Puiuti de Randunici 2008!! (134)
Raspunsuri - Pagina 14
luny spune:
eu sunt obo..ma duc la randunoi in pat, desi sunt supi pe el, ca mi-am luat niste baclava, a zis ca el nu vrea, sa nuiau multa, si din 4 buc, a papat el 2!..

peseu:maine-s singura!![]()
LUNY
, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
Kya spune:
Mimo bravo pentru peste. E bine daca-i place!
Eu am ramas in urma - n-am mai introdus nimic nou. Vreau sa incep cu galbenusul, dar acum trebuie sa astept sa i se dreaga stomacelul.
Clau am vazut-o pe Rebecuta in actiune ![]()
Mihu
La Multi Ani cu sanatate si fericire! 
Raluca mamica de
Sanziana
mititica
God didn't bring me this far, to leave me here!
tuchita spune:
Am intrata doar sa va salut, sa nu credeti c-am murit!
Seb e bine, ilinca la fel, randunoiul n-a mai plecat la Iesi...doar eu am conflicte interioare in privinta viitorului meu profesional...sunt in faza cu drobul de sare care sta sa cada...sper sa se faca liniste si-n sufletul si capul meu si sa o iau pe un drum cat mai bun! ( marea problema e ca nu stiu care e ala!
Promit sa revin cu amanunte, dar pe maine sau mai sigur pe vineri ca pleaca bona la munte si tre' sa stau home cu Sebaceul!
va imbratisez pe toate cu drag si va doresc noapte frumoasa!
Catalina, mami de Ilinca
(5.07.2005) si Sebastian
(30.01.2008)
Kya spune:
Luny cunoastem chestia cu dulciurile mancate de randunoi. Cumpar, nu le mananc imediat ca le planific pentru mai tarziu, si cand ma duc... le-a mancat deja...
Bubu deci zici ca-i buna masina de paine. Vroia si randunoiul sa cumparam una, dar nu prea aveam feed-back. Doar ce v-am auzit pe voi aici. Cand se intoarce, cred ca ne luam si noi una. Eu sunt moarta dupa painea cu seminte. Dar singura buna pe care o gasesc este la Billa.
Raluca mamica de
Sanziana
mititica
God didn't bring me this far, to leave me here!
clauclau spune:
Mai, va tot aud cu masina de paine..., cum se face painica la ea? Arunci ingredientele in ea si gata sau mai stai sa faci coca, etc? Ma intreb daca sa-mi iau si eu...
POZE
POVESTEA NASTERII
mamica fericita de Razvanel ( 11.01.2002 ) si de Rebecca ( 25.02.2008 )!
Kya spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui clauclau Mai, va tot aud cu masina de paine..., cum se face painica la ea? Arunci ingredientele in ea si gata sau mai stai sa faci coca, etc? Ma intreb daca sa-mi iau si eu... POZE POVESTEA NASTERII mamica fericita de Razvanel ( 11.01.2002 ) si de Rebecca ( 25.02.2008 )! |
Ii pui apa, pui ingredientele, si scoti painea gata facuta. Masina amesteca, framanta, coace. Tot!
Raluca mamica de
Sanziana
mititicaGod didn't bring me this far, to leave me here!
bubu05 spune:
Kya, a iesit f. pufoasa painica, o apesi cu degetele si isi revine imediat, e dospita bine, e bunaaaaa. Si cu seminte e si mai buna. Am pus un pumn de seminte de floarea soarelui. Tot paine cu lapte am facut si eu si merge si cu mancarica de papat, chiar daca e putin mai dulce 
Clau, are o carte cu retete de paine, a mea e si cu poze, ca la chiori
. Trebuie sa pui ingredientele exact in ordinea din poze si cantitatile exact masurate. In 10 minute le masori si le pui acolo, bagi masina in priza, setezi programul, greutatea painii si cat de crocanta sa fie coaja si "play"
. 3 ore si 15 min. a durat. Eu am pus asa, in ordine: lapte, unt, sare, zahar, faina, drojdie granulata, seminte. Si gata.
Si e super tare procedeul. 5 min amesteca, 5 minute repaus, 15 min amesteca, 10 min repaus, 40 min dospire, 10 secunde framantare, 30 min dospire, 15 sec. framantare, 50 min dospire si nu mai stiu cat coacere
. E misto rau!
Oana, mami fericita de
Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si
Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Bubu mare
bubu05 spune:
Mimo, te anunt ca nu mai sunt o diva, mi-am dat genele jos ca-mi venea sa ma frec la ochi
. Plus ca trebuie s ama spal pe cap si nu-mi rezistau in aburi si picaturi de apa...
Aaa...am facut painea de la 3 la 6 si ceva. Am papat in seara asta(eu, randunoiul mic si randunoiul mare, plus Stef cateva unghiute de miez, ca tropaia rau de tot
), avem si pt. maine dimineata si pranz si apoi pun si fac alta si tot asa. Cat dorm copiii e gata painea.
Oana, mami fericita de
Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si
Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Bubu mare
clauclau spune:
Mersi Kya si Bubu.

Oauuuu, 3 ore ca sa faci o painica?
Ma mai gandesc...
POZE
POVESTEA NASTERII
mamica fericita de Razvanel ( 11.01.2002 ) si de Rebecca ( 25.02.2008 )!
lianam spune:
clau
pe aici sunt si eu.....am terminat cu baita, papica, am mancat si noi dupa lupte seculare, am spalat vasele, mai am de intins rufe si inca o masina de rufe de spalat, vreau sa spal pe jos sa fie "soseaua" gata pentru "cursele" de maine
, am dat consultatii la telefon, mai dau acus pe messenger una
(adica ma "arunc" si eu cu parerea din ce stiu la prietenii care au nevoie de un opinion
)....si gata, termin pe seara asta ca nu mai am chef de altceva ![]()
kya
....of, stiu cum e cu un copil asa marait....pup zana mica sa se faca bine....sa stii ca diareea se poate datora aparitiei dintisorilor; si teo cam face, ca ii ies o tona de dinti acum si saraca plangeeeee, si in plus de la atatea siropele cu raceala si mucii astia....nu i-am dat biotics inca; i-am facut mucilagiu de orez si i-am amestecat in piureul de legume (poti sa ii faci si laptele cu el) si i-a prins bine, si-a mai revenit; ea nu bea ceai, nu bea apa...asa ca menta ar fi fost esec (doar sa ii dau cu seringa)
bubu sa-ti fie de bine painica si sa stapanesti sanatoasa masinaria
....se tot gandea si randunoiu' meu sa ia una, dar a ramas in stadiu de proiect, ca eu nu mananc paine decat fffff rar, si cand are chef de painica de casa ii fac eu....poate luam una cand incepe si iepurica sa pape painica si scorul va fi de 2 la 1 ptr mancatorii de paine ![]()
gata, inapoi la datorie ca acus canta cocosu' si se lumineaza de ziua ![]()
Liana, mami de Teo