Pepenasi de iulie - august 2008 (36)
Raspunsuri - Pagina 17
AnnaBaby spune:
Flo, Kamelya multumim! 

Anna
de Ioana Maria 11.07.2008
Ioana povestea nasterii
jos kg!!!
SunSmile spune:
Fetelor am o mare rugaminte! Stiu ca banii nu sunt niciodata suficienti si, mai ales acum cu bebelusii, cheltuielile sunt multe. Dar va rog din suflet, daca aveti chiar si 10 ron disponibili, ganditi-va la Sonia. Subiectul pt ea este la generale! Are nevoie de o minune si noi toti o putem face!
Eu le citeam pe fete de cand erau burtici si stiu povestea ei. Mi-e draga si mi se pare un copil INCREDIBIL. E o tortza vie fetita asta! Haideti s-o ajutam sa arda muuulti, multi ani, sa incalzeasca lumea cu dragalasia ei!
Multumesc din suflet!

SUN - mamica minunii luptatoare THEA-PATRICIA (16.06.2008)
Cand Dumnezeu saruta suflete
ladymina77 spune:
Buna seara la toata familia pepenel,
La multi ani! Ioana,Denisa,Eduard,Andrei,sanatate si sa cresteti mari, mari.
Turturica,te dor sanii daca nu te mulgi?Eventual sa-ti pui niste absorbante daca nu suge si nu te dor sa nu te trezesti daca nu este nevoie.La mine nu e nevoie sa ma mulg,la fel ca si la Boti m-am obisnuit cu ritmul ei de trezire din 2 in 2 ore.Ms de raspunsul cu kaki.
Cati bebe suntem care o sa papam numai lapte pana la 5-6 luni?Hai sa dam mana cu mana:)
Dia ,nu stiu ce sa-ti zic referitor la creme pt bebe,poate stiu fetele si te ajuta.Nu v-am vazut azi,n-ati iesit?
A venit frigul nene,era o bruma azi dimineata de toata frumusetea.
Fug sa fac niste vinete ca acus vin baietii si n=am mai nimic de mancare.
O seara faina tuturor.
Mami de Andreea Maria 07.08.08
Mami de Bogdan 28.05.99
http://community.webshots.com/user/ladymina77
povestea mamarutei cu cifra 7, ziua joi
Caprioara spune:
Buna fetele,
Raportez ca ieri am vorbit cu Sursu
, sunt bine dar e inca la Iasi, la parintzi, de aceea lipseste la apel. Zicea ca e tare bine acolo si ca e o rasfatzata
! Insa ieri era cam traumatizata cand am vorbit - tocmai facuse o endoscopie
, si zicea ca a fost una din cele mai naspa experientze din viata ei. Din fericire are doar o gastrita, nu e ceva mai grav la stomac. Ne citeste cand apuca sa ajunga la un calculator, dar nu are cum sa scrie. Asa ca ne da de veste cand revine in Bucuresti.
Boti, pupam fetele dulce sa treaca durerea de la vaccin.
Mina, eu SPER ca voi reusi macar pana la 5 luni numa tzazta. Vineri facem 4. Acum, cum o vrea DD.
Anaxena, imi pare rau ca nu ai venit azi
.
Sunule, un
special pentru o mare sufletista si o
de la noi.
Nici a mea nu doarme cine stie ce ziua. Iar noaptea ma trezeste de 2-3 ori.
Noi cu taiatul unghiilor ne descurcam bine. Ea se joaca si eu le tai
. Inteleg ca suntem un caz fericit.
Sanatate tuturor, mai ales celor bolnavi (mamici si pepenasi sau fratiori/surioare de pepenasi) si la multe lunitze sarbatoritzilor!
Fetele, scuze da nu prea am chef de vorba zilelea astea... Cred ca frigul asta ma deprima, plus ca parca si pe mine ma incearca o raceala. Va pup pe toate
.
Caprioara, mami de
Matei si de
Ilinca
Povestea nasterii Ilincutzei
poze (cont abimami2008 cu parola de la mailul comun)
Dianami spune:
Salutare! ![]()
Pupam toata bostana! 
Ne cerem scuze pt. lipsa, dar n-am avut dispozitie de scris. Am citit ultimul capitol si sunt la curent cu noutatile, mi le-au spus fetele pe YM
.
Vroiam sa va spun cateva chestii.
Diversificare: noi asteptam sa implinim 6 luni. Inca suntem pe san exclusiv, sper sa mai pot face fata pt. ca bebe creste ca-n povesti. Revin imediat cu schema mea.
Dermatita atopica: Didi, imi pare rau ca mi s-a confirmat banuiala. Dar nu e un capat de tara. Ai grija cu diversificarea, evita portocala si banana, alimentele cu gluten si celelalte care se dau dupa 1 an. Foloseste creme hidratante (Trixera, Mustela), neaparat sa dai cu crema cand iesiti afara (valabil pt. orice bebelus). In zonele cu eczema care nu cedeaza la hidratant obisnuit se poate folosi Elidel (costa mult dar se da gratuit!), pana dispare leziunea, apoi hidratare. Iulia a avut doar cateva bubite, am scapat de ele in cateva luni si n-au mai aparut. N-am renuntat nici la detergent nici la balsam, dar pe piele am dat intotdeauna hainute de bumbac moi.
Predispozitia la astm si altele ramane daca aveti cazuri in familie. Depistata si tratata la timp nu pune probleme
.
Noutati: bebe Andrei nu se ridica in fundulet tinut de manute, ci direct in picioare (ca si alti pepenasi, se stiu ei
), pleaca prin patut (un fel de rostogolire, se intoarce pe burta, apoi invers)...il gasesc dimineata in celalalt capat, eventual transversal, cu nadragii in vine si chilotii/scutecul aproape desfacut
.
Nu a mai luat asa mult in greutate, il simt la mana, o sa vad la 5 luni cat are exact. Dar pare multumit, se joaca, doarme toata noaptea, deci nu-i dau completare sau altceva.
Avem 2 dintisori jos, in sfarsit au avut putere sa sparga gingia
.
L-am gasit pe o parte tinandu-se cu ambele maini de gratiile patutului, incercand sa se ridice...asa ca vom cobori salteaua la parter ca sa nu avem surprize
.
Atat ma duce memoria acum.
Pupici sarbatoritilor de azi si unul special pt. finuta Anais, nora Irinuca si Black Cat
!
Si multumim tare mult pt. urarile de nasit...sunt mai mult decat bucuroasa ca o sa am asa finuta frumoasa
!
Diana, mami de Iulia si Andrei
Dianami spune:
Trimit pe email, sunt cu diacritice si nu am timp acum sa inlocuiesc:
-diversificarea alimentatiei
-trusa de prim ajutor
-lista cu analizele care sunt indicate la 1 an
Diana, mami de Iulia si Andrei
Tecky spune:
In sfarsit pot sa stau si eu la calculator.Azi am alergat toata ziua.
Anaxena multumesc mult.O sa pun o poza recenta cu mine si nu am nici o preferinta de blond,vreau doar sa-mi iasa uniform doar din vopsea,fara decolorare.Ma vopsesc la coafor cu Koleston dar degeaba ca mereu ies in 3 nuante.

