Condica salajencelor!!![66]

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns silvana_salajan spune:

No am venit iara, Mi-am amintit: Bia, da Alex nu e constipat. Face kk normal moale pastos, numai ca mai rar. Conform teoriei Dr. Spock, cica laptele se digera aproape tot si nu are ce kka, si de aia face mai rar. Acesti copii nu sunt catalogati constipati, deoarece kka lor nu e tare, ci normal de moale ca si a celor care fac de 5 ori pe zi. Vezi, m-am apucat si eu de citit. Si e groasa rau cartea da is studioasa. Cat despre orez, apoi nu manac foarte des, numai ca aveam atat lapte si nu am stiut ce sa fac cu el. Asa ca azi pe cand o venit Andrei de la scoala i-am facut desert. Noa, va mai haideti la povesti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bimilit spune:

S-a intamplat la Paris de curand, dar se poate intampla oriunde si oricand.

Cu cateva saptamani in urma, intr-o sala de cinema, o persoana a simtit ca o inteapa ceva in momentul cand s-a asezat pe scaun. Cand s-a ridicat sa vada ce este, a vazut un ac infipt in scaun cu un bilet alaturat pe care scria: "Tocmai te-ai infectat cu HIV". Centrul pentru Controlul Bolilor (din Paris ) raporteaza multe intamplari similare petrecute recent si in alte orase. Toate acele testate erau HIV Pozitiv. Centrul raporteaza, de asemenea, ca s-au gasit ace la bancomatele publice in locul pe unde ies bancnotele.

Noi rugam pe toata lumea sa fie extrem de precauta in astfel de situatii. Toate scaunele/locurile publice trebuie sa fie bine cercetate, cu vigilenta si precautie, inainte de a fi folosite. O inspectie vizuala atenta va fi deajuns.

In plus, va rugam sa trimiteti mai departe acest mesaj familiei si tuturor prietenilor pentru a-i avertiza despre acest potential pericol.
Cu putin timp in urma, un medic a povestit o intamplare asemanatoare suferita de unul dintre pacientii sai, la Priya Cinema din Delhi . O tanara, logodita si urmand sa se casatoreasa peste cateva luni, a suferit acelasi accident la film. Biletelul atasat acului avea mesajul: "Bine ai venit in familia HIV". Desi medicul a explicat familie fetei ca va dura 6 luni pana cand virusul va deveni destul de puternic pentru a-i afecta sistemul si ca o victima poate supravietui 5-6 ani, fata a murit in 4 luni, probabil mai mult datorita socului.
Cu totii trebuie sa fim foarte precauti in locurile publice, Doamne ajuta!

Gandeste-te ca poti salva o viata daca trimiti mai deparete acest mesaj. Te rog, nu-ti ia decat cateva secunde!

Decat sa trimiti mai departe mailuri irelevante, te rog sa trimiti acest mesaj tuturor celor pe care ii cunosti. Poate ca mailul tau poate salva viata cuiva.

Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...

www.helpsonia.com/" target="_blank">SONIA, are nevoie de noi

Mergi la inceput

Bia, eu am trecut printr-o astfel de isterie in facultate. Era o discoteca celebra in Oradea una maaaare unde mergeam si noi. Si acolo au fost cateva incidente, ma rog asa se povestea ca de vazut nu le-am vazut, asemanatoare cu cele descrise mai sus. Sa dea DD sa fie numai zvonuri, si acest mesaj sa fie numai spam. Care ar fi dementul care ar face asa ceva?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui silvana_salajan

Bia, eu am trecut printr-o astfel de isterie in facultate. Era o discoteca celebra in Oradea una maaaare unde mergeam si noi. Si acolo au fost cateva incidente, ma rog asa se povestea ca de vazut nu le-am vazut, asemanatoare cu cele descrise mai sus. Sa dea DD sa fie numai zvonuri, si acest mesaj sa fie numai spam.

Care ar fi dementul care ar face asa ceva?

oti, pai unul infestat.se stie ca si in ro au fot cazuri.chiar de curand fu un scandal cu o tipa super, mega care a infestat cu buna stiinta cateva persoane politice.acu are dosar penal tipa.si la ce ajuta, ca oamenii is pe tratament deja fara sanse.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Asaaaa, seara buna!

Io am pus fasolea in oala, pe programul de orez . Cum va spuneam aici gasesc fasole gata fiarta, in conserva, o fi avand ea conservanti, dar zau ca n-aveam chef sa stau la muiat si fiert fasole. Asa ca am prajit putin o ceapa, am turnat peste ea niste sunca afumata si apoi am pus boia, am turnat fasolea cu zeama, niste bulion si gata. Acu astept sa se fiarba asa toate, ca sa se amestece gusturile si sa pap .

Bia, multam de retete! Tu chiar ar trebui sa scrii retele astea undeva, sunt asa haioase!

