Condica salajencelor!!![66]

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Oti, nu vb de mine, vb ca asa e procedura. Sincer. Dar fiecare mama stie cum e mai bine pentru pui. Insa pentru o febra de o zi, doua...nu are rost de panicat. Daca nu e cazul de altceva.
Degeaba am eu dr in casa, ca nu e medic de copii...si zau ca nu stie despre bolile copiilor. Si cum casa noastra nu e spital, chiar ca nu are ce face copilului in cazuri extreme. Adica tot la fel impachetam si hidratam copilul ca la spital daca e cazul, sau nu avem tub cu oxigen, etc...tot la urgenta fugim, nu?
Spre ex. am patit odata cu Silvia ca a facut febra si dupa o zi nu a cedat. Io ce sa ascult de el, ca sa asteptam 3 zile, mama panicoasa si eu...i-am luat antibiotic(eram in ro, ca aici nu poti lua nimic fara reteta) si a luat Silvia mea...dar febra era tot aia. Dupa ce au trecut 3 zile, ea tot avea febra, era clar ca antibioticul nu era bun. Asa ca am mers la un pediatru si a consultat-o, a zis clar ca antibioticul nu era bun, l-a schimbat si dupa prima doza luata, febra a cedat. Asa ca m-am lamurit. Medicii sunt si ei pe specialitatile lor, ca inginerii. Ca si eu degeaba sunt inginer ca nu ma pricep la termicentrale, de ex. De atunci am patit de mai multe ori ca au avut febra fetele, dar clar dupa 2-3 zile a trecut. Doar cu antitermice. Iar daca nu, am mers la dr. Totul e sa stii ce se poate intampla...

Noa v-am zis ca n-am o zi buna azi, ma duc sa m-ascund in pat si sa citesc ceva...nu vreau sa intru in polemica cu voi. Ca defapt tine de fiecare, cum crede mai bine. E doar ce stiu eu...numai ca ma miram ca toate ati sarit sa fuga repede la dr...dar poate e mai bine...io-s mai calma de felul meu. Fiecare face cum simte la urma urmei, nu e nimic gresit, asta e clar...

si somn usor la toata lumea.

vorbe de copil...

Hobby

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana_salajan spune:

si somn usor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bimilit spune:

sara buna!!!

miha, hai sa te tzuc.parol ca ai dreptate.
io una recunosc ca am zis sa fuga la dr si-ti spun de ce:
1.e la primul copil si cred la prima febra de 40
2.dr o poate linisti si invata ce sa faca.
3.sa nu care cumva sa-i dea dupa ureche antibiotic.

daca va zic ca eu nu-s adeptata pirulelor ma credeti?io nu am antiobiotic in casa si nici nu cumpar.daca tusesc am eu leac.uite acu 3 sapt a tusit tudor foarte rau.leacul lui: inghetata , da cam multa.daca le merge burtaica trecem pe regim alimentra,bagam afine cat china si gata.acu, daca varsa, ne nescurcam cumva, hidratam incet si sigur.

mno, da are dreptat si oti : panica ne sta in carca si apelam la solutii extreme.

Peseu:mihaela, zici ca te-ai murat?

Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...

www.helpsonia.com/" target="_blank">SONIA, are nevoie de noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

miha si io gandesc ca tine, ca nu are rost sa il duc la medic, mai ales ca a fost un puseu de febra si nimic altceva.Si al meu doctor zice la fel, ca multe lichide si antitermice.Acuma seara e bine, s-a jucat cu copilu vecinei, deci ok.
Sa stii ca si aici emrgi la pediatru si iti da tot antitermice si numaid aca e grav tare dau antibiotic, nu e ca in Romania sa iei antibiotic pt orice, la farmacie nu se da deloc fara reteta, plus ca aici nu deranjezi pediatru la orice ora, sau la telefon, daca ai ceva meri la consult, sau daca nu e de garda la urgenta.
Exact cum e gravida, emrgi la control intr-o sarcina la 5-6 medici, rar nimeresti sa fie acelasi medic, numa daca spitalul e micut, da in Madrid nu ai sanse.Si ansti cu cine ii pe tura respectiva, cum sa chemi medicu la ora 4 ca tu nasti, medicul nici nu asista daca nu e cezariana sau complicatii, da bine nu dai nimic spaga sau alte cadouri.Asta imi place la sistemul lor ca esti tratat egal ca si un miliardar sau ca un somer, nu conteaza-
Nu fii suparat pe fete da ele s-o gandit ca io is singura acasa si spitalu e la 30 de km de noi daca e vorba de urgenta, si de asta o zis sa ma duc la pediatru peste zi.
ma bucur ca ai luat perdele, eu tocmai le-am vandut pe alea rosii, acuma sper sa imi bage si banii in cont sa le trimit pe posta destinatarului. ioi ikeaaaaaaaaa is niste chestii faine de craciun sper sa ajungem si noi pana inainte de craciun.
fetele ce mai ziceti, pe unde umblati
io asa is de dezamahita de cursul de engleza ca nu ma mai duc, ca e un curs gratis din internet si nimic mai mult, apoi sa dau 30 de euro plus bona , motorina, nu merita asa ca am sa ma las pagubasa
is pe zona

