Cirese de mai-iunie 2006 (71)
Raspunsuri - Pagina 13
abibrinza spune:
Ellax, Amonar stie.Ea l-a facut.Era ceva cu share4 si nu mai stiu ce , se folosea adresa de mail a lui Amonar si parola comuna.Nu imi mai aduc aminte site-ul
In casa la noi bate viroza.Mihai e cel mai atacat, dar nici Victor si Dragos nu-s bine.Eu sunt cheauna de somn.
Eu ii tot cumpar lui Victor de la magazinele de ziare din carrefour si real niste reviste frantuzesti cu diverse activitati.Mai au si cate o jucarioara si sunt prietenoase ca desene.Acum are una care il invata sa coloreze si sa deseneze.Bine, va dura pana sa le faca cat de cat corect dar mie imi place ca au revistele idei si nu mai trebe sa-mi bat capul.
Luana, mi-am dat seama tarziu cine-i Bela.Eu toata viata am fost si sunt Abi sau Abitza.Dragoselul meu mi-a zis Ela pentru o zi si apoi cand a auzit de Abi s-a reprofilat rapid.
Arleena, sanatate la puiutz!Si la Victor se repeta aceleasi simptome de raceala de cand a inceput gradi.De acord si cu mesajul.
Andreea, ce bine e cand sunt bine copiii!
La multi ani cu intarziere Andrei si Andreea, si tuturor
!
Arabela, mama lui Victor si a lui Mihai
www.flickr.com/photos/11775702@N07/" target="_blank">poze
www.flickr.com/photos/27370307@N06/?savedsettings=2550155157#photo2550155157/" target="_blank">2008
EllaX spune:
Vad ca sunt singura, pe aici. :)
Am creat pe www.4shared.com un cont pentru Cirese.
username: mai.iun2006@gmail.com
parola: cirese
Aveti acolo, in folderul "Miracol de Craciun", cantecele despre care scriam mai sus. Sper sa va placa! 
Am o rugaminte: oricine ar descarca de acolo, sa nu stearga nici un fisier si sa nu schimbe parola. Multam fain!
EllaX cu Ana (30 iunie 2006)
EllaX spune:
Abi, am scris amandoua odata!
Multumesc, din cate vezi am rezolvat cumva!
si eu ii cumpar Anei reviste din acelea! Pikoti (de la 9 luni la 3 ani), Wapiti (cu animale si gradini), Tobogan si Toupie. Faine! Sunt ele cam cu juma' de an in urma aparute, da' pe cuvant daca are importanta!
Si Anushka tuseste iar. Rabdare, sirop de tuse si umidificat aerul. Daca ne ajuta Doamne-Doamne, trecem cu bine si prin raceala asta... si o asteptam pe urmatoarea! ![]()
Plec. Va pup!
EllaX cu Ana (30 iunie 2006)
OanaRusu spune:
EllaX, sanatate la Anushka 
Multumesc mult pt melodii
am reusit sa le descarc pe toate!
Oana, mami de
Ana Maria (13 iunie 2008) si
Paul-Victor (21 iunie 2006) noi4
Priveste partea buna a lucrurilor
virgi spune:
Ella - multumim pentru cantecele. Ne-ai daruit cel mai frumos cadou.
Luana e topita dupa aceste melodii. A ascultat de dimineata cateva in masina in drum spre gradinita. A inceput sa planga cand am dat-o jos. "Mai vreauu muzicaaaa"
Astazi impodobim badutul si le vom asculta pe toate!
CamiM spune:
Ella multumim pentru cantecele foarte frumoase.
abia astept sa facem bradul si sa ne delectam cu ele.![]()
Cami - mami de
de mai: Sofia Alexandra - 2006 si Sabina Adriana - 2008
adriana spune:
Ella, mersi frumos si eu
..
Sa stii ca habar n-aveam ce sa-ti spun, bine ca te-ai descurcat tu sa faci un fisier din ala
camelia.t spune:
Ella, multumim si noi de cantecele.
Adela si piticii Fineas (28 oct 2001) si Andrei (24 mai 2006)
www.flickr.com/photos/13841405@N00/sets/72157607860891037/" target="_blank">Andrei
nikolett2445 spune:
Ellax multumim pentru cantece,le ascultam cu succes,am gasit si un site de unde mai ascultam noi colinzi http://www.crestinortodox.ro/colinde_audio.html
Sanatate Anei,si pe noi ne-a prins o raceala cu stranut si dureri in gat, mucisori,un pic de febra.Ce parere aveti de alifiea chinezeasca,,cutiuta mica rosie,, am folosit-o pentru a scadea febra, frectie la picioruse ,si i-am dat si pe gatulet,se simte o amigdalita umflata? cu succes deocamdata
NIKOL si bb DAVID (15 MAI 2006) http://photos.yahoo.com/nikolett2445