LMA Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (131)
Raspunsuri - Pagina 11
Ank83 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui geo_ionita Voi ati dat copiilor Danonino? Biei mele ii place foarte mult, mananca cate doua la o masa...munai ca azi o mamica mi-a spus sa nu mai dau ca nu e bun. ![]() O sa intreb si medicul la urmatorul control.Georgiana mamica clopotelului Bianca Maria (25.12.2007) |
nici eu nu ii mai dau danonino.... sunt un pic anti danone... si am cateva cazuri de enterocolita in jurul meu de la danonino... La inceput ii dadeam si chiar mult...pana a tras vreo 3 scaune moi pe cinste

Ank
Raul
17.10.2007si
de
care creste asa Poze Raulito
AMR ..maxim 5 saptamani pana vine
Cecilia
bb_yasmi spune:
eu ii dau danonino dar fff rar, mai primim cand vine cineva in vizita!! in rest doar Tnuva simplu.
.................................................................
Cea mai fericita sotzie si mamica!!!
Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!
..................................................................
mami Lavi
si bubulina
IASMINA ALISSA 31.10.2007 
pussi spune:
eladea ma-m regasit foarte bine in povestea ta.. eu cu Elena! Azi am schimbat schema... am mers cu ea 1, 5 ore afar de manuta .. si a dormit fara scandal fiind obosita. Bianca incearca si tu...Dar de maine iar sunt singura cu ele... si mi-e greu sa le las libere afra ca se lasa pe jos ... in patru labe... Elena nici nu merge.. si mai baga si toate frunzele, pietricelele in gurita.
ramo te-am intrebat ca petrecerea la noi va fi la 15:30 .. si sper sa nu se lase cu scandal ca la botez, dar de data asta le pun ceva rosu... ca atunci asta a fos5t motivul.
ankule poate alta data ne vedem la Noni.. cu burtanul, cred ca mai repede o sa te vad fara el.. proaspat nascuta!
ancutaD vreau sa-l fac si eu, o sa vb cu pediatra.
bb parca voi aveti bicicleta din aceea de impins. E incantata Iasmi? crezi ca pot sa imping doua simultan? Ca vom primi cadou de la nasii Anei.
miha locomotiva Thomas vom primi de la fratele lor.. crezi ca vor fi incantate?
cu danonino le dau destul de rar, in schimb destul de des iaurt Humana si Nestle. De astea ce parere aveti?
olita l-a Ana n-a functionat deloc.. sta si nu face sau nu sta, la Elena foarte bine pana am fost la bunici(avea si 3 zile fara sa faca kk in pampers) de cand ne-am intors acasa doar ocazional pisu..Nu stiu daca merita sa ma stresez.. din ce am citit : daca faci trecerea la 2-2,5 anicica in 2 sapt. e rezolvata problema!
pupici
PUSSI
de
SABINA ELENA &
ANA NICOLETA 19.11.2007www.flickr.com/photos/12652375@N04/2078939834/in/photostream/" target="_blank"> TUSTELE MELE
ASA CRESTEM
DOAMNE AJUTA!
bb_yasmi spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui pussi bb parca voi aveti bicicleta din aceea de impins. E incantata Iasmi? crezi ca pot sa imping doua simultan? Ca vom primi cadou de la nasii Anei. miha locomotiva Thomas vom primi de la fratele lor.. crezi ca vor fi incantate? pupici PUSSI de SABINA ELENA & ANA NICOLETA 19.11.2007www.flickr.com/photos/12652375@N04/2078939834/in/photostream/" target="_blank"> TUSTELE MELE ASA CRESTEM DOAMNE AJUTA! ![]() |
sincer, nu cred ca poti impinge 2 simultan!!!
Cea mai fericita sotzie si mamica!!!
Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!
..................................................................
mami Lavi
si bubulina
IASMINA ALISSA 31.10.2007 
RAMONELLA spune:
Pussi degeaba pui rosu...ca nu functioneaza...noi am patit-o de multe ori...
Eu am incercat sa-i dau Danonino...ca poate o manca ceva si ea...dar nici vorba...
asa e mai bine.
Ramonel,mami de
Bea(08.11.2007)
ellis spune:
hai ca intru si eu si imediat ma duc si la nani ca-s franta...azi am avut activitati gospodaresti, SPIDERGIRL
a si busit-o de vreo doua ori, a vrut sa sara din picioare din pat, a prins-o ta-su si tot ea plangea; am gatit azi in doua ture, cred ca o iau pe urmele LAVINIEI, ca ea gateste toata ziua...
PUSSI - ai gasit cresa de stat? eu am una langa casa, dar cand m-am documentat despre ea, mi-a pierit cheful...ooof Doamne!
