Paciente optimiste si gravidutze dr. Tutunaru 85

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adrianaady spune:

kristinutza cine ti-a dat tratamentul cu utrogestan? dr T?
e f bine ca visezi si speri, face bine la suflet, dar totodata incearca sa ai rabdare si o sa vezi ca doamne-doamne iti va da bebeul mult dorit.
tu de cind incerci sa ai bebe?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kristinuta13 spune:

Si eu incerc incet incet sa cunosc toate fetelesi cand mai uit cate ceva mai trag cu ochiul pe prima pagina la lista tutunareselor si la povesti de succes.

Mergi la inceput

Adri,da dr T mi-a dat utrogestanul,de altfel numai la el m-am dus din 2007 cand am aflat de endometrioza ce o "detin".

De BB ce sa spun...cand a vrut el sa vina nu am vrut noi si cand vrem noi nu mai vrea el....Saru'mana de incurajari...

Din 2007 am tot incercat pana in iunie 2008 cand am zis ca trebuie facut ceva ca singurel,natural nu vine si gata!Si bine am facut...a fost greut dar merita tot efortul si fizic si financiar...totul merita pt bucuria de a fi mamica!

Mergi la inceput

kristinuta,atunci iti tin pumni si sa auzim vesti bune. Imi pare rau de endometrioza si de trompa, dar daca ai asa multi foliculi sunt sigura ca povestea ta va avea un final fericit.
Sa inteleg ca dupa monitorizare, Dr T a vazut ca ai ovulatie , si ca urmare ti-a dat utrogestan .Asta pt ce este? si mie mi=a recomandat un endocrinolog sa iau din a 16-25 zi, dar astept sa vad ce zice si dr T.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vally spune:

felix nu are laborator la clinica;analizale se fac la IDS sau la BIOS
Pony asa sa dea DD! SA CURGA TESTELE POZITIVE!!!!!

vreau si eu sa stiu ce-au facut fetele care au inceput FIV in oct!!!

http://tt.lilypie.com/yns2p2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laureta spune:

Fetelor unde ati gasit acum in curand Pregnyl?
Va rog un pic de ajutor pt o fata care isi doreste mult un bebel.
Am tot sunat si la Giulesti si la Farmacia Tei si nimic

de Inisa Ana-Maria si Bianca Nicole

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tamaryllis spune:

Bun venit noilor fete! Va urez sa fiti cat de curand
Felix, m-am gandit toata ziua la clatitele tale!
Magdita,
Sarah, mi-a placut faza cu T dezbracandu-se! Daca outele tale cu sotului s-au iubit in mediu artificial, sigur se vor iubi si pe trompitele tale si in cateva zile ne zici ca esti gravi! Am inteles ca aveti si congelati, nu?
Fetelor, va rog mult, spuneti-ne si noua ce ati facut la FIV! Sarcina usoara va doresc, in speranta ca ati reusit!

Mergi la inceput

Adri,utrogestanul am inteles ca e de fapt progesteron,si mi l-a dat -in eventualitatea unei sarcini- pt sustinere.Am intrebat si fetele de pe aici si se pare ca asa da dr T,e ceve obisnuit

Bafta si tie sambata sa auzim numai...numai...numai de bine!

Mergi la inceput

kris - asa sa auzim numai de bine.
fetelor spuneti-mi si mie unde au facut sotii vostri spermograma? Vrem si noi la sf luni sa o facem si nu prea stiu unde.
Am citit ca sunt centre care accepta sa duci sperma in 30 de minute de la recoltare, stiti vreuna ceva?
am mai citit despre o analiza, anticorpi antispermatici? ati facut vreuna asa ceva? si unde ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaconda2 spune:

Simona , esti f tare cu valorile alea ! Cred ca sambata o s-o comiti !

http://bd.lilypie.com/nnM2p2.png

Mergi la inceput