LMA Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (131)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Citat:
citat din mesajul lui eladea2005
a mia oara, dupa nu stiu cate ture facute intre camera lui si a noastra, l-am si smucit putin si l-am pus in pozitia de culcare... sa-l fi vazut ce fata a facut si cum a dat sa tipe, era cu gura larg deschisa, si nu avea aer sa tipe.... offfffff.... sunt groaznica...denaturata... nu mai stiu ce sa ma fac cu el...

Iti recomand sa citesti cartile despre cresterea copilului (de la o zi la 6 ani) de Anne Bacus.Vei gasi multe sfaturi bune.

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Citat:
citat din mesajul lui abramburika

Si petrecerea continua ...

Sa stapaniti sanatoase noua masina si aveti grija la viteza.

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinag spune:

Petro, ce masinuta frumoasa pentru o fetita si mai frumoasa!

Cami, stiu foarte bine despre ce vorbesti cu tonusul muschilor :-( Copiii si varsta si ce mai, mai ales lipsa de sport si luarea brusca in greutate, slabit, iar ingrasat 30 kg, iar slabit... ma rog, ultimul slabit e inca in lucru, dar totusi ;-)

Nu poti s-o lasi pe Stefania cu sotul? Sau poate totusi se indura bunica, ca ar fi pacat sa nu profiti. Eu zic ca trebuie sa gasesti o solutie, de obicei tot noi ne stam in cale, trebuie sa se poata!

La sauna nu avem de gand sa-i luam cu noi, vrem sa-i lasam cu parintii mei, care sunt batrani, si daca se prind ei la doi copii la varsta asta, s-o putea si cu bunica voastra... Nu?

Adica incercam cum va fi si vedem noi! Te tin la curet

Si Floris doarme foarte agitat, sunt si nopti mai calme, dar de obicei si el e foit tare si il luam in pat la noi, tot se foieste, dar nu e asa greu pentru mine ca atunci cand ma scol mereu si ma duc la patutul lui si inapoi si tot fac naveta toata noaptea. Asa mi-e mie mai comod...

Ramo, eu tot asa stiu cu controlul sfincterului, si nu ma stresez, ca si eu zic ca ei fac din intamplare, nu ca ei stiu ce se ntampla. Dar fiecare cum crede, si daca functioneaza la cineva, ma bucur pentru voi! Noiasteptam pana am eu impresia ca-l interesaza, si atunci vom actiona. Oricum, i-am zis si lui taica-su sa-l mai ia si el la toaleta cu el, sa-l vada si pe el, nu numai pe mine

Jasmin, stream e adica fara sa downloadezi, ci te uiti direct pe un site. Ca in ultima vreme ne e cam frica sa scoatem ceva din internet...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

miha, adina -

Deocamdata e fff incantata, sa vedem cat o tine ... butoneaza de zor la volanul ala, are sunetul masinii in mers, frane, claxon, muzici etc. Imi place si mie , numai ca nu incap in ea.

o broscuta mica, mica ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Petro, ce frumos, ce atmosfera de sarbatoare !
Eu am dus-o in brate pe Maria in parc si inapoi, am urcat si 8 etaje cu ea in brate ca nu ne merge niciun lift. Nu stiu ce o fi fost in capul meu.
Adina, cum merge operatiunea slabit? Eu m-am oprit la +1 care se incapataneaza sa ramana. Bine, as mai avea si altele de dat jos, niciodata nu-i destul. :)

Alina si Maria - 3 nov 2007
Primul orice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geo_ionita spune:

Voi ati dat copiilor Danonino? Biei mele ii place foarte mult, mananca cate doua la o masa...munai ca azi o mamica mi-a spus sa nu mai dau ca nu e bun. O sa intreb si medicul la urmatorul control.

Georgiana
mamica clopotelului Bianca Maria (25.12.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

Si eu sunt de acord cu mamica aceea. Nu e bun absolut deloc. E de preferat sa le punem noi fructe proaspete in iaurt simplu. Mie oricum pediatra mi-a spus sa evit produsele Danone. Eu ii dau urmatoarele iaurturi simple: Campina, Milli si Tnuva (asta e preferatul).

Citat:
citat din mesajul lui geo_ionita

Voi ati dat copiilor Danonino? Biei mele ii place foarte mult, mananca cate doua la o masa...munai ca azi o mamica mi-a spus sa nu mai dau ca nu e bun. O sa intreb si medicul la urmatorul control.

Georgiana
mamica clopotelului Bianca Maria (25.12.2007)

Roxxy si Matei, sufletelul meu drag (29.11.2007)

Poze cu puiutul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

Referitor la olita, eu stiu (de fapt am citit in cateva carti de crestere a copilului) ca pana pe la 18 luni ei chiar nu sunt pregatiti. Si eu intentionez sa incep operatiunea pe la 1 an si jumatate si sper din tot sufletul ca pe la 2 ani sa fim victoriosi .

Roxxy si Matei, sufletelul meu drag (29.11.2007)

Poze cu puiutul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

Eu ii dau si danonino ... si chiar ii place. Tot asa, mananca si doua la o masa ...

o broscuta mica, mica ...

Mergi la inceput