07.2008)
Jos kg
narcisa.s spune:
Boti a revenit lapticul????Pup Gargaritzuca frumoasa
Ankule dar tu ai incercat chiar tot cu pinguinul...Eu visez sa-mi faca cineva cadou Tutto Jebbo de la Zepter...hehehe
Pai Tecky o fii amuzata fata...Draga de ea, auzi sa rada
Laremi, Anais mananca pe la 9, 9 jumate seara iar la 10 doarme...Se mai trezeste intre 3-4 si dupa aia pana la 8 doarme dusa...Ziua are program de somn de pe la 2 pana pe la 5...Cu masa, cand o apuca
Bubule dar de ce dai NanHA1??Ce-i asta?
Of...Ilennuco...Cam naspa tante dr asta...Mai umpic si iti dadea si doua palme si te punea la colt.Mai o sa intreb si eu pediatrul luna asta...Ca noua nu ne zice nimic...Nici Vigantol din ala n-a auzit nimeni pe aici.Pupam Vladutzul sa se faca bine...
Tiberica, imi pare tare rau pt rinichi...Ma gandesc ca a fost crunt.Noi vrem sa incepem diversificarea de la mijlocul lunii viitoare.sANATOSI SA FIM
Bufi si noua ne cade parutzul din spate
Iisus i-a zis - Eu sunt calea, adevarul si viata.Nimeni nu vine la Tatal decat prin Mine - Ioan 14:5