Puiuti de Randunici 2008!! (134)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Salut.
Avem si noi bunica la noi, dar Matei plange dupa 5 minute cand ramane cu ea in camera (eu sunt sa aerisesc, spre exmplu), deci... Copiii sunt bine, inca nu indraznesc sa ies maine cu ei afara insa, ca e un friiiiig la noi!!! Noaptea, 1 grad. Ziua, cu chiu, cu vai, 11... Vine iarna mai!

Nicoleta, mami de Stefan (27.01.2003)si de Matei (25.04.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicol_conte spune:

Ma duc si eu la somn ca sunt obosita rau.Am trimis-o pe Alexia pachet la mama ca sa fiu si eu sigura ca dorm la noapte. Sper sa nu-mi faca vreo surpriza neplacuta Antonia.

Noapte buna, stol!

Mami de Antonia(23apr2008) si Alexia(24aug2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza037 spune:

Simo....mda....trebuie sa ne punem mintea la contributie si poate mai nascocim cateva menu-uri pentu bebeii nostri.Eu ma duc acum sa citesc pe mail-ul comun ca era o carte pe acolo cu sugestii pentru diversificare......

IRINA
Mami fericita si implinita de Antonia
sufletel

www.flickr.com/photos/21646834@N06/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Raluca, pangasius fara condimente..., l-a papat asa fara nimic pe el. Ea nu cunoasste condimentele, sarea asa ca nu a vociferat.

Nicol, noapte buna si linistita.

Simo, ce bine ca o sa stea mama ta cu barosanelul, o sa te odihnesti si tu. Rebecca nu vrea sa stea cu absolut nimeni, indiferent cine-ar fi..., asa ca n-am nici-o sansa. Zi si noapte sunt la datorie, nu ma slabeste nici-un pic, abia, abia pot sa-mi fac baie pe fuga.

POZE

POVESTEA NASTERII

mamica fericita de Razvanel ( 11.01.2002 ) si de Rebecca ( 25.02.2008 )!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Simo am vorbit cu pediatra, si rezultatul este: biotics, mucilagiu de orez, si ceai de menta cu glucoza.

Noapte odihnitoare randunicilor somnoroase

Raluca mamica de Sanziana mititica

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Kya, imi pare rau de diaree...mama ei, ce cauta la Sanzi mica ca doar a patimit destul cu raceala. Pup sa treaca repede. Sanzi doarme doar in masina ?

POZE

POVESTEA NASTERII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Citat:
citat din mesajul lui clauclau

Kya, imi pare rau de diaree...mama ei, ce cauta la Sanzi mica ca doar a patimit destul cu raceala. Pup sa treaca repede. Sanzi doarme doar in masina ?

POZE

POVESTEA NASTERII

Doarme atat de des in masina, incat mi se pare ca doarme DOAR in masina! Noaptea n-am probleme cu ea. Adoarme imediat dupa bibe, la 9-9.30, si se mai trezeste a doua zi la 8. Dar in timpul zilei... e jale! Rar o nimeresc sa o pun in pat si sa adoarma. In schimb in masina adoarme de fiecare data.

In rest acasa functioneaza si metoda: joaca si maraiala pana la epuizare! Atat se foieste, se agita si se misca, pana pica lata de oboseala. Si adoarme in tarc de exemplu, in pozitia in care "cade".

Raluca mamica de Sanziana mititica

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Mimo, Liana, uerariu?

POZE

POVESTEA NASTERII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Nu's'ce'aveti de nu mai scrieti, dar cred/sper ca-i toamna de vina...sau iarna , ce-o fi asta
Eu una sunt ametita rau...nu pot sa mai tin copilul afara decat 1 ora, ca ii ingheata nasul si manutele ...in leagan mai rarut, ca si-asa e frig, de vant nu mai avem nevoie...am instalat program de cumparaturi la pranz, dupa plimbare...deci Auchan, dragostea mea ...ca sa treava timpul...
Pestele a fost f bun daaarrrr, uscat...daca e la cuptor, e cam uscat...adica cred ca trebuia sa pun mai multa apa in tava Ca atare compozitia a iesit f vascoasa si nici nu s-a mixat prea bine Baiatul a mancat, dovada ca ii place pestele Maine i-o mai subtiez cu niste zeama de legume, o sa fierb separat ... Si Raluca, o sa incerc si cu snitel sunt sigura ca o sa-i placa
In rest, ce sa va mai spun...parcarea e tot sapata , ieri ne-au trecut pe centrala noua motiv pentru care toata ziua n-am avut nici caldura nici apa calda Rufele nu se mai ususca pe sarma, a inceput circul cu caloriferele.....masina pt uscat rufe n-am unde sa pun nici sa vreau
Vladutzu a inceput sa bea apa , isi tine singur biberonul si azi cand l-am intrebat unde-i masina ? (are o masinuta pe perete, langa masa de infasat) s-a uitat intr-acolo Sa fie intamplare? Nu stiu...eu m-am bucurat oricum
Ma rog la Dumnezeu sa nu mai dea vreo bolesnita peste noi, ca vad ca iar e o chestie care bantuie
Am vazut Rebecutz dragutz care descopera lumea , am auzit ca la lunyacasa s-a spart o teava , am vazut ca Bubupoarta in continuare genele de diva , Zana doarme in masina (azi recunosc ca am furat si eu ideea, am lasat baiatul sa-si faca somnul in masina cand am ajuns la parc, dar numai 15 min a mai dormit )
Ma apuc de treaba si revin mai tarziu un picut, cu constiinta mai curata
Zozeeeam ragusit deja
Tuchi o maslina, o atentie? Nici n-ai povestit cum a fost la Sibiu, crezi ca te iert?

Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Bitzu, nici eu nu ma masina aia argintie si nici in cartea mea nu sunt retete de cozonac...dar poate adaptam ceva . Are in schimb reteta de chec f. interesanta
Painica a fost un real succes, excelenta! nu mai cumpar ever, o sa fac doar la masina. O painica de 750 g pe zi, tot familionul . Mirosea in casaaaa, bine rau de tot!

Kya, mai ce nasol si cu diareea...cu regim si tratament o sa-i treaca...mititica de ea...dar cred ca e terorista rau de vrea plimbata cu masina...nu stiu ce sa zic...am mai auzit la cineva ca nu adoarmea copilul noaptea decat plimbat cu masina si daca se trezea cumva peste noapte mai faceau o tura cu masina pe la 3-4 dimineata . Cam aiurea, ce sa zic...

Mimo, cred ca a fost tare bun pesticul lui Vladutu

Luny, ce bine ca nu-i nevoie de demolari, ca asta va lipsea

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare

Mergi la inceput