Cirese de mai-iunie 2006 (71)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns EllaX spune:

Credeati ca am gatat de "vorbit"? Neee! Tre' sa imi fac curaj, ca ma asteapta vasele de spalat si supa de facut (cu galuste si legume, in zeama de carne). Si ordine, daca se poate. Tatal Anei e la Timisoara, pana duminica seara.

Mai vroiam sa spun:

Noi, ca pedepse (nu le numim asa) avem time-out-ul (doua minute la ea in camera, pe un scaunel, cu usa intredeschisa, pentru linistire) si confiscatul obiectului pentru care ne certam, dupa doua preavize . Time-out-ul vine tot dupa doua preavize. Si ne tinem de ce ii zicem ca vom face, si de bine ("maine iti promit ca vom face... ") si de rau ("daca faci scandal si nu ne intelegem cu vorba buna, iesim din Cora"). Uneori, cand eu sunt nervoasa, imi iau eu time-out. Numa' o aud: "ti-a trecut?"

Ralucis, fetele tale parca-s gemene. Foarte mult seamana fizic!

E ceva ce ma face sa mi se stranga stomacul de necaz, de fiecare data cand va vad pozele de mamici cu doi-trei copii: de cand ma stiu, iubesc foarte tare copiii. Mi-am dorit mereu o familie frumoasa si macar doi, daca nu trei copii. Inainte de orice, in viata asta, mi-am dorit sanatate si familie frumoasa. Da' acum, de cand cu problemele maritale... mi-e destul de neclar cum si cand o sa am eu chestiile astea pe care le consideram vitale ca sa ma simt implinita. Doi copii... o sora/un frate petru Ana... Ce sa zic, sa-mi fie sanatoasa fata si s-o cresc linistita. Nodul din stomac n-o sa-mi treaca, doar ma cunosc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EllaX spune:

Bai, sa inchida cineva capitolul, ca mi-e si rusine de cat scriu! Plec la treburi gospodaresti.

Oare DianaR ce mai face?...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana spune:

Pai Ella, s-or terminat baietii?
Nu stii ce da Dumnezeu, asta e sigur!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arleena spune:

no haideti la capitol nou

de Alex SUPERSTAR (8 mai 2006)
www.flickr.com/photos/49551753@N00/sets/72157594507626190/" target="_blank">POZE
www.youtube.com/profile_videos?user=arleena79" target="_blank">Filmulete
nasterea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaRusu spune:

Citat:
citat din mesajul lui EllaX

...
OanaRusu, pozele voastre le-am vazut mai demult. Ana seamana cu Paul, mie mi se pare ca in jumatatea superioara a fetei. Mie, personal, Paul al tau mi-e drag pentru ca l-am "legat" tot timpul de fata mea - a fost o vreme cand evoluau in paralel. Cam la o saptamana dupa ce se intampla ceva cu Paul al tau, se intampla acelasi lucru cu Ana mea. Si acum sunt cam la fel de in nevoie de afectiune si siguranta, mie asa mi se pare. Si eu lucram mult sa aburesc camera Anei, mai ales in perioadele de raceala. Pana la urma, am cedat si am cumparat umidificator cu aburi reci (de la Chicco) si e muuult mai bine pentru toata lumea: Ana e incomparabil mai bine noaptea, iar eu muncesc mai putin si nu ma mai stresez ca da copilul in oala.
...

Inca ceva: eu nu cred ca fetele sunt mai independente si ca baietii sunt mai... dependenti (ca nu-mi veni alt cuvant!). Judecand dupa Alex al Arleenei si Ana mea, e fix pe dos. Da' judecand dupa ce vad eu, de ani de zile, cred ca pruncii nostrii sunt asa cum ni i-a dat Doamne-Doamne si cum i-au facut genele noastre. Seamana cu mamele si cu tatii... sau cu bunicii... sau cu unchii si matusile. Educatia doar le moduleaza felul de a fi, nu-l schimba radical. Ana e linistita si rusinoasa si empatica, asa cum eram eu cand eram mica, are nevoie de muulta afectiune, exprimata in timp si cuvinte si dragaleli, exact ca mine, are draci ca mine (vin ei, da' pleaca repede), a plans muuult mica (aproape l-a intrecut pe taica-sau ), are nevoie de spatiu personal si timp de adaptare la oamenii noi, are nevoie de laude si aprobare - ca mine... Povesteste mult, da' doar daca are chef si numa' cu cine vrea. Spune greu ce i s-a intamplat la cresa si numa "pacalita" - astea din urma sunt ca la taica-sau. Si o atrage mancarea cat o atragea pe sora-mea, cand era mica: orice e mai interesant decat mancarea. Mananca in cantitati miiici si leeent, ca taica-sau. Seamana fizic cu taica-sau si, mai bine, cu soacra-mea. Ei sunt ca noi (macar ca unul din noi). Cu bune si cu rele.

Asa cred si eu sunt asa cum sunt ei, cand ma intreaba cineva cu cine seamana Ana (ea nu seamana asa izbitor cu cineva din familie cum e cu Paul) eu zic ca seamana cu ea Adevarul e ca seamana cu mine cand eram micuta, insa are ochii caprui ca taica-sau asa ca "m-am scos" cu amandoi, ca nu-i mister cu cine i-am facut

Oana, mami de Ana Maria (13 iunie 2008) si Paul-Victor (21 iunie 2006) noi4
Priveste partea buna a lucrurilor

Mergi la inceput