Condica salajencelor!!![66]

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns silvana_salajan spune:

Olimpia, ma bucur sa aud ca sunteti bine. Ioi ca atat m-am tat gandit la voi. Sa aveti mare grija. Virozele astea is pacatoase.

Mergi la inceput

Ma trezesc, merg la baie, fac un pisu, trag apa si SURPRIZA!!! Rezervorul nu se mai incarca, ca nu are cu ce! Au luat apa! Minunat! Ma bucur nespus, parca vad ca azi va veni pe la 8 seara ca de obicei. Macar bine ca am un lighean plin ca ne-am invatat lectia, ca ultima data nu am avut o picatura luata, de s-o dus Vlad la fantana dupa apa de aruncat in buda. Noa, amu Vlad nu e acasa, sper sa nu fim tare kkciosi azi, ca nu ne vad bine

Mergi la inceput

Si va mai spun una, ca mi-am amintit. Azi noapte am reusit sa adorm urlatorul pe la 2,30 Asa ca azi dimineata Vlad s-o ocupat de Andrei. L-o trezit, io dat sa manance i-o pus sandwich si l-o dus la scoala. Si nu m-au trezit. Nici nu stiu cand au iesit din casa ca am dormit ca betonul. Dar ma bucur ca se descurca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

oti
ma bucur ca se descurca vlad cu andrei, eu cred ca numai noi femeile suntem un pic nebune, sia vem impresia ca nu s-ar descurca, adica nu fai cum vrem noi

ma duc sa il culc pe alex si mai viu

Mami si www.flickr.com/photos/olimpiabota/" target="_blank">Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bimilit spune:

olim, bine ca e ok alex.continua cu antiotermicele si azi si maine .
oti, nasol fara apa.io-s ca un leu in cusca cand nu curge apa.io nu-mi opresc ca nu am in ce.noroc cu dezinfectantul lichid ca altfel nu ma vedeam bine.
mai, pana sa apara matei , eu ii trezeam pe feciori si-i pregateam de job si scoala.aveam impresia ca doar eu stiu sa pun pachet, eu stiu sa-i asortez, eu stiu tot.ei da de cand cu praslea, nu ma mai trezesc dimineata.le las calcate hainele de seara, le trasez sarcinile, iar colegu la 7 e in talpi , pregateste pachetele si micul dejun.si parol ca se descurca mai bine decat mine.amu , dreptu-i ca sunt zile cand ii e lene sa faca pachete si atunci ii suplimenteaza cota financiara feciorului, care e foarte happy.

is in zona

Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...

www.helpsonia.com/" target="_blank">SONIA, are nevoie de noi

Mergi la inceput

Da Bia si eu am facut provizii de cornuri cu ciocolata si ii puneam de seara unul in ghiozdan si sapt trecuta am tras-o asa, fara pachet. Adevarul e ca daca mananca acasa dimineata, pana la 12 nu apuca sa ii fie foame. De multe ori vine cu sandwichul neinceput acasa. Da s-o gatat proviziile si dimi o trebuit pus sandwich.Si da, s-o descurcat de minune, asa ca ii mai las. Tre sa ma schimb si io ca doar nu is io cea mai cea. Vad ca se descurca foarte bine si singuri. Mai hai la o poveste ca mai doarme Alex vreun sfert de ora.

Mergi la inceput

am venit.
da si tu un cafei.
auzi io maine de la 14 merg la manichiura, bag sama ca pe la 13=13,30 esti in zalau. sa apuc sa va vad.

Mergi la inceput

mai, io eram dificila rau, nu ca acum mi-am revenitsi le pregateam totul la mare arta.iti pove in particular ca de scriu aci radeti de mine si ma rusinez.
bine si acum controlez situatia.ca doar eu cumpar materie prima ptr pachete si le spun de sera cum sa pregateasaca totul.deci nu-i la asa in van ca ii vai de ei.

Mergi la inceput

otiiiiiiiiiii,m-ai sedus si abandonat?

Mergi la inceput

Amu venii. se trezise Alex intre timp si o trebuit sa il schimb de tot, ca s-o rasucit el cumva de o reusit sa se pise tot. Sau nu i-am fixat io bine scutecul. Apoi i-o fo foame, si o papat bine. Amu sta si se uita pe pereti L-am luat in brate. Noa, merg sa il schimb ca tocmai ce ne-am asezat pe scaun ca s-o kkt

Mergi la inceput