Ooka frumoase pozele de la botezul Sofiei.
Mada multumesc pt parola.Cat timp nu ai mai postat pe DC odiseea boastra nu a mai fost aceeasi.
Anna ce vesti bune despre Ioana care este o scumpica.
Tecky - mamica fericita de ANA-RALUCA
Tecky spune:
Anaxena am pus o poza cu nuanta parului meu pe picasa.Mersi mult.
Tecky - mamica fericita de ANA-RALUCA
Biribu spune:
Turtu pai ideal ar fi sa nu mai pompezi noaptea sa se regleze si productia de laptic astfel. dureaza ceva pina reusesti, incearca sa mulgi manual un pic cind sinii sunt ff plini, dar nu mai pompa, si vei vedea ca incet productia la ora aceea se va diminua. sa inteleg ca aveti acte de veniti?
Laremi multam de raspuns. eu adun impresii tocmai ca stiu ca indienii sunt vegetarieni in majoritate si mi se pare o treaba f sanatoasa, vreau sa vad cu ce suplinesc ei necesarul de fier, care vine prin carne in general.
Didi aici se zice ca abia dupa ce incerci un anume aliment(piure) de vreo 15 ori poti zice ca nu-i place. deci rabdare.desi si eu te-as sfatui ca si vicky sa mai astepti. destpre atopie gasesti pe webmd ceva info, daca vrei mai mult iti trimit.
Maitreyi eu stiu asa: progresiv cresti cantitatea de mincare solida la o masa, acum depinde si de bb ca unii accepta mai mult altii doar citeva lingurite, dar intotdeauna oferi lapte dupa masa. nu inteleg de ce faci pauza de o ora, ca ideal e sa incerci un program unde pe viitor dupa prinz sa zicem sa-i dai lapte cit vrea (eu alt lichid nu am dat) si apoi nani. ideea sa scoti laptele complet aici nu exista, ca oricum la mese merge si un lichid. si la scoala aici copii primesc cutia de lapte cu masa, si zic eu ca e mai sanatos sa se obisnuiasca asa decit sa bea cola sau alte prostii.
revin ca plinge
Mami de
Anna (5.02.2007) si
Anthony (27.06.2008)
maitreyi spune:
pai dupa mar astept cam o ora pe motiv de kk iar dupa cereale pt ca nu mai vrea...la noi mancatul laptelui e cu cantec
azi a fost o exceptie ca a baut aproape tot biberonul dupa 60 g de cereale. voi incerca si maine...poate reusim
oricum cred ca ai dreptate. am prins ideea si suna corect
multumesc 
-------
Ana-Maria
de iepuras coconas
-------
Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca... 
Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008