LMA Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (131)
Raspunsuri - Pagina 18
ellis spune:
sunt franta..tot alerg dupa una-alta...am citit cate ceva din urma...
SHERY- tinem pumnii pt BB2!
CREEM - mandra era Sofia; frumos tortulet!
MIHA - la mine s-a taiat smantana in blender, s-a facut lichida si nu i-am mai dat;
BB - eu zic ca olita tre sa fie olita, ca altfel nu stie de ce sta pe ea; noi luasem una muzicala si cand incepea sa-i cante sub fund, Alessia dadea sa fuga si incepea sa planga; i-am scos bateriile si s-a rezolvat.
AMY - sunt multi bebei cu crize de genul celor descrise de tine; si Alessia a urlat asa de vreo doua ori si s-a trantit, dar cu blandete, mangaiat si distras atentia am depasit repede momentul; nu te ingrijora, mult calm, mangaie-l si opreste-l sa nu-si faca rau.
priorixul nu e gratuit, e vreo 70 ron;
Ellis,
de
ALESSIA MARIA (20.11.2007)
POVESTEA NOASTRA[http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=117356&whichpage=1]
eladea2005 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui adinag Buna, Andreea, sa stii ca Floris nici el pana acuma nu a avut decat o singura noapte dormita cap-coada. Depinde de cum pui tu problema si care sunt asteptarile tale, cu cat esti mai fixata pe ideea odihnei, cu atat mai obosita vei fi. Ti-am zis, cand are asemenea nopti, il iau lanoi in pat, ca macar nu ma scol mereu si fac naveta. Iti doresc odihna multa si sa fie cat mai bine, stiu ce inseamna! Adina, Jasmina (24 iulie 2003) & Floris (23 decembrie 2007) |
Adina, mersi de sfaturi... sunt convinsa ca ma intelegi... of, copiii astia...
nici nu-mi pot imagina cum e cu 2 copii mititei, adica de varste apropiate... ma mai gandesc daca sa fac sau nu inca unul la anu....
sanatate multa si voua,
Jasminei si lui Floris!Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)
ERIC
pui de morosan...
prima mea vacanta...
http://b1.lilypie.com/ce5Mp3.png
eladea2005 spune:
| citat din mesajul lui mariussimiuc Andreea,incearca sa le comanzi pe dol.ro Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama... |
mersi mult Miha..
mi-e mai usor sa comand pe net...Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)
ERIC
pui de morosan...
prima mea vacanta...
http://b1.lilypie.com/ce5Mp3.png
pussi spune:
salutiiiiiii
am sunat-o si eu pe pediatra in legatura cu Prevenarul... cica e inca in studiu, ea nu recomanda nimic si il face doar cu consintamantul scris al parintelui... De ROR n-am intrebat ca nu stiam de el
PUSSI
de
SABINA ELENA &
ANA NICOLETA 19.11.2007www.flickr.com/photos/12652375@N04/2078939834/in/photostream/" target="_blank"> TUSTELE MELE
ASA CRESTEM
DOAMNE AJUTA!
pussi spune:
amy eu zic sa-i distragi atentia cu altceva! Sau la noi mai functioneaza la crize daca le dau sa bea apa...sau le spal pe maini!
miha o sa caut si eu cartea!
PUSSI
de
SABINA ELENA &
ANA NICOLETA 19.11.2007www.flickr.com/photos/12652375@N04/2078939834/in/photostream/" target="_blank"> TUSTELE MELE
ASA CRESTEM
DOAMNE AJUTA!
Lala_D spune:
| citat din mesajul lui pussi salutiiiiiii am sunat-o si eu pe pediatra in legatura cu Prevenarul... cica e inca in studiu, ea nu recomanda nimic si il face doar cu consintamantul scris al parintelui... De ROR n-am intrebat ca nu stiam de el ![]() PUSSI de SABINA ELENA & ANA NICOLETA 19.11.2007www.flickr.com/photos/12652375@N04/2078939834/in/photostream/" target="_blank"> TUSTELE MELE ASA CRESTEM DOAMNE AJUTA! ![]() |
In studii poate la ...noi
Ca el se face de ani de zile in vest in schema obligatorie
In Romania se facea in locul lui Pneumo 23, optional. Pe asta l-a facut Bogdan acum 6 ani . Singura diferenta este ca vaccinul asta merge doar peste 2 ani pe cand Prevenarul inta in primul an de viata .
Ce ma amuza unele explicatii ale unor pediatri.
O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)
Poze
adra_bell spune:
Cu multa placere!
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Amy26
interesanta cartea,diseara ma pun pe citit Multumim! ![]() AMY si IUSTIN CRISTIAN(07.11.2007) |
Printesa
adra_bell si
Eva-Elena (14 nov 2007)
adra_bell spune:
broscuta mica-mica si bloggerita! Si pe cealalta surioara bloggerita!
Intrebare pentru fetele alaptatoare: Eu devin din ce in ce mai ingrijorata de faptul ca Eva adoarme numai la san. A mai avut ea perioade cand adormea singura (dar mai demult), sau mangaiata pe par.
Mi-e teama sa nu creeze o legatura intre san si somn, adica sa creada ca numai asa se poate adormi, altfel nu...
Copilasii vostri cum adorm?
Printesa
adra_bell si
Eva-Elena (14 nov 2007)
creem spune:
citat din mesajul lui adra_bell broscuta mica-mica si bloggerita! Si pe cealalta surioara bloggerita!Intrebare pentru fetele alaptatoare: Eu devin din ce in ce mai ingrijorata de faptul ca Eva adoarme numai la san. A mai avut ea perioade cand adormea singura (dar mai demult), sau mangaiata pe par. Mi-e teama sa nu creeze o legatura intre san si somn, adica sa creada ca numai asa se poate adormi, altfel nu... Copilasii vostri cum adorm? Printesa adra_bell si Eva-Elena (14 nov 2007) |
Andra..si Sofi adorme la san de cand s-a nascut..nici nu vreau sa ma gandesc ce va fi la intarcat

Pupici carliontatei...am vazut-o in pozici!

Ecaterina o mamica fericita de
MARIA SOFIA (7.11.2007) cu
(26.05.2008)Poze Maria Sofia
www.youtube.com/watch?v=UDawnIQuTRU" target="_blank">uite ce fac eu
mariussimiuc spune:
| citat din mesajul lui Lala_D Amy ce am ingrosat este un comportament extrem de normal pentru un bebe, mai precis este o modalitate de dezvoltare si nu trebuie sa o stopezi ci chiar sa o incurajezi. Despre restul : -este si asta normal. Bebe creste, nu stie sa verbalizeze dorintele, acumuleaza frustrari si le exprima in moduri accesibile lui . La lovit, zgariat trebuie cu blandete sa ii prinzi manutele, sa il mangai si in timp va renunta. La urlat si tavalit ori luat in brate si vorbit ori stat langa el si vorbit ori incercari de distragere a atentiei catre altceva. Sunt bebelusi cu personalitate puternica care vor sa atraga atentia prin orice metoda. La majoritatea nu functioneaza ignoratul la varste atat de mici deoarece ei vor acum atentie si o vor cere neintelegand de ce nu o acorzi. Deci ignorat poate face chiar mai rau. Nu este necesar sa ii dai ce vroia el dar este necesar sa te cobori la nivelul lui si sa ii vorbesti sau sa ii distragi atentia. |
De acord cu ceea ce spune Lala!
Dar,de acum ar trebui incet incet sa-i invatam ce inseamna NU Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

IUSTIN CRISTIAN(07.11.2007)