Cirese de mai-iunie 2006 (71)
Raspunsuri - Pagina 21
EllaX spune:
Credeati ca am gatat de "vorbit"? Neee!
Tre' sa imi fac curaj, ca ma asteapta vasele de spalat si supa de facut (cu galuste si legume, in zeama de carne). Si ordine, daca se poate.
Tatal Anei
e la Timisoara, pana duminica seara.
Mai vroiam sa spun:
Noi, ca pedepse (nu le numim asa) avem time-out-ul (doua minute la ea in camera, pe un scaunel, cu usa intredeschisa, pentru linistire) si confiscatul obiectului pentru care ne certam, dupa doua preavize
. Time-out-ul vine tot dupa doua preavize. Si ne tinem de ce ii zicem ca vom face, si de bine ("maine iti promit ca vom face... ") si de rau ("daca faci scandal si nu ne intelegem cu vorba buna, iesim din Cora"). Uneori, cand eu sunt nervoasa, imi iau eu time-out. Numa' o aud: "ti-a trecut?" ![]()
Ralucis, fetele tale parca-s gemene. Foarte mult seamana fizic!
E ceva ce ma face sa mi se stranga stomacul de necaz, de fiecare data cand va vad pozele de mamici cu doi-trei copii: de cand ma stiu, iubesc foarte tare copiii. Mi-am dorit mereu o familie frumoasa si macar doi, daca nu trei copii. Inainte de orice, in viata asta, mi-am dorit sanatate si familie frumoasa. Da' acum, de cand cu problemele maritale... mi-e destul de neclar cum si cand o sa am eu chestiile astea pe care le consideram vitale ca sa ma simt implinita. Doi copii... o sora/un frate petru Ana...
Ce sa zic, sa-mi fie sanatoasa fata si s-o cresc linistita. Nodul din stomac n-o sa-mi treaca, doar ma cunosc.
EllaX spune:
Bai, sa inchida cineva capitolul, ca mi-e si rusine de cat scriu!
Plec la treburi gospodaresti.
Oare DianaR ce mai face?...
arleena spune:
no haideti la capitol nou
de
Alex SUPERSTAR (8 mai 2006)
www.flickr.com/photos/49551753@N00/sets/72157594507626190/" target="_blank">POZE
www.youtube.com/profile_videos?user=arleena79" target="_blank">Filmulete
nasterea
OanaRusu spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui EllaX ... OanaRusu, pozele voastre le-am vazut mai demult. Ana seamana cu Paul, mie mi se pare ca in jumatatea superioara a fetei. Mie, personal, Paul al tau mi-e drag pentru ca l-am "legat" tot timpul de fata mea - a fost o vreme cand evoluau in paralel. Cam la o saptamana dupa ce se intampla ceva cu Paul al tau, se intampla acelasi lucru cu Ana mea. Si acum sunt cam la fel de in nevoie de afectiune si siguranta, mie asa mi se pare. Si eu lucram mult sa aburesc camera Anei, mai ales in perioadele de raceala. Pana la urma, am cedat si am cumparat umidificator cu aburi reci (de la Chicco) si e muuult mai bine pentru toata lumea: Ana e incomparabil mai bine noaptea, iar eu muncesc mai putin si nu ma mai stresez ca da copilul in oala. ... Inca ceva: eu nu cred ca fetele sunt mai independente si ca baietii sunt mai... dependenti (ca nu-mi veni alt cuvant!). Judecand dupa Alex al Arleenei si Ana mea, e fix pe dos. |
Asa cred si eu

Oana, mami de
Ana Maria (13 iunie 2008) si
Paul-Victor (21 iunie 2006) noi4Priveste partea buna a lucrurilor