ANDREEA - cred ca a fost ceva in aer azi noapte, ca acelasi show l-am avut si noi la somn...si iar am dormit toti 3![]()
ANCA- si a mea (ma) musca![]()
DANY - a mea daca nu scoate gazul ori se ineaca in somn, ori se pune pe urlat, o ridic si imediat ii iese un mare gaz; asa ca eu prefer sa-l scoata inainte de somn.
BB - Alessia face la olita, da' n-a implinit anu'
; dar se da vreun premiu ceva, sau faci doar o statistica?! mai bine o pui pe olita dupa ce bea lapticul de dimi, ca sigur ceva iese, nu mai mult de 10, max 15 min, ca pot dobandi probleme cu sfincterul.
RAMO - nu-si pot controla sfincterul, dar se obisnuiesc si anunta ca urmeaza kk; asa face Alessia,cand ii vine, ma cauta, baga strambatura de rigoare si asteapta oala; cand suntem afara sau prin magazine nu face kk deloc; cred ca ii place oala![]()
Acum faza cu olita e cu dus-intors, eu am optat pt varianta asta si ca nu-mi placea cum se umplea cu kk la pasha si din alte considerente...chiar ieri am vb cu o colega de serv, fata ei face 2 ani pe 1 dec si nu vrea oala sub nicio forma, iar la gradi nu i-o primeste cu pampers; inca o faza cu nepotica mea cu care a incercat maica-sa dupa un an jumate si aceeasi chestie...nu a vrut...+ ca a avut mai multe pb cu infectiile urinare si altele pe acolo si ea m-a sfatuit sa incerc sa o "familiarizez " mai devreme.
gata, mi-am depasit norma
noapte buna!![]()
Ellis,
de
ALESSIA MARIA (20.11.2007)
POVESTEA NOASTRA[http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=117356&whichpage=1]
creem spune:
Am intrat repede sa pun pozele de la petrecere daca doriti sa le vedeti aici
Pupici...si iertare ca nu pot sta sa citesc...sper zilele urmatoare sa am mai mult timp.
Ecaterina o mamica fericita de
MARIA SOFIA (7.11.2007) cu
(26.05.2008)
Poze Maria Sofia
www.youtube.com/watch?v=UDawnIQuTRU" target="_blank">uite ce fac eu
popbianca spune:
buna !e tarziu, stiu ...dar cu bebelina asta care nu vrea sa doarma
....ce sa fac?o plimb cu masina?(ca acolo adoarme imediat)ca nu mai pot...vreau sa revina la stilul ei !!
o intrebare...a dat cineva copilului tonotil?
eladea2005, inteleg perfect prin ce treci...asa e si la noi...si in mom alea il las pe tati sa se ocupe...
dany 26, eu nu o mai pun sa ragaie...dar oare mai trebuie ?
bbyasmi,
, ai un copil exemplar!si mie mi-e groaza sa o pun la olita...va dati seama ce se complica treburile?
ancadragoman, tre sa-ti multumesc si eu pt. sfaturile cu olita...chiar tre sa le urmez
mariussimiuc, nu prea cred sa fi avut nevoie...chiar nu aveam probleme la cap. asta...nu era nici plans , nici foiala...pur si simplu se intorcea pe partea stanga, eu ieseam din camera si...gata...somn...nu stiu ce a det. aceasta schimbare!chiar nu stiu sa gestionez problema....nu vreau sa depinda de noi la culcare,sa o culc cu noi, sau sa stau cu ea pana adoarme...dar daca trebuie, trebuie(ca nu ai cu cine te intelege)
abramburika, vad ca si ei ii plac baloanele....si Anei...si acum le mai si duce la gurita si sufla...nu ma pot abtine si ii umflu eu cate unul...asa ca avem vreo 4-5 in casa permanent
geo ionita, si Anei mele ii place ff mult danonino,baga si cate 3 odata, se agita ff tare cand vede ambalajele colorate...dar am impresia ca de la el ii ies bubite pe corp(dermatita atopica)...o perioada nu-i voi mai da...
mami de Ana-Sofia(15.11.2007)
http://picasaweb.google.ro/popbiancaflavia/AnaSofia
popbianca spune:

LA MULTI ANI!!! pt.
IULIA...g24hit
PATRICIA...karina1976....precum si ALEXANDREI ...crisva, si lui VLAD ...ramonica
popbianca spune:
ref la tonotil ...am citit cate ceva, are un spectru larg de aplicabilitate(sa zic asa), la noi e pt. pofta de mancare....pare-se ca e bun...dar, daca mai stie cineva ceva...va rog sa-mi spuneti