LMA Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (131)
Raspunsuri - Pagina 9
ancadragoman spune:
fa si tu un piure cu ou sau carnita
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
BAZAR PENTRU SONIA
adinag spune:
Buna,
multumesc de aprecieri, fetelor!
Anca, felicitari pentru olita! La 20 minute? Wow... Ai treaba, nu gluma!
Lavi, ti-aduci aminte ca am mai vorbit noi odata despre asta, ca eu iti spuneam ca nu prea stau copilasii mai activi pe olita cand sunt tare micuti? ![]()
Iasmina mea nu statea nici chip pe olita, la baie in nici un caz, ca facea numai alte boacane, iar sa-i atragi atentia cu altceva nu functiona tot deloc. Asa ca am amanat pe mai tarziu. Oricum, stiu copii care au inceput foarte devreme, dar la sa zicem 3 ani aveau inca muuuult mai multe accidente, mai ales noaptea, iar Jasmina deloc.
ancadragoman spune:
Adina din 20 in 20 de minute cand o tineam fara pampers si asta nu se intampla toata ziua![]()
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
BAZAR PENTRU SONIA
mariussimiuc spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cristi07 Miha, Cami, care dintre voi aveati locomotiva Thomas premergator? http://www.buburuza.com/Scripts/prodView.asp?idproduct=4134 isi merita banii? adica baietii se mai joaca cu ea? |
Robert a fost foarte incantat de Thomasul asta.Dar ca orice jucarie la un moment dat si-a pierdut din interes.El e mult mai pasionat sa-si faca linii...trasee...scenarii...decat sa se plimbe prin casa cu asta.
A stat o perioada buna in balcon,iar cand l-am scos cu gandul ca il va folosi Amira,a devenit foarte interesat de el.
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
mariussimiuc spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Jasmin012
Cris, Robert al lui Miha are locomotiva aia... se juca Amira cu ea... |
Doar cand nu e Robert acasa...
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
mariussimiuc spune:
| citat din mesajul lui popbianca daca pana acum nu a avut nevoie de mine sa adoarme , pai sa nu aibe de acum incolo...dar sunt tare smecheri pici astia!!...felicitari pt. pasii facuti...succes ! |
Poate ca a avut si pana acum dar n-a stiut cum sa o arate...

mariussimiuc spune:
| citat din mesajul lui anacami ha,tocmai am citit pe net, cica pt. copii mai mici se recomanada Prevenar, Pneumo23 ar fi pt. copii de la 2 ani in sus... |
Asa stiam si eu...Lui Robert i-am facut la 2 ani si o luna.
Jasmin012 spune:
| citat din mesajul lui adinag Jasmin, si eu stiu ca inca nu a iesit 10. Azi vrem sa vedem 8 si 9. Da, a fost fain la pisci,a saptamana viitoare vrem sa mergem la sauna. Ah, al meu tocmai a zis ca trebuie sa fi iesit, ca luni vin episoadele noi. Tu te uiti pe stream sau le downloadezi? Noi am vrea sa ne uitam pe stream, dar inca nu am gasit unul bun... Lavi, da se tine foarte bine pe pisioruse, a mai facut si pasi singur "din greseala", ca nu vrea. Si nu-l fortez, ca are timp destul sa mearga :)) Va doresc si eu noapte buna, ma retrag si eu, ca am treaba Adina, Jasmina (24 iulie 2003) & Floris (23 decembrie 2007) |
Adina, luati si copiii la sauna?
Nu stiu ce e ala stream...
Eu am downloadat de pe ODC... i-am dat sa-mi caute episodul 10 si nu l-am gasit... trocmai cand era mai interesant...Jasmin si micutzul
Lucas Daniel (28.11.2007) www.flickr.com/photos/23373490@N02/" target="_blank">poze cu mogaldeatza
abramburika spune:
miha, olim, bianca, pussi - 
bb - bine ca si-a revenit iasmi
. Cu olita, noi facem numai kk ... cu pipi doar cand o prind. Asa ca si ancaD, incerc sa-i fac un ritual, la trezire, dim., dupa-amiaza, la baita ... e incantata, merge bine operatiunea olita pana acum. Cat a fost insa bolnavioara zilele astea nu am mai stresat-o, ca era si-asa maraita ... dar azi am inceput din nou ... Bafta!
adina - pupici la blondinii tai 
o broscuta mica, mica ...
RAMONELLA spune:
Salutare!!!
Noi ieri am facut vaccinul de 1 an.A fost cuminte,a plans de 2 ori si gata,mai mult ca am tinut-o imobilizata.Cand am venit acasa mi-a dormit de la 3 la 7...
Pussi petrecerea lui Bea a fost de la ora 2,dar atunci dormea si au ramas bunicii cu ea.Au venit cand s-a trezit.Daca se trezeste pe la 3,nu mai doarme pana seara,pe la 8.De obicei la somnul de dupamasa doarme 2,3 ore.Deci era odihnita.Altceva a fost baiul...
Eu n-am pus-o pe olita pana acum...si nu cred c-o pun,numai pe la 1 an jumate.Nici nu avem olita.Ei nu-si pot controla sfincterele numai dupa 1 an jumate,deci cam tot ce fac acuma,fac din intamplare.Am zis ca pe la 1 an jumate o pun sa se obisnuiasca pana la 2.Sau o s-o pun asa in joaca...Acuma fiecare cu parerea lui.![]()
Ma duc ca s-a trezit.
Aaa,si noi adormim greu seara...de cateva zile...numai pe la 10,11...si cu urlete...si cu treziri noaptea...si iar urlete...
Ramonel,mami de
Bea(08.11.2007)