Aspirante optimiste > 20 (367)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marianebuna spune:

Habar nu am cum sa trec peste momentul asta. Acum fac analize, medicul mi-a recomandat tratament cu Utrogestan pentru ca endometrul meu in momentul avortului era "atrofiat" , dar n-a vrut sa elimine nici celelalte cauze, asa ca... imi iau sange si ma simt ca o leguma, din pacate. Din fericire n-am fost chiuretata, n-a ramas nimic (n-avea de ce sa se prinda, probabil) asa ca atunci cand imi vine ciclul ma apuc iar, de data asta cu tratament... As vrea sa o iau de la capat cu calm si optimism, dar ma simt de parca as avea bateriile descarcate... Oooofff!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adiutza spune:

Lala,

Eu cred ca esti la ovulatie.
Grosimea liniei conteaza si in functie de tipul testului. Mie de exemplu mi s-a intamplat ca linia sa fie foarte fina (subtire) si am crezut ca testul de negativ. Nu m-am agitat si nu am prestat. A doua zi in schimb nu a mai aparut deloc a doua linie, semn ca ovulatia avusese deja loc.
Sfatul meu e sa prestezi ca nu se stie.... decat sa-ti para rau....

bafta!

http://tt.lilypie.com/ab3Dp2.png

Don't walk in front of me, I may not follow... Don't walk behind me, I may not lead... Walk just besides me and let's be friends...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalala13 spune:

adiutza

pentru mine ar fi foarte tare sa ovulez!!! dar nu stiu de ce...dar si eu parca simt asta! de aia am si verificat colul..care e moale si f sus si oriciul marit, numa ca mucus nu am asa...foarte abudnent...dar am ceva...nu sa iau in mana si sa zic ete colea fertilitatea

m-a luat si o durere de cap de nu pot sa stau cu ochii deschisi si simt ca ard...

si parca si pe la burtica pe jos simt niste chestii

iti dai seama ca diseara prestez..si sunt ziua 27!! Doamne...ce bine ar fi!!!

my somebody....

oare luna asta?
www.tickercentral.com/view/a367/1.png" target="_blank">incepem lupta cu kg..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adiutza spune:

spor la treaba....

http://tt.lilypie.com/ab3Dp2.png

Don't walk in front of me, I may not follow... Don't walk behind me, I may not lead... Walk just besides me and let's be friends...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anne`mary spune:

maria, te inteleg. Dar macar tu acum faci analize ca sa afli cauza. Eu m-am rugat de 2 medici foarte buni ca sa-mi dea sa fac analize s nu au vrut. Nu au inteles ca eu vreau sa aflu daca avortul suferit s-a datorat unei "defectiuni" sau asa a fost sa fie. Ei mi-au spus ca e prima sarcina, 30% din sarcini se pierd etc. Acum stau cu o usoara teama ca nu cumva sa se repete experienta. Eu am avut parte si de chiuretaj si de endometrita. Din fericire experienta chiuretajului nu a fost traumatizanta....altele au fost.
Dar iti spun ce m-a facut pe mine sa ma simt bine: biserica. Nu mi-am imaginat ca o sa ma linisteasca asa de tare sa citesc o rugaciune sa sa stau 10 minute in biserica. Tocmai am venit din moldova unde am vizitat 6 manastiri, m-am rugat, am dat acatiste si ma simt foarte bine. Nu stiu ce alt sfat sa-ti dau.

Lala dar de ce nu incerci cu temperatura? Eu imi iau temperatura doar de 2 luni dar eu cred ca imi arata cu acuratete momentul cu pricina....

anca daca nu as fi facut baie la cap as fi iesit sa-mi iau un test. Asa ca astept frumos pana maine dimineata si ma duc sa-mi iau sange. Data trecuta am facut analize la urina si nu la sange. Dar cele de sange sunt mai exacte nu? Or costa mult? Acum cu recesiunea asta....!!!

