Condica salajencelor!!![66]

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns olim spune:

suntem si noi pe zona, acum am terminat de papat, am facut supa de rosii in oala o papat si alex un bol, is multumita.
Amu e linistit si se joaca in camera lui si io la net
asa ca is in zona
si eu inainte de alex eram maniaca ,mai ales la curatenie, da acuma am lasat-o mai moale ca nu merita, si numa ne certam aiurea din nimicuri.Amu inchid ochii si gata

Mami si www.flickr.com/photos/olimpiabota/" target="_blank">Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bimilit spune:

eu am intrat in spiritul craciunului.

Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...

www.helpsonia.com/" target="_blank">SONIA, are nevoie de noi

Mergi la inceput

ati vazut ultima melodie a cleopatrei stratan cu craciunul?
E super faina

Mergi la inceput

olim asta?
da, e scoasa anul trecut.oricum e faina.

Mergi la inceput

imi place de nu mai pot.

Mergi la inceput

melodia mea de suflet.

Mergi la inceput

nu stiam ca melodia lui cleo e de anul trecut.
oricum e superfaina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana_salajan spune:

Buna seara salajence. Care pe unde?Bia, ce ai gatit azi in oala? Auzi, Adriana de pe culi zice sa deschid un topic cu retete pt oala minune. Ce zici, te bagi?Ioana, cum ti-au iesit ficateii?? Hai cu reteta exacta.Miha, Adriana, Giulia, Olimpia, Maria, Cami, Diana ce mai ziceti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Seara buna! Pe mine m-a lovit o oboseala din aceea de noiembrie, n-am chef de nimic...
De la ora 16 am stat cu Ovi la tf (bine, nu tot timpul, dar am vb de cateva ori) ca el era in IKEA si eu pe net la aceleasi produse . A cumparat perdele in living, a studiat canapele si covoare...ne-om hotari cand vine acasa ce comandam pe net. Mi-a spus ca a vazut o reclama mare in statia de metrou pentru turismul in Ro, asadar la anul o sa va invadeze suedezii .

Azi am avut parte de o aventura cum sigur in Ro nu o aveam, un drum pe jos de vreo 15-20 de minute de la scoala la camin si apoi in centru la magazin si pe urma la bus si acasa...pe o ploaie torentiala cu un vant puternic de abia puteam umbla, nu va spun pana unde aveam apa.... Cu Silvia dupa mine, normal, ea saraca bag seama e calita aici ca n-a zis nici "mac", nu va zic ca eu abia puteam merge de vant si de ploaia care imi batea in fata. Injuram intre dinti neputinta mea de a conduce, ca masina sta in garaj si eu ma chinui. Ziceam ca in Ro n-as fi avut parte de asa ceva...de ce? Pentru ca as fi luat un taxi, asta in mod sigur. Dar aici sunt niste preturi...Asa ca am ajuns acasa murate ca niste castraveciori proaspeti, mustind de zeama. Cand am intrat in casa la caldura Silvia a zis: Mamiiii, ce bine e acasa....

Cam astea aventurile noastre de azi, eu am facut un pui de somn, la caldurica, ma duc acum sa-mi fac un ceai cu arome orientale si mai bantui putin pe aci!

Va pup, mai viu!

PS. Olim, ma bucur ca Alex e mai bine! La febra nu se fuge una-doua la dr, se asteapta 3 zile. Daca e viroza dr nu are ce face, decat sa prescrie antitermice si multe lichide, organismul lupta singur. Abia daca febra tine peste 3 zile atunci e infectie bacteriana si trebuie facut tratament. Sigur ca daca febra urca peste 41 de grade si sunt alte complicatii atunci da, se merge la urgenta. Ma scuzati ca sunt in contradictie cu voi toate, dar eu asa stiu ca se procedeaza.

vorbe de copil...

Hobby

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana_salajan spune:

Miha, tu cu doctorul in casa vorbesti usor Cand e vorba de copii si eu ma panichez iute.Va plange iar tero.

Mergi la inceput