Puiuti de Randunici 2008!! (134)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gecko spune:

ete cafeaua....multa, multa...si va ofer si canapea sa aveti unde va odihni sezuturile in timp ce o savurati (nu de alta dar mi-a fost livrata la 7:30...eu stiu ca au spus ca va fi morning delivery dar nu m-am asteptat sa fie cu noapte-n cap).

PS. liana, tu sa nu te atingi de ea (de cafea) acum...mergi intai la culcare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Neata,
Gecko, multam de cafea, ce mai face bursucul?

Stela, bafta azi la extirparea negilor si la exterminarea de ecoli, mama lor!

Ariel, acilisea sunt, dati o strigare si ma infiintez, numai sa fie dupa 12.30 sa-l aduc pe Razvan de la scoala intai.

Rebecoasa inca doarme, copilul mare l-am trimis pachet la scoala cu randunoiul, cafeaua e aburinda, mmmmmm. Dar nu stiu de ce am avut doar 2 pagini de citit de aseara cand alta data dimi la cafea trebuia sa dau gata vreo 8! De ce nu mai scrieti? Egzista vreun motiv anume?

POZE

POVESTEA NASTERII

mamica fericita de Razvanel ( 11.01.2002 ) si de Rebecca ( 25.02.2008 )!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza037 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Kya

Simo am vorbit cu pediatra, si rezultatul este: biotics, mucilagiu de orez, si ceai de menta cu glucoza.

Noapte odihnitoare randunicilor somnoroase

Raluca mamica de Sanziana mititica

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mai poti sa-i dai
-ORS 200 de la Hipp......este o combinatie de orez si morcov
-electrolyt de la Humana-restabileste nivelul electrolitilor din organism
-hidrasec sa se hidrateze-max trei plicuri pe zi
- apa plata de la borsec ca are multe minerale

Eu i-am mai dat Antoniei lapte praf de la Nestle fara lactoza,timp in care lapticul meu l-am muls si l-am pus la congelator.

IRINA
Mami fericita si implinita de Antonia
sufletel

www.flickr.com/photos/21646834@N06/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca2107 spune:

Mimo, si pe mine ma batea gandul sa imi iau masina de spalat cu uscator, dar are sora-mea si o prietena si ambele mi-au spus ca nu merita, ca impreuna cu uscarea un program dureaza 3 ore ceea ce ar fi crima in casa mea unde se spala cate 2-3 masini pe zi, si in al doilea rand cica dupa ce le usuca nu le mai calci veci asa sunt de botite, iar in unele cazuri intra cumplit de tare la apa....asa ca traiasca caloriferele. Am vazut aseara pe siteul quelle ceva interesant de uscat rufele, niste "chestii " care se aplica la calorifere ca sa poti usca mai multe deodata (la accesorii pt locuinta) le identifici tu pe acolo.

Raluca - mami de Briana Maria (06.06.2001) si Sabin Matei (13.03.2008)
poze

Mergi la inceput

Bitza, ce faci, i-a trecut iritatia Antoniei?

Liana, e mai bine Teo mica? Gata "soseaua" pentru azi?

Kya, Sanzi cum mai este?

Rebecoasa acum roade un biscuite in premergator.

POZE

POVESTEA NASTERII

Mergi la inceput

Neata in primul rand!!!!

Clau nu i-a trecut ,ba mai mult s-a facut mai rau si s-a si intins.....stii ca iti zisesem ca mi-a dat sapt. trecuta sa-i dau cu Actovegin.....i-a trecut cu asta niste pete din jurul piciorului si atat.....ieri am fost din nou cu ea...i-a luat proba si mi-a dat sa-i dau cu Canesten......parca sa zic ca au inceput sa se usuce bubitele.

Vezi ca masina de paine are si program scurt de 1 ora si un sfert nu numai de trei ore....dar trebuie pus mai multa drojdie.Eu sunt foarte multumita de ea....nu am mai cumparat paine de cand am luat-o.
Eu cantaresc faina si o pun la pungute sa o am gata pregatita.