Mami si www.flickr.com/photos/olimpiabota/" target="_blank">Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piticutz spune:

Citat:
citat din mesajul lui silvana_salajan

Camiiiiiiii, mai bine taci. Oare de ce mi-ai trimis acel album? Sa ma dilesc si eu?

Trebe sa recunosc ca ma simt cam singura in ...dileala mea.

Ce ma "riciie" cel mai tare e ca nu apuc sa merg sa fac nici unul din cursurile de initiere in scrapbooking, si se organizeaza destule mai mereu...

Adriana, nu am cum sa imi iau liber pe motivul asta...doar daca nu as fi fost in stare sa stau pe picioare, si atunci ar fi trebuit sa merg pina acolo dimineata cu masina, sa ma vada oamenii ceia ca intr-adevar nu-i cine lucra din partea mea...Dar ma indop cu vitamina C prafuri si pastile, beau cite 3-4 ceaiuri de musetel, sau verde, sau de ghimbir, pe zi (cu mierei si lamiie multa), seara ma culc devreme...si cam atit.Acuma ca o murit babacul, astealalte 4 babe nu imi dau chiar atita bataie de cap, si am mai multa vreme sa ma odihnesc, ca norocu...
Da is deja mai bine, doar tusesc si imi curge nasul.Ce o fost mai rau o trecut.

Azi am vazut ICE AGE, ambele parti, of, doamne, ce am mai ris!!! Atita poate sa imi placa filmul asta, ceva nemaipomenit.Veverita aceea cu ghinda ei este extraordinara, de fiecare data cind o vad ma umfla risul de numa.

vedeti-o si voi aici http://www.youtube.com/watch?v=dO_VIlmmJM8&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=olNalhLwG2w&feature=related

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianaiulie2009 spune:

Citat:
citat din mesajul lui silvana_salajan

Auzi, Adriana de pe culi zice sa deschid un topic cu retete pt oala minune. Ce zici, te bagi?

Otilia , ia indruma tu fetele catre forumul ezidri k acolo poate sa le dea si explicatii detaliate administratorul forumului.

" Carpe diem ! "

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns for2nity spune:

Buna dimineata fetele.
Poftiti la cafeluta, ceai, capucino, cola.Azi avem si tigari, orice marca.De valuta se ocupa altcineva

Sa aveti o zi magnifica cum zice Cristina mea. Si stati asa ca nu ma pot abtine, daca mi-a venit in minte Cristina si noile cuvinte invatate de ea. De unde, de neunde, cert e ca a auzit ea o serie de adjective cum ar fi minunata, superba, magnifica, etc. si le foloseste scumpa de ea dupa cum o taie mintiuca ei. Mergand intr-o zi pe strada o aud cum se extaziaza dintr-o data: Mami, fii atenta, fii atenta ce coada minunata are catelul ala!!!
pe toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianaiulie2009 spune:

Elvira , mersi de cafelutza !

Am trecut ieri pe la magazinul Elvirei si am vazut mobila care va fi in camera Cristinei . Fetelor , e foooarttteeee frumoasa . Nu am mai vazut asa model inca . Lemnul e lucios cu desene .
Bia , sunt convinsa ca o sa-i placa si lui Matei , mai ales ca e cu albastru . Daca aveti drum sa mergeti sa o vedeti , intr-adevar e ceva deosebit.

" Carpe diem ! "

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bimilit spune:

spor la scris aici

Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...

www.helpsonia.com/" target="_blank">SONIA, are nevoie de noi

Mergi la inceput