LMA Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (131)
Raspunsuri - Pagina 17
adra_bell spune:
Amy, eu n-as merge la varsta asta pe ignorat copilul, vorbesc totusi in necunostinta de cauza fiindca Eva nu face crize (inca), dar daca ar face as incerca sa ii distrag atentia si sa ii vorbesc tot timpul cu calm, sa o plimb in brate, sa ii arat ceva interesant.
Ecaterina, si eu am fost foarte ingrijorata de ROR, am intrebat un medic epidemiolog de la Matei Bals (unde lucreaza nasa Evei)despre legatura Ror-autism, daca ar fi mai bine sa nu il fac, sau sa intarzii vaccinarea si mi-a zis cam asa:
In trecut a existat un scandal legat de autism si componenta antirujeolica din vaccin, dar nu s-a dovedit absolut nimic (s-au dovedit a fi doar speculatii, asa cum bine zicea Lala). Rujeola poate avea consecinte grave, asa ca sa ii fac vaccinul, in nici un caz sa nu intarzii vaccinarea.
Printesa
adra_bell si
Eva-Elena (14 nov 2007)
Amy26 spune:
Lala,Adina va multumesc si voua pentru raspuns.La un moment dat ne invinovateam pt.crizele lui,ma gandeam ca l-am alintat exagerat si ca el profita din plin stiind ca cedam pana la urma si ii facem pe plac.Am avut parte si de cateva ``reprize``destul de dure cu tati pe tema asta
,reprosuri ,aruncat vina unul pe altul...etc.
La noi in casa locuieste si nepotelul meu in varsta de 1 an si 9luni...nici el nu a scapat de ``furia``lui Iustin,cum il prinde si dc nu-i convine ceva....il pocneste
.Deocamdata,saracul nu riposteaza...insa ma gandesc ca poate sa-i raspunda cu aceeasi moneda(poate chiar mai rau),dc se nimeresc singuri...nici nu vreau sa ma gandesc
Sper din tot sufletul sa fie trecatoare crizele acestea de personalitate,nu vreau sa fie catalogat drept un copil rasfatat,vreau doar sa redevina puiul meu cuminte si sa depasim perioada asta.
Va pup.
AMY si
IUSTIN CRISTIAN(07.11.2007)
adra_bell spune:
Amy, din cate am citit eu sunt crize normale, se numeste chiar "prima adolescenta", copilasii isi cer dreptul la independenta, spun astfel ca ei nu mai sunt bebelusi, nu ii mai putem noi pune unde vrem, dar sunt in acelasi timp frustrati. Se pare ca nimeni nu scapa![]()
Printesa
adra_bell si
Eva-Elena (14 nov 2007)
ancadragoman spune:
Roxxy cu mancarea iesim si noi din criza ![]()
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
BAZAR PENTRU SONIA
RAMONELLA spune:
LA MULTI ANI PATRICIA
LA MULTI ANI IULIA
Creem tare frumoasa si eleganta Sofia.Vreau sa te intreb de unde ai luat puzzel-ul acela mare de pe jos???Ca si eu vreau sa-i iau.
Sheri Doamne ajuta sa ai un bebe in burtica!
Bea cand se inerveaza tipa si isi strange pumnii.Si cateodata se apuca de plans,cu lacrimi de crocodil.
Ii plac tare mult baloanele de tot felul,cand mergem prin magazine si vede baloane,si intoarce cu fata spre noi si in tinde mainile.Si face niste ochi...cum sa nu-i cumperi???![]()
Aveti careva scaun auto Bebe Confort cu isofix???Ca pana la urma de ala vreau sa-mi cumpar.Ade parca tu ziceai ca ai.E bun???
Ramonel,mami de
Bea(08.11.2007)
abramburika spune:
Ciao!!!!
amy - si noi cu Silvia avem parte de crize de personalitate ... chiar daca nu s-a ajuns inca la trantit, dat cu capul etc. Doar plansete si urlete ... si bineinteles ca am crezut ca am alintat-o noi prea mult, ca i-am acordat prea multa atentie. Dar de ignorat nu puteam sa o ignor, asa cum spuneau si fetele, tocmai pt. ca are o varsta prea mica pt. a intelege. La noi mai e si problema nesocializarii ... asa cum spuneam in repetate randuri. Nu vrea la nimeni si iarasi m-am/ne-am invinovatit ca i-am dat prea multa atentie ... nu stiu cum sa procedez, doar cu rabdare si vorba buna pana acum si distras atentia catre altceva ... pana acum a mers.
bianca - da, e atrasa de baloane si mingi .. parca ar fi fata lu' Hagi
. Are o minge mare de plus pe care o prefera si cu care adorme. Si cu mama
, ca fara nu se poate. Din multimea de baloane pe care le avea, am inceput sa-i sparg unul cate unul sa vad cum reactioneaza ... ii placea zgomotul si radea, dar cand se uita in jur si vedea ca nu mai sunt asa multe, facea o fata ff trista si dadea din umeri de genul "unde-s, unde au disparut?". Era asa nostima!
creem -
micuta printesa ... frumos tortulet!
o broscuta mica, mica ...
RAMONELLA spune:
In legatura cu ROR-ul,eu am hotarat sa i-l fac.Am vorbit cu doctorul despre el,si a zis ca desi aceste 3 boli par usoare,pot fi foarte periculoase.Se poate muri chiar.Si faza cu autismul...nu s-a stabilit o legatura intre vaccin si autism...asa ca...mai bine il facem...orice vaccin are riscul sau.
Ramonel,mami de
Bea(08.11.2007)
creem spune:
Ramo, Petro...multumim de aprecieri!
Ramo, covorasul mare l-am luat de la Real a costat 35 ron. Covorasele mici le-am luat de la Kaufland dar nu mai tin minte pretul(alea se vad inghesuite in dulap
)
Ecaterina o mamica fericita de
MARIA SOFIA (7.11.2007) cu
(26.05.2008)
Poze Maria Sofia
www.youtube.com/watch?v=UDawnIQuTRU" target="_blank">uite ce fac eu
cristi07 spune:
creem, tare dulce printesa... si mie aceeasi poza mi-a placut ca si celorlalte fete 

La multi ani celor care implinesc 1 anisor!
dar si celorlalti care implinesc 11 luni!
Cristina si Radu 3.12.2007