LMA Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (131)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Citat:
citat din mesajul lui Amy26

Lala,Adina va multumesc si voua pentru raspuns.La un moment dat ne invinovateam pt.crizele lui,ma gandeam ca l-am alintat exagerat si ca el profita din plin stiind ca cedam pana la urma si ii facem pe plac.

Eu cred ca de fapt asta e marea voastra greseala...ca ii cedati. Cand vrea ceva ce nu se poate in acel moment,nu-l ignori,dar ii vorbesti,ii explici ca nu se poate,ii distragi atentia...

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Adra,si Amira mea la fel adoarme.La fel a fost si Robert.Si pana la momentul in care ma voi hotari sa intarc,inca mai sper ca va renunta la fel de usor ca si el.

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinag spune:

LAla, aici Prevenarul nu este in schema "obligatorie", care nici ea nu este intr-adevar obligatorie...

Adra, Floris cand era mai micut rar adormea la san, insa eu l-am invatat asa, ca altfel ar fi renuntat prea devreme la laptic... Si eu ma gandesc cum va fi mai ales noaptea. Dar cred ca atunci cand voi hotari sa-l intarc, voi gasi si solutii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellis spune:

Citat:
citat din mesajul lui mariussimiuc

Citat:
citat din mesajul lui Lala_D
Amy ce am ingrosat este un comportament extrem de normal pentru un bebe, mai precis este o modalitate de dezvoltare si nu trebuie sa o stopezi ci chiar sa o incurajezi.
Despre restul :
-este si asta normal. Bebe creste, nu stie sa verbalizeze dorintele, acumuleaza frustrari si le exprima in moduri accesibile lui .
La lovit, zgariat trebuie cu blandete sa ii prinzi manutele, sa il mangai si in timp va renunta.
La urlat si tavalit ori luat in brate si vorbit ori stat langa el si vorbit ori incercari de distragere a atentiei catre altceva.

Sunt bebelusi cu personalitate puternica care vor sa atraga atentia prin orice metoda.
La majoritatea nu functioneaza ignoratul la varste atat de mici deoarece ei vor acum atentie si o vor cere neintelegand de ce nu o acorzi. Deci ignorat poate face chiar mai rau.
Nu este necesar sa ii dai ce vroia el dar este necesar sa te cobori la nivelul lui si sa ii vorbesti sau sa ii distragi atentia.

De acord cu ceea ce spune Lala! Dar,de acum ar trebui incet incet sa-i invatam ce inseamna NU si sa impunem anumite reguli si limite.

bravo, MIHA! CE DURA ESTI! A MEA STIE CE INSEAMNA nu, CA ZICE SI EA 'NIU, NIU' SI IN CONTINUARE FACE CE VREA EA, SUNTEM PE DRUMUL CEL BUN, SAU NIU?

Ellis,de ALESSIA MARIA (20.11.2007)
POVESTEA NOASTRA[http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=117356&whichpage=1]

Mergi la inceput

Fiti atenti aici la mine ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creem spune:

Citat:
citat din mesajul lui adinag

LAla, aici Prevenarul nu este in schema "obligatorie", care nici ea nu este intr-adevar obligatorie...

Adra, Floris cand era mai micut rar adormea la san, insa eu l-am invatat asa, ca altfel ar fi renuntat prea devreme la laptic... Si eu ma gandesc cum va fi mai ales noaptea. Dar cred ca atunci cand voi hotari sa-l intarc, voi gasi si solutii.

Adina, Jasmina (24 iulie 2003) & Floris (23 decembrie 2007)

Adina sa ne dai si noua solutiile de intarcat si adormit fara tzatzi...eu ma simt cam depasita de situatie
Miha cum a fost la Robert cu intarcatul?

Ecaterina o mamica fericita de MARIA SOFIA (7.11.2007) cu (26.05.2008)

Poze Maria Sofia

www.youtube.com/watch?v=UDawnIQuTRU" target="_blank">uite ce fac eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creem spune:

Citat:
citat din mesajul lui mariussimiuc

Fiti atenti aici la mine ...

E fenomenala! Pupam dansatoarea

Ecaterina o mamica fericita de MARIA SOFIA (7.11.2007) cu (26.05.2008)

Poze Maria Sofia

www.youtube.com/watch?v=UDawnIQuTRU" target="_blank">uite ce fac eu

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ellis
bravo, MIHA! CE DURA ESTI! A MEA STIE CE INSEAMNA nu, CA ZICE SI EA 'NIU, NIU' SI IN CONTINUARE FACE CE VREA EA, SUNTEM PE DRUMUL CEL BUN, SAU NIU?

Acu depinde pe ce drum ati luat-o...pe "niu-ul" ei sau pe "nu-ul" tau...
Lasand gluma la o parte...eu ma refeream la acel NU ACUM (la ei nu exista maine sau mai tarziu )...NU este frumos sa... NU este bine sa...Nu ma refeream la NU-ul ca interdictie,ca astea e bine sa fie cat mai putine,ci la NU-ul ca inceput al celor 7 ani de acasa...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui creem
Miha cum a fost la Robert cu intarcatul?

L-am intarcat treptat,suptul de noapte l-am lasat la urma.O perioada l-am pus pe picioare,dar nu i-a placut.Apoi in brate...il plimbam si-i cantam...dar asta nu mi-a placut mie,ca ma durea spatele. Pana la urma,am ramas la varianta cantat-povestit-dragalit,unul langa altul.Sau el cu capul pe "tzatza mea dlaga"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

Citat:
citat din mesajul lui ellis

BB - eu zic ca olita tre sa fie olita, ca altfel nu stie de ce sta pe ea; noi luasem una muzicala si cand incepea sa-i cante sub fund, Alessia dadea sa fuga si incepea sa planga; i-am scos bateriile si s-a rezolvat.

Ellis,de ALESSIA MARIA (20.11.2007)
POVESTEA NOASTRA[http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=117356&whichpage=1]

din cate am vazut eu in magazin (ca de acolo vreau sa o cumpar) nu are nimic special inafara de chestia aia din fata de care se poate tine.

.................................................................
Cea mai fericita sotzie si mamica!!!

.................................................................
Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!

..................................................................
mami Lavi si bubulina IASMINA ALISSA 31.10.2007

Mergi la inceput