Oti, nasoala faza cu verisoara, nu prea stiu ce sa spun mai multe...

Adriana, ce fain v-ati distrat!

Noa io-s in zona pana e gata fasolica, apoi cred ca tot pe aici...Ovi e la cina festiva azi, asa ca nu am vorbitor . Mai imediat le fac papa la fete de cina, apoi le pregatesc de culcare si poate apuc si eu un dus. Cam atat...va tzuk!

vorbe de copil...

Hobby

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina

Mergi la inceput

Miha, m-am mirat tare cand am vazut ca fierbi fasolea pe programul de orez... Apoi am vazut ca deja e fiarta Bia, cine e tipa super mega fantastica, si cum a infestat atatia politicieni? S-a culcat cu ei??? Ca nu cred ca le-o bagat un ac in c..r. Hai cu detalii ca io nu am auzit pana amu de asta.Gata, e stabilit, miercuri dupa ce iese Andrei de la scoala venim in Zalau. Musai tre sa trec pe la Elvira pe la mag, si inca in vreo 2-3 ca tre sa cumpar cadou de mos. sa vedem cum om fraieri copilu, sa nu isi dea seama, da tat-su nu a vrut sa merem fara el, desi eu propusesem sa merem de dimi in Zalau, cica hai sa mergem numai pe la 12, ca a fi mai cald, pentru ala micu. De parca am mere cu caruta Ioi tre sa va spun ca is bucuroasa ca mi-a luat sora-mea vreo 3000 de abtibilde pentru scrapbook. Amu abia astept sa ajunga, oricum mai intai tre sa fac io poze . Cam atat de la noi din zona, haideti la povesti.

Mergi la inceput

sara buna!!!!

mihaela, si io faceam inainte de oala mancare cu fasole fiarta.aici am gasit doar la cutie si de import.da e buna, chiar foarte buna.ioi , si tot inainte di oala io faceam fasolea frecata din fulgi.da ssssssssstttttttttt, ca nu am zis la nimeni pana acum.adevaru-i ca acu de cand am oala tare-mi lauda feciorii fasolea frecata ,cica e mult mi gustoasa asta facuta in oala.cred si eu.

oti, stai ca-ti caut ceva adrese pe net cu pitipoanca.pai s-o dragalit cu ei si le-o lasat si-o amintire pe viata.unul cu sange in vena ,dupa ce a fost cu ea in germania la ceva clinica unde se trateaza, a aflat intamplator ce are tipa , si-o facut si el analizele si-i iesira naspa, o avut curajul sa o demaste.
deci miercuri treci prin zalau? ioi ca viu si io la elvira a va vaz.da fac io cumpoaraturile si le tap la tine-n masina si uite asa scapi de stresu mosului.auzi fato da sa iei ceva de calmare , ca are elvira neste lucruri ptr bb-ici mortale.

iaca www.cancan.ro/2008-02-18/Secretara-bolnava-de-SIDA-la-Palatul-Victoria.html" target="_blank">aci ceva sumar

olim, deja intru la idei.ce pana mea faci? prestezi ptr bb2?treci la raport.fato vineri is in cluj, deci ma vad cu sorela ta.

is in zona.

Mergi la inceput

Bine. Deci, te sun cu 10 min inainte sa ajung la magazin?Amu citii de donsoara X. Apoi aia ealta chestie... Si-o facut-o cu mana lor...Deci sunt o mama denaturata.Cu o mana pe tastaturasi cu pruncul la tzatza... si mai viu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

fetelor eu is tare necajita, alex azi noapte la 4, o facut 40 de febra, i-am coborat-o la 38.5 in tr-o ora cu cartofi in palme si ibuprofen.
marius o plecat in olanda amu sara, deci singuri acasa
alex iarasi o avut febra amu o transpirat si are 36,5 stau laga el, sa nu patesc ca azi noapte.
mai viu daca pot

Mami si www.flickr.com/photos/olimpiabota/" target="_blank">Alex

Mergi la inceput

of, mai olim.nu ai fost la dr cu Alex sa vezi cauza febrei? alte simptome? diaree, varsaturi,tuse?baga multe lichide in el,incet si putin, nu-l forta.papa mancarica? ai panadol, eferalgan,nurofen, calpol?of mai, da e mare rau 40, ai grija sa nu faca, doamne fereste,convulsii.ar fi indicat niste fenobarbital la febra asa mare ,care-l protejeaza impotriva convulsiilor.of, fugi la dr.is socata, ma gandesc ca esti terminata si singurica.doamne greu iti e.hai ca te tzuc si-s pe baricade cu tine.
intra sa ne mai dai vesti.

olim, baga si impachetari.scumpicul de el.cred ca asta e prima boala la el. sa scapati repede de boala.

Mergi la inceput