Condica salajencelor!!![66]
Raspunsuri - Pagina 15
dianaiulie2009 spune:
Mersi de cafelutza , Otilia !!!
Am ajuns aseara pe la 8 si ceva acasa , dar am intrat in "priza" , am spalat fetele , Andreea mai avea ceva teme la mate , ne-am pregatit pentru scoala si camin si apoi am mers la nani . Fu foarte fain la kefuiala , am mancat de m-am spart , am dansat , am fost pe post de sofer , ne-am simtit extraordinar. Socrul meu a inceput sa planga cand ne-a vazut pe toti adunati . Nasul lor a depanat amintiri de mult cand au mers socri sa-i cheme de nais , apoi cm au mers la nunta , cum a fost la botezul celor 3 copii ai lor ( colegu meu , fratele lui si sora lor ), am facut un tort foarte gustos ( la comada ) de ciocolata si rom cu cifra 70 si artificii , la care iar a lacrimat socrul . Ce mai , a fost o zi plina de emotii in care ne-am simtit toti bine , de la mic la mare .
Va doresc o saptamana minunata si linistita !
" Carpe diem ! "
Bimilit spune:
adriana , asera inainte de-a adormi mi-am adus aminte ca nu ti-am raspuns la 2 intrebari
.ma ieczecut acuma ca sa nu ma lasi corijenta
.
1. macelaria, unde gasesti pulpa de porc afumata, dar si carne de vitel nu VACA sau manzat, precum si foarte multe specialitati gatite ca in casa. este pe bulevard, mai jos de fostul Fantasio de langa scala, chiar pe colt.nu trebuie pile, ca au marfa in fiecare zi.acu ii drept ca daca mergi la 16 nu ii prea gasi tu multe, da merita incercat.
2.poti trece linistita retetele, notate de mine aici, pe ezidri.io nu poci sa ma plimb pe net pe unde vreu ca am un PC de tot kk-atu.ma bucur ca poci intra pe DC, desi de multe ori ma scoate afara di pe site
.
Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...
www.helpsonia.com/" target="_blank">SONIA, are nevoie de noi
Bimilit spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui anacezara Mersi de cafelutza , Otilia !!! Am ajuns aseara pe la 8 si ceva acasa , dar am intrat in "priza" , am spalat fetele , Andreea mai avea ceva teme la mate , ne-am pregatit pentru scoala si camin si apoi am mers la nani . Fu foarte fain la kefuiala , am mancat de m-am spart , am dansat , am fost pe post de sofer , ne-am simtit extraordinar. Socrul meu a inceput sa planga cand ne-a vazut pe toti adunati . Nasul lor a depanat amintiri de mult cand au mers socri sa-i cheme de nais , apoi cm au mers la nunta , cum a fost la botezul celor 3 copii ai lor ( colegu meu , fratele lui si sora lor ), am facut un tort foarte gustos ( la comada ) de ciocolata si rom cu cifra 70 si artificii , la care iar a lacrimat socrul . Ce mai , a fost o zi plina de emotii in care ne-am simtit toti bine , de la mic la mare . Va doresc o saptamana minunata si linistita ! " Carpe diem ! " |
waw, frumos.am ramas fara cuvinte.doamne ajuta sa prindem si noi aceasta varsta si sa stam la un cafei la Simleu sau la zalau povestind multe si marunte.
multa sanatate socrului.

for2nity spune:
Buna dimineata fetele.
Si din mers La revedere, mi se arata o zi superplina azi.
pe toate
silvana_salajan spune:
Wowww, Bia ce de retete! Le-am salvat!
Ioi tu fetelor ce draci am iara. Am o verisoara care e inscrisa la Avon. Ma rog aci pe Simleu e supervizor, sau cum dreac sa ii zic. si Petruta a fost inscrisa la ea. Noa, cand o plecat sora-mea am zis ca o sa mai fac io comenzi cand oi avea nevoie. Intre timp, ca sa aflu ca dementa de vara-mea a facut comanda pe numele ei de 7 milioane si a plecat la sotz in Anglia lasand neplatite vreo 3... Astia de la Avon tot trimiteau mesaje pe tel (noroc ca era la mine nu la mami) cum ca vom recupera in instanta banii... si de astea. Mai ce draci am avut... Noa, a remediat problema dupa o luna cand a venit acasa (putea macar idioata sa imi fi spus ce a facut, macar ii plateam factura pana venea, nu sa ma lase sa ma enervez) si atunci i-am zis sa inchida contul ca de nu fac scandal. Noa amu alaltaieri, ma suna mami disperata ca un pachet de 4 kg de la avon pe numeme surorii mele, troneaza in curte, aruncat peste poarta...
