LMA Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (131)
Raspunsuri - Pagina 20
abramburika spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ellis bravo, MIHA! CE DURA ESTI! A MEA STIE CE INSEAMNA nu, CA ZICE SI EA 'NIU, NIU' SI IN CONTINUARE FACE CE VREA EA |
ce nostima ai fost !!!!Pai si eu asa vrea sa-i explic frumos de ce nu e bine aia, sau cealalta, ca stau bine la capitolul bla-bla-bla
o broscuta mica, mica ...
Ank83 spune:
| citat din mesajul lui creem Azi am fost la vaccin...a plans mititica de ea ...acum doarme. I-am zis dr. ca nu vrem vaccinul ror si a zis si ea ca e foarte bine, ca rujeola e eradicata la noi in tara iar celelalte nu sunt atat de grave sa necesite vaccin. |
deci poti sa renunti la ROR daca vrei???
Ank
Raul
17.10.2007si
de
care creste asa Poze Raulito
AMR ..maxim 5 saptamani pana vine
Cecilia
Ank83 spune:
| citat din mesajul lui pussi amy eu zic sa-i distragi atentia cu altceva! Sau la noi mai functioneaza la crize daca le dau sa bea apa...sau le spal pe maini! miha o sa caut si eu cartea! PUSSI de SABINA ELENA & ANA NICOLETA 19.11.2007www.flickr.com/photos/12652375@N04/2078939834/in/photostream/" target="_blank"> TUSTELE MELE ASA CRESTEM DOAMNE AJUTA! ![]() |
si la noi merge cu bautul apei ...si dupa vorbitul frumos si uita
Ank
Raul
17.10.2007si
de
care creste asa Poze Raulito
Cecilia
Ank83 spune:
Acum are o alta pasiune.. Toata ziua se urca si se da jos din pat... Iar aseara a incercat si schema de coborare cu capul inainte 
si de abea l-am prins ca mai sa aterizeze ca in bazin
.
Azi am plecat pana la bucatarie si cand ma intorc era cocotat ca un om mare in pat cu capul rezemat , cu telecomanda in mana si se uita la televizor
... Bine ca era chiar pe marginea patului si la un balans era jos deja , era alta problema 
Ank
Raul
17.10.2007
si
de
care creste asa
Poze Raulito
Cecilia
Ank83 spune:
Nu mai e nimeni pe aic??? ca in seara asta am timp...maine nu am scoala... si barbatii mei dorm ![]()
Ank
Raul
17.10.2007
si
de
care creste asa
Poze Raulito
Cecilia
Ank83 spune:
uitati cum ma plimb cu Thomas 
Ank
Raul
17.10.2007
si
de
care creste asa
Poze Raulito
Cecilia
oana8188 spune:
| citat din mesajul lui RAMONELLA Aveti careva scaun auto Bebe Confort cu isofix???Ca pana la urma de ala vreau sa-mi cumpar.Ade parca tu ziceai ca ai.E bun??? Ramonel,mami de Bea(08.11.2007) |
Eu tocmai am cumparat Bebe Confort Axiss. Maine il instalam si daca vrei, postam si impresii
Oana
de Ana Alexandra - 17 decembrie 2007www.flickr.com/photos/oana8188/" target="_blank"> poze Alexandra
ellis spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui abramburika
ce nostima ai fost !!!!Pai si eu asa vrea sa-i explic frumos de ce nu e bine aia, sau cealalta, ca stau bine la capitolul bla-bla-bla o broscuta mica, mica ... |
...si eu ii tot explic, dar tot mai bine merge cu distrasul atentiei - mergem sa-l mangaiem pe tweety
Ellis,
de
ALESSIA MARIA (20.11.2007)POVESTEA NOASTRA[http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=117356&whichpage=1]
ellis spune:
| citat din mesajul lui Ank83 uitati cum ma plimb cu Thomas ![]() Ank Raul 17.10.2007si de care creste asa Poze Raulito AMR ..maxim 5 saptamani pana vine Cecilia |
ce domnisor mare ai!
Ellis,
de
ALESSIA MARIA (20.11.2007)POVESTEA NOASTRA[http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=117356&whichpage=1]
cristi07 spune:
| citat din mesajul lui Ank83 uitati cum ma plimb cu Thomas ![]() Ank Raul 17.10.2007si de care creste asa Poze Raulito AMR ..maxim 5 saptamani pana vine Cecilia |
f tare
Cristina si Radu 3.12.2007

...acum doarme. I-am zis dr. ca nu vrem vaccinul ror si a zis si ea ca e foarte bine, ca rujeola e eradicata la noi in tara iar celelalte nu sunt atat de grave sa necesite vaccin.
Bea(08.11.2007)