Paciente optimiste si gravidutze dr. Tutunaru 85
Raspunsuri - Pagina 20
iliraluca spune:
Adriana,
Doamna Matei de la IDS sau CFR2 este printre cei mai buni biologi si singurul cu care lucreaza doctorul nostru. Am inteles ca este singura spermograma la care se uita.
Te lasa sa te duci cu ea dupa 30 de min, pe noi ne-a lasat dupa o ora si a avut un rezultat f bun. Abstinenta de 3-5 zile.
Succes si rezultat "beton" asa cum am avut noi.
Si in legatura cu rezultatul spermogramei sotului meu, am facut-o si am fost cu ea la domnul doctor care cand a vazut-o a sarit de pe scaun si m-a programat la laparo foarte repede cu o replica, ceva de genul, Vrei sa iesi la pensie monitorizata? Cu Rezultatul asta ramai si daca se uita la tine...

sarrah spune:
buna seara,
ce mult ati mai scris...
adriana- clinica la care am facut GIFT, e clinica dr Tutunaru. se afla pe aceeasi strada cu spitalul Elias, pe cealalta parte , in capatul strazii, langa piata. acolo poti sa faci si spermograma.Tutunaru lucreaza numai cu dr. Matei, biolog. este f draguta, poti sa ii pui orice intrebare si raspunde la orice ora la telefon. clinica are o camera speciala pentru recoltarea spermei, poti urca si tu cu sotul. totul in camera special amenajata e cu senzori. (ce reclama ii fac, dc as sti Tutu mi-ar face un FIV moca)![]()
tamy-
ileana, ce faci? 
sarrah spune:
anaconda- ce faci? cum te simti? ai mai facut vreun BHCG?
roxy- baga...presteaza...
Jasmine- ce faci?
pupici tuturor
iliraluca spune:
Sarrah,
Esti o scumpa bine informata si cred ca esti foarte buna de reclama pentru clinica noua. Oricum vei ramane in istoria lor cu primul GIFT reusit.
aerlilian spune:
Fac bine,Sarrah,scumpa mea...Citesc de zor sa va prind din urma...Prestez,ce sa fac,ca m-am gandit eu sa numar zilele si am constatat ca sunt in perioada fertila.Ieri m-a durut putin si burtica si m-am gandit ca o fi ovulatie (z12),ca stii ca mie mi se intampla mai devreme...Asa ca,imi iubesc sotul cu patima si ma gandesc la lucruri frumoase...Cat despre tine,cu durerea pe stanga,normal ca te nidezi,altceva nu are ce sa fie!!!![]()
Elly ,astept si eu un test de sarcina de la tine.Si stii cum e,cand doi iti spun ca esti beat,te duci si te culci.Asa ca baga repede un test de sarcina si vino cu vesti.Cat despre partea cu cm-ul,nu cred ca e in regula ca aceste scurgeri maronii sa le consideri cm.Mai ales ca,inteleg ca nu au fost abundente si nici nu a fost culoare specifica.Deci,e posibil sa fie bebe!!!
Lali,inteleg ca esti in perioada fertila,dar totusi,lipsesti de doua zile,mai lasa omul sa respire,sa bea un pahar cu apa,mai treci si tu pe la noi...

sarrah spune:
ileana-
- voi imi faceti pofta...asa ca...voi presta si eu in seara asta...ca iubicutul meu nu mai are rabdare ! credeti ca imi face rau la bebici?![]()
cate fete sunt in perioada fertila !!! bafta tuturor !
iliraluca- GIFT-ul meu nu e inca reusit ! sunt in a 4-a zi de la GIFT si in Z 16 a CM. deci...mai am de asteptat...
iliraluca spune:
Stiu Sarrah, am urmarit povestea ta. Eram doar optimista si ma gandeam ca daca spunem asa si gandim asa o sa se si intample.
Multa, multa bafta 
anaconda2 spune:
Sarrah , te tot caut sa vorbim pe mess.... dar nici o sansa !
Beta n-am mai facut , daca tot m-ai intrebat , astept ziua de luni sa merg la eco , si sper sa vedem sacul gestational .
http://bd.lilypie.com/nnM2p2.png
elly_me spune:
Fetelor mi-am luat test
L-as face acum- dar nu cred ca are rost
Azi mi-a venit putin mai mult- deci este primul meu cm obtinut NATURAL - fara progesteron
Sunt ff fericita de aceasta reusita.
Poate voi reusi sa si ovulez NATURAL.
Oricum maine dimineata voi face testul- desi nu sunt gravi
Insa am o intrebare: OARE MA VA PRIMI T la MONITORIZARE FARA STIMULARE SI FARA ANALIZE??
Parca as vrea sa ma duc la monitorizare.
Cand se fac monitorizari- in ce zile?
Trebuie sa sun sa intreb??
Ce sa fac?![]()
![]()

Elly
Astept, astept si iar astept .....
mada23 spune:
Elly...
ma bucur mult, sa faci totusi testul maine, asa de control, sper ca iti mai aduci aminte vorbele mele de la intalnire da?!, putina incredere
, poti sa-i dai un telefon sa vorbesti cu tutu sa vezi ce iti spune,
bafta multa
poopici la fete
in 2008 miracolul va veni pe strada mea...madutz 

"Te simti neincrezator, ingrijorat si nu esti sigur pe ce drum s-o apuci? Lasa-L pe Dumnezeu sa te calauzeasca. El cunoaste drumul. "