Deci iar a facut idioata comanda, insa a uitat sa precizeze la adresa de livrare alta adresa si curierul s-a scapat de el cum a putut. Fara semnatura, fara nimic. Ma gandesc ce se intampla daca Rexi si Pufi hotarau ca pachetul e un intrus si trebuie distrus? Amu am vorbit cu ea, si cica sa ii duc eu pachetul! Da, sa astepte pana m-oi deplasa io cu el! Sa mearga dupa el daca ii tre. Si iar am inceput cu povestea cu inchisul contului, si ma abureste ca il inchide din ianuarie. Deci fac cu nervii si sun la Avon la Bucuresti de nu face treaba asta. Amu de face vreo figura si nu plateste la timp, va primi mami pe tel. mesajul, ca amu telu Petrutei e la ea, si atunci nu o vad bine.Noa, gata, ca m-am descarcat, nitel.Adriana, foarte fain sper sa ajungem si noi, vorba Biancai la varsta aia si copii sa ne faca si noua surpriza asta.Am uitat ce am vrut sa mai zic, da reviu minten, merg ca mi s-o gatat orezu in lapte. ![]()
Bimilit spune:
oti, nasoala rau faza cu avonu.da io nu as mai astepta pana in ianuarie, as suna la capitala si as spune cum sta treaba si sa inchida contul.tu mai poti avea incredere in fomeia aia? nu vezi ce tupeu are?da-i tupeista rau.auzi , sa-i duci tu pachetul
?
mno, amu iar ma leg de tine
.fata , pai cum sa nu fie comstipat Alex daca tu papi orez? ia fi atenta la alimentatie.poti papa orez , da mai rar.
giulia, cam scurta ai fost azi.bag sama ca esti ok.te tzuc fatooooooooo.
elvira fa o pauza de tighi.
adriana unde ati comandat tortul.ca suna bine
.
dianaiulie2009 spune:
Bia , tortul a fost facut la Morar Company unde fac de obicei torturi . E tortul care a intrat la noi pe piata acum 2 luni si a fost preferatul printesei Diana .
Iar am client ....
P.S. Da un bip sa-ti spun ce am rezolvat cu uscatorul !!!!
" Carpe diem ! "
giulia71 spune:
Am fost scurta Adi la povesti ca aveam multi clienti de dimineata in birou. Se tot perinda, ba la mine, ba la dna dr si ...se strang ca mustele
p'acilea. Si-n plus mai se si benocleaza la mine-n monitor. Ufff!!!
Oti, tupeista "sorica"
si pe astfel de oameni nu-i poti trata decat la fel. Vorbeste cu ea, cand o prinzi si spune-i sa-si inchida conturile si afacerile ca nu-i da bine nici ei si nici voua. Cu ton calm, sec si ferm
.
La noi , la tara asa se zice la verisoara...soara si sa vezi cand te duci pe la neamuri, in special la alea care nu le-ai vazut de mult, sa vezi cum te striga "ce faci shoara? de cand nu te-am vazut, apoi scoate aspersoru si da-i la pupaturi
! Nu vreau sa par niesiamtita da' faza asta m-a amuzat de mic copil, de cand mergeam cu mama pe la neamurile ei. Chiar mi-e dor de-o incursiune d'asta![]()
Week-endu a trecut si la noi cu odihna, mese si teme. N-am iesit nicaieri, doar la masa ieri. Ne-am propus sa vedem Belisu dar cand am dat cu nasu de vremea d'afara ne-a taiat chefu.
Asadar...suntem bine:)
Va pup si mai intru...maine
"...mama prostilor e mereu gravida!"
silvana_salajan spune:
Va
si eu, ce sa zic? Hai sa ii dau sansa sa se tina de cuvant. Dar nu e prima faza nasoala care o face. La fel o facut si anul trecut, o facut o comanda in numele lu sor-mea si s-o dus in tarile calde
Numai ca atunci Petruta o fost pe faza si i-o platit comanda. Amu nu am vrut sa ma bag si sor-mea o zis sa nu o platesc tocmai pt ca nu era la prima abatere. Naiba stie de ce face comanda in numele altuia, cred ca are ceva beneficii daca are multi subalterni, ca daca nu ar putea face comanda numai pe numele ei. Oricum, nu vrau sa stric cat mai e din relatia asta asa cu niste prostii, v-oi povesti o data cum sta treaba si cu neamurile astea ale mele.Giulia, dar acasa nu ai net? sau iar ti-e frig acolo? Si eu fac zilnic cate un foc, acum l-am aprins, asa e de bine cald pana maine dimineata. Mai fac economie la gaz, ca si asa cine stie cat a veni factura.
Va
fug ca plange tero, da mai vin. ![]()