Puiuti de Randunici 2008!! (134)
Raspunsuri - Pagina 15
Kya spune:
Aoleu, Liana asa e! S-ar putea sa fie de la dinti. Nu m-am gandit.
Raluca mamica de
Sanziana
mititica
God didn't bring me this far, to leave me here!
bubu05 spune:
Daaa, dureaza...trebuie facuta din timp...masina mea are o optiune, sa programezi masina astfel incat painea sa fie gata la ora x. Pui ingredientele in ea de ex. seara si o programezi ca la 8 dimineata sa fie painea gata
. Doar sa nu fie ingrediente care sa se altereze(ou, lapte etc.)
Ma uitam acum la retete de painici si cozonaci 
Oana, mami fericita de
Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si
Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Bubu mare
lianam spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bubu05 Ma uitam acum la retete de painici si cozonaci ![]() Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008) si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005) |
...aoleu bubu, ma gandesc ce frumos trebuie sa miroasa in casa...Liana, mami de Teo
mstela spune:
Salut..
Zic si eu repede,dar cu intarziere,ce-i drept:
LMA MIHUTZA,ITI DORESC MULTA FERICIRE,DORINTE IMPLINITE SI TOT CE E MAI FRUMOS.

Nu am prea multe de zis,decat ca sunt pricopsita iar cu o E-coli si am niste dureri
..mama ei de sonda de la operatie...si am durerile de ceva timp,si nu m-am dus ca desteapta la analiza,si am stat asa
...
Ciudat lucru,ca i-a iesit si randunoiului E-coli cand si-a facut analizele acum o luna.
Coincidenta,nu??De fapt el sigur a capatat-o fiindca nu bea apa nici sa-l tai,sta numa cu sucul si cola pe langa el si le ascunde de mine adesea,si mai are si colesterol imens.
Ce zici,tuchi??Nu merita
?
Maine dimi preconizez sa-mi iau iar curajul si sa termin si cu ultimii negi
..
Nu sunt la zi cu noutatile,dar sper tare sa fie mai bine bbii muciosi si cu bolesnite.Sanatate tuturor.
Va pupi si plec la culcare.

Stela,
mamica fericita de
TEODORA mult dorita (1.04.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=641612f5d169402f415057&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Minunea noastra,Teodora
mimonix spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui lianam vreau sa spal pe jos sa fie "soseaua" gata pentru "cursele" de maine Liana, mami de Teo |
In sfarsit

Simona,mamica de Teo
(15 ani) si
Vlad Alexandru (18.02.2008)www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
mimonix spune:
Stelabafta maine si moarte lui Ecoli 
Bubuce marca e masina de paine, ca eu tot caut pe cineva cu masina ca a mea pentru ca eu am pierdut manualul 
Cu intalnirea ati lasat-o balta????
Soviii? Strigare cu accent pe i ![]()
Simona,mamica de Teo
(15 ani) si
Vlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
mimonix spune:
Pustoaicelor , eu ma retrag...sau cum spunea o doamna ieri si mi-a placut
" imi iau kilogramele si le mut in dormitor" 
Noapte buna 
PS
Geckodaca nu esti foarte obosita de la atata dantuit
, rogu-te o cafea pentru dimineta, se poate?
Simona,mamica de Teo
(15 ani) si
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
mimonix spune:
Multumesc pentru maslina 
Simona,mamica de Teo
(15 ani) si
poze
lianam spune:
duamna mimo, pentru ca ne-ati facut pustoaice, din partea mea o maslina in plus
...de care doriti: verde, neagra, naturala, cu sambure, fara...
Liana, mami de Teo
ariel_7000 spune:
kya, da-i laptic humana hn. este pt diaree. se poate face si piure. mai era un preparat, gen biotics, pe baza de drojdii...hmmm...am revenit, enterol se numeste!
stela, pai voi ati jucat ping pong cu e coli aia...de la unul la altul. nu ma mir ca are si el. trebuie sa va tratati amandoi. cand eram gravi am facut e coli si am facut intravenoase cu cefort. a crapat bestia in cele din urma!
mimo, ce faci draga? sapi dupa comoara la capatul curcubeului? sa-mi dai si mie macar 1 tona de aur:))) ![]()
tuchi, incearca sa decizi la rece, pune pe hartie avantaje si dezavantaje...si cel mai important, asculta-ti inima, nu mintea!
. inima e mai inteleapta:)
clau, am vb cu arcadia si cred ca ne vom repezi impreuna sapt viitoare in ior 
nu mai stiu ce voiam sa zic...
aaaa, bitza, habar nu am cat se tine iaurtul ala!!!
...dar sper sa-l dam gata, tot familionul, in 2 zile! aaaa...sa-ti pastrezi 2 linguri pt urmatorul! de "samanta" :)
mami de alexutza (10.04.2003)
si
Teodor Mihai (10.04.2008)
Save the Earth /Is the only planet with chocolate!