Paciente optimiste si gravidutze dr. Tutunaru 85

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kristinuta13 spune:

elly_me,nici eu cand am fost la Tutu la monitorizari ,n-am avut analize si nici n-am facut stimulare si nu a zis nimic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sarrah spune:

iliraluca- merci !

anaconda- bafta luni ! eu nu prea stau pe mess. e computerul deschis aproape tot timpul si de obicei sta secretara mea.

elly- eu cred ca te primeste oricum...monitorizarile incep de obicei din Z 9, pe mine una asa m-a chemat. sunam in prima zi a CM si imi spunea sa vin in Z 9. dar e bine sa faci cum ti-a sugerat si mada-, suna-l si vezi ce spune. bafta...dar poate nu mai e nevoie de monito !

somn usor !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felix76 spune:

Neata fete dragute,

Astazi va asteptez la cafeluta, ceiut, laptic, 3in1, laptic cu cereale siiiii prajitura cu capucino si bezea!

Pooop,

Felix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tamaryllis spune:

Felix, nu stiu de unde le scoti, dar daca m-am hotarat ca azi sa fac clatite cu ciocolata, maine sigur nu o sa pot face prajitura cu capucino si bezea! (scuzati cacofoniile)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sarrah spune:

buna dimineata,

felixicule- daca ne tratezi asa in fiecare dimineata eu,o sa ajung obeza ca aleg doar dulciurile ! nici pana astazi nu am mancat clatite cu cioco si inghetata, acum ma mai gandesc si la prajiturica cu bezea.

o zi minunata va doresc !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdita spune:

Neata scumpele mele,

Avem capitol nou aici .

Cu siguranta se va intampla minunea !!!
aspiranta din aprilie 2004

Doamne ajuta tuturor
In asteptarea ingerasului
"Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta."
"Avem timp" - Octavian Paler

www.flickr.com/photos/12786534@N04/" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felix76 spune:

Fete dragi, astea sunt pofte de gravidute, mai ales la ine Sarah!

Elly, pana la urma chiar daca e ciclu e veste buna! Poti sa incepi monito la Tutu!!!! Dar sa faci si testuletul de sarcina ca nu se stie!

Lilisor, spor la fufu! Asa-i ca e bine sa prestezi si de placere nu neaparat la program?!

Kristinuta, ce productie ! Iti urez sa faca ochisori! Nu-i bai ca ai o trompita, poate e cea norocoasa!

Aditu, io sper sa nu stai sa ne cunosti prea bine! Sa te duci sa le cunosti pe fetele de la odisee si sa ne iei si pe noi babatiile dupa tine!

Magditu, Jorjic, Lali, Rocsyca, Madutz, Pony

Machusica, mai e un picut!

Ubi, tu nu mai dai pi la noi? Ce-ti face burtica???

Va pupicesc,

Felix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elly_me spune:

Test negativ.

Dar am reusit sa obtin un cm natural - asa cum vroia T.
Dar nu mi-am facut analizele.

El vroia sa-mi fac analizele in Z2- si mi-e rusine sa ma duc fara analize si nici nu am luat clomifen.

Ufff.

Sunt in mare dilema.- cred ca las luna sa treaca si data viit. in Z2 imi fac analizele si incep stimularea.

Oricum- eu sunt fffffff fericita ca mi-a venit
Nu-mi vine sa cred
Ma gandeam ca voi astepta vreo 6 luni sa-mi vina.

Elly

Astept, astept si iar astept .....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona2 spune:

'Neata fetelor,

Sunt cam dezamagita dupa monitorizarea de azi, z9...se pare ca foliculii mei nu au crescut in acelasi ritm pt ca am doar unul dominant de 21 mm si inca vreo doi de 19 mm... Fac pregnyl azi si maine inseminare.
Daca nu merge luna asta, o sa incerc o stimulare ceva mai agresiva...daca imi da voie dr. T.

O zi buna!

Mergi la inceput