Bubule eu la cap.praji am asa in carte: briosa, kugelhopf,prajitura cu lamaie si cu migdale.Ar fi super fain sa putem sa adaptam o reteta de cozo si sa si iasa.Mie mi s-a intmplat s anu pun corect ingredientele si nu mi-a iesit painea.

IRINA
sufletel

Mergi la inceput

Bitza, imi pare rau de iritatie. Si noi inca mai tragem dar pe o zona mai mica, a scazut cel mai mult de la violet de gentiana. Cand am vazut ca mai are doar putin i-am intrerupt violetul si parca iar s-a extins putin dupa 2 zile. Asa ca ii dau iar acum. Nu inteleg ce naiba este? De ce nu trece odata? Eu dau o data cu violet o data cu cutaden, la sfatul pediatrei. Vad ca o tin in frau asa si chiar a scazut, dar nu a trecut de tot.

Deci masina de paine are si programe mai scurte? Mi se pare bine asa, dar de care sa iau? Nu ma pricep deloc...

POZE

POVESTEA NASTERII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns underqueen spune:

neatza!

-------------------------
inteligenta ma urmareste dar sunt prea rapida

Maria cea mai fericita mamica de bebe Tudor Stefan (26.02.2008)

POZE

minunea mea

asa creste strumful mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doinita_g spune:

'neata si la randunici scumpici!
la

Am vazut frumoasa exploratoare de REBE !!!
Kya, Sanzi sa-i treaca mai repede diareea...Tzupanica a scapat de ea pana la urma cu supa de morcov (500 ml apa, 250 gr. morcov, fiert 2 ore, mixat si inca o data intr-un clocot), a iesit dopul de morcov si gata...Iar in perioada aia pe langa mucilagiu, a mai papat orez cu roscove de la Nestle. Pediatra mi-a spus sa astept vreo 10 zile pana sa-i introduc galbenus, ficatel...asa ca Tzupa a mancat pui si branzica...

Clau, Bitza, si Tzupanica e cu iritatie ...o dam cu Cutaden+Pimafucin+Neobacin (parti egale), apa cu bicarbonat. Tocmai ce-am sunat-o pe var'mea care-i dermatolog (la Budimex) si mi-a spus sa ung in permanenta, fara servetele parfumate, cat se poate de multa aerisire...exista si o legatura cu starea de agitatie.... Mi-a interzis sa folosesc Nidoflor sau alt unguent ce contine corticozi...

Doinitza>> Alexia-Teodora (Tzupanica) 16/03/2008)
http://community.webshots.com/user/doinita_d?vhost=community

"Lucruri pe care le poti darui si pastra in acelasi timp:cuvantul, un zambet si o inima recunoscatoare"

Mergi la inceput

Clau si la noi la fel a fost la inceput de aia am lungit-o asa de mult.....dupa un anume tratament parea ca se trec dar imediat dupa aia reveneu in forta si cu alt aspect....si a mai contribuit si diareea ....s.a.m.d.
Asa ca mai bine ai grija mare sa dispara de tot ca daca se nasoleste treaba ai de tras, la noi a inceput acum o luna si ceva.

Da, masina are si un program scurt, dar nu inteleg de ce ti se pare o problema ala lung, ca tu nu faci nimic, daca crezi ca se consuma curent mult...nici vorba ca are 600 w in timp ce o maisna de calcat are 2000,ia daca motivul este ca trebuie sa astepti prea mult a zis si Bubu ca poti pune ingredientele de seara si programezi masina ca dinineata la ora 8 sa fie gata painea.

Mi-a adus si mie bitu' un capuccino de la automatul de cafea de la magazin si stau putin cu voi la taclale ,ca dupa aia am program sa fac putina ordine, sa spal pe jos si sa ies cu fata afara.

Antonia a mancat piure din branzica facuta dintr-o cana de lapte cu jumatate de mar si jumatate de borcanel de caise de la Hipp,deschidea gura la puii de randunica.....

IRINA
sufletel

Mergi la inceput