Mergi la inceput

mersi adiutza...dar dupa 12 noaptea ..

anne in jur de 40 ron costa testul de sange

si ma monitorize ...de 4 zile am 36,3 temperatura bazala..o sa imi iau si maine dimineata sa vedem ce si cum!

am emotii fetelor..daca intr-adevar ovulez e prima oara cand observ ...dar problema e testul de ovulatie..de ce o fi iesit ieri asa...

my somebody....

oare luna asta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marianebuna spune:

Citat:
citat din mesajul lui anne`mary

maria, te inteleg. Dar macar tu acum faci analize ca sa afli cauza. Eu m-am rugat de 2 medici foarte buni ca sa-mi dea sa fac analize s nu au vrut. Nu au inteles ca eu vreau sa aflu daca avortul suferit s-a datorat unei "defectiuni" sau asa a fost sa fie. Ei mi-au spus ca e prima sarcina, 30% din sarcini se pierd etc. Acum stau cu o usoara teama ca nu cumva sa se repete experienta. Eu am avut parte si de chiuretaj si de endometrita. Din fericire experienta chiuretajului nu a fost traumatizanta....altele au fost.
Dar iti spun ce m-a facut pe mine sa ma simt bine: biserica. Nu mi-am imaginat ca o sa ma linisteasca asa de tare sa citesc o rugaciune sa sa stau 10 minute in biserica. Tocmai am venit din moldova unde am vizitat 6 manastiri, m-am rugat, am dat acatiste si ma simt foarte bine. Nu stiu ce alt sfat sa-ti dau.

Da, stiu, din pacate medicii considera ca abia dupa 3 avorturi spontane se poate pune diagnosticul de "avort habitual" si se fac investigatii... nici mie nu mi-au facut nimic dupa primul, dar acum i-am zis ca e o cruzime sa astept inca unul ca as ma apuc de analize, si mi-a dat, dar pe banii mei, nu pe trimitere... Si m-a inteles, e un om extraordinar, mi-a dat toate investigatiile, sa eliminam toate cauzele...
La Biserica... am fost inainte de a doua sarcina... m-am rugat pentru ea, m-am rugat in acea saptamana... si n-a vrut. Inca sunt revoltata, astept sa-mi treaca pentru a simti din nou nevoia sa ma rog, deocamdata simt ca a fost nedrept cu mine...

Mergi la inceput

pai iubitaa lala mai e o posibilitate pe care cu siguranta o stii. Incepand cu ziua a 14-a serviciile nocturne se vor presta o zi da, una nu. Eu una ca sa fiu sigura, incepand cu ziua 11-12 nu mai prestez noapte. Il conserv :)). Si cand temperatura creste, stiu sigur ca soldateii lui sunt multi si vigurosi.
Decat sa dau 40 de lei pe analize mai bine dau 30 pentru clear blue care am inteles ca e foarte bun.

Mergi la inceput

anne eu sunt ziua 27 cu un ciclu varza 2 luni jumate lipsa, apoi din 2 in 2 saptamani!

am incercat faza cu o zi da una nu...nu merge..la noi e totul sau nimic..nu puteam la comanda, dar daca vad ceva semne prestam. Azi clar se intampla ceva cu corpul meu, si ma bucur ca am avut timp sa observ. daca e sau nu ovulatie o sa observ dupa temepratura bazala.

intrebare: temperatura creste daca se sparge foliculul? sau creste daca ovulez oricum.?

my somebody....

oare luna asta?

Mergi la inceput

lasa maria ca trece. Suntem fete mari, nu? Mai ai copii? Eu as fi la primul.

lala m-ai bagat in ceata cu intrebarea. Nu stiu, dar poate aflam de la fete. Dar din ce cauza este asa "decalat" ciclul tau? Cu siguranta nu e ceva normal. Ai fost la un endocrinolog? Sa vcezi daca esti dezechilibrata hormonal. Poate te echilibreaza :P

Mergi la inceput