Puiuti de Randunici 2008!! (134)
Raspunsuri - Pagina 12
underqueen spune:
buna seara! vreau si eu sa urez LA MULTI ANI! tuturor sarbatoritilor de azi, randunici, randunoi sau puiuti mici! 
-------------------------
inteligenta ma urmareste dar sunt prea rapida
Maria cea mai fericita mamica de bebe Tudor Stefan (26.02.2008)
POZE
minunea mea
asa creste strumful mare
mimonix spune:

La multi ani, Mihuta! Sa fii sanatoasa si sa-ti iasa toate pasentele! 

Eu am pregatit file de pangasius cu legume la cuptor...pentru Vladutz, ovcors
Daca nu-i place, mai am ardei umpluti e ieri 
Pe diseara 
Simona,mamica de Teo
(15 ani) si
Vlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
bitza037 spune:
Ariel....am notat si eu reteta de iaurt.....saru'mana
....si acum intrebare: cate zile pot sa-i dau din el????ma gandesc ca nu pot sa-i dau pana se termina ca dureaza cateva zile bune....
Bubule eu nu am din aia care face cozo(model argintiu,nu?).....ca aia era 5 mil.si nu m-am indurat........si eu am facut paine cu lapte...este buna ...buna...mai ales dimineata cu laptic,unt,dulceata ,miere
.........pentru mancare este buna aia simpla.Cu seminte nu am incercat inca,sa cumpar semintenii.
IRINA 
Mami fericita si implinita de
Antonia
sufletel
www.flickr.com/photos/21646834@N06/" target="_blank">poze
luny spune:
abia poimaine speram sa rezolvam cu teava..sper sa nu fie asa naspa, se pare ca nu e nevoie nici de spart/demontat, Doamne ajuta!
eu cred ca schimb formula de alimentat Mufa, incerc acum sa-i dau iaurt cu branzica si cereale, si dimi fructele goale sau cu cereale..sa vedem ce iese..![]()
LUNY
, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
clauclau spune:
Mimo, i-a placut lui Vladutu pesticul? Rebe a fost foarte incantata de pangasius, a mancat de s-a lins pe botic!
Luny, bine ca nu-i asa rau.
Dar ce vant bate pe crenguta zilele astea!! Oare ce-o fi asta?
POZE
POVESTEA NASTERII
mamica fericita de Razvanel ( 11.01.2002 ) si de Rebecca ( 25.02.2008 )!
bitza037 spune:
Luny...eu ii dau
-dimineata branzica cu fructe,
-la pranz legumele
-pana acumn i-am dat cereale cu iaurt iar doua seri i-am facut un cartof fiert piure cu putin unt si iaurt....de maine am sa-i pun si dovlecel ca sa nu fie numai cartof
(cel putin asa i-am dat pana acum.....o sa ma mai gandesc cum sa mai schimb)
O sa incerc in seara asta sa mai caut niste combinatii de mancare pe net....sau poate mai ziceti si voi vreo idee...sau mai multe.....
IRINA 
Mami fericita si implinita de
Antonia
sufletel
www.flickr.com/photos/21646834@N06/" target="_blank">poze
luny spune:
are ceva daca mi-a ramas din iaurt si-l tin la frigi sa ii dau maine dimi?..ce fructe puneti in iaurt? as pune maine ananas, oare s-o face si iaurtul amar? nu cred, ca in comert este iaurt cu bucatele de ananas..a incercat cineva?
LUNY
, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
raluca2107 spune:
Clau, pangasiusul l-ai dat Rebecai cu condimente sau fara? Oare au ceva condimentele?
Noi azi am avut succes deplin cu mango cu branzica, in sfarsit a mancat si el fructele fara concert.
Raluca - mami de Briana Maria (06.06.2001) si Sabin Matei (13.03.2008)
poze
Kya spune:
Ma declar invinsa de somnurile Sanzianei din timpul zile!

Pe la 11 cu (foarte) greu am reusit sa o fac sa adoarma, a dormit cica aproap o ora, s-a trezit urland. Visase ceva cred, si a plans cu niste lacrimi de crocodil. Apoi am scos-o afara pe la 3. La 3 si 10 eram in parcarea de la circ. Mandra adormise. Am lasat-o sa doarma. Eu mi-am scos laptop-ul si am lucrat. Dupa 2 ore, tot dormea. Cum se apropria ora de masa, am plecat inspre casa. Cand am ajuns in parcarea din spatele blocului, ea tot dormea. Buun, mai stam! Am mai stat jumatate de ora, dupa care am luat-o in brate si ne-am dus sus.
Trecuse de vreo ora timpul de masa, drept pentru care a refuzat cu intarjire orice urma de biberon. Abia a "gustat" 100 ml. Ma rog, am lasat-o in pace.
Deci, in concluzie, singurul somn bun pe ziua de astazi (de 3 ore!) l-a facut tot in masina! Din alocatia ei nici macar nu pot sa platesc motorina pe care o consum adormind-o pe ea... ![]()
Si pentru ca suntem in acelasi stadiu cu raceala, a aparut ceva nou - diaree
Nu stiu de la ce, cand si cum...
Raluca mamica de
Sanziana
mititica
God didn't bring me this far, to leave me here!
Simo27 spune:
Luny,eu nu i-am mai dat iaurt ramas,dar nu cred sa fie vreun bai mare,ca doar branzica tot in frigo o tinem,nu?dar sa fie iaurt simplu,fara altceva prin el!
Irina si eu sunt in pana de ideii cu masa solida de seara...nu prea stiu ce sa-i dau![]()
Raluca 2107
si eu i-am dat peste Barosanului,dar normal,fara condimente
!sunt prea mici ca sa le condimentam viata![]()
Kya
,draga de tine si draga si de Sanzi
bolnavioara!sa suni dr sa-i spui de diaree!sper sa nu fie grav
Azi a venit mama sa stea cu Barosanelu,o sa dorm neintoarsa
!abia astept sa fac o baie lunga si apoi un somn pe masura
!
Noapte buna
Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,
si de SAMUEL -1 martie 2008