Aspirante optimiste > 20 (367)
Raspunsuri - Pagina 9
anne`mary spune:
uite lala ce am gasit:
temperatura bazala creste in ziua ovulatiei, comparativ cu celelalte zile (precedente ovulatiei) cu 0,3 – 0,4 grade; dar trebuie sa ramana asa (la valoarea usor mai ridicata) pana la o noua menstra. in cazul dumneavoastra daca determinarea s-a realizat corect (dimineata, imediat dupa trezire, inainte de a efectua orice alta activitate; locul de determinare ideal este intra-rectal) faptul ca in ziua a 13-a era 36,5 si a crescut in ziua a 14-a la 36,9 – ar sugera ca in ziua a 14-a ati avut ovulatia; insa, aceasta temperatura (36,9) trebuia sa se mentina pana in ziua in care ar fi aparut noua menstruatie.
lalala13 spune:
anne da am fost la endocrinolog..acum sunt in analize si tocmai astept un nou ciclu pt niste analize mai speciale(hormonii suprerenali)..si ete..in loc sa imi vina ma trezesc cu ovulatie. dar sincer nu ma plang, macar sa fie asta...dar vad ca simt si o jena la burtica..deci ori ovulatie ori menstra e bine in acest moment pt mine![]()
my somebody.... 
oare luna asta?
www.tickercentral.com/view/a367/1.png" target="_blank">
incepem lupta cu kg..
doula spune:
Salutare fetelor
. Vad ca ati fost harnicute, ati mai dezghetat atmosfera pe aici.
Eu am belit-o rau de tot azi, m-a taiat peste sale si nu ma mai pot misca. Ma doare ca naiba
. Asa ca stau in pat ca nu am ce face si mi-am luat cateva zile de liber. Acum am o nastere care se apropie sper sa imi treaca repede sau sa nu nasca in urmatoarele zile ca nu ma pot duce si nu asi vrea sa-mi las balta clientuta
.
Bine ati venit si revenit aspirante noi. 
Andreea
unboticutz spune:
ia uitati peste ce am dat:
"Cele mai importante lucruri in lume au fost realizate de oameni care au continuat sa incerce chiar si cand se parea ca nu mai este nici o speranta."
Dale Carnegie
o sa recitesc fraza asta in fiecare zi. 
sa nu-i uitam!
monna3 spune:
buna fetelor 
ce multa activitate a fost azi pe aici...
Monica, sper in curand 
mami si tati te asteapta
adiutza spune:
pup you
.
ma duc acasa si nu cred ca mai intru. O seara perfecta!
http://tt.lilypie.com/ab3Dp2.png
Don't walk in front of me, I may not follow... Don't walk behind me, I may not lead... Walk just besides me and let's be friends...
noname spune:
Buna fetelor!!!
Eu nu am mai intrat ca am avut probleme cu netul , mi-a furat cineva IP-ul.
In sfarsit, sa va spun despre mine: sunt ziua 2 si sunt tare mahnita pe viata asta. Nu mai pot sa luot cu nimik. Nu mai pot lupta nici macar cu mine sa imi zic ca luna urmatoare va fi bine.......pur si simplu nu mai rezist sa fac fata situatiei . Nu stiu ce se va intampla cu mine.........sper sa imi revin, dar sunt bagata in butoi pana dincolo de cap.....asa ca........NU mai pot fi optimista
Vreau si eu sa fiu 
Bb hai la mama!!!
Dana
http://tt.lilypie.com/V2Z0p2.png
marianebuna spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui noname Buna fetelor!!! Eu nu am mai intrat ca am avut probleme cu netul , mi-a furat cineva IP-ul. In sfarsit, sa va spun despre mine: sunt ziua 2 si sunt tare mahnita pe viata asta. Nu mai pot sa luot cu nimik. Nu mai pot lupta nici macar cu mine sa imi zic ca luna urmatoare va fi bine.......pur si simplu nu mai rezist sa fac fata situatiei . Nu stiu ce se va intampla cu mine.........sper sa imi revin, dar sunt bagata in butoi pana dincolo de cap.....asa ca........NU mai pot fi optimista ![]() Vreau si eu sa fiu ![]() Bb hai la mama!!!Dana http://tt.lilypie.com/V2Z0p2.png |

Macar nu sunt singura...
anidaz spune:
Ooof,vad ca suntem deja multe in butoi,hai mai bine sa ne mutam in Corabia Biruintei,fiindca pana la urma toate vom fi invingatoare.
De aceea am decis si eu cu cateva zile in urma ca pentru anul acesta a ajuns.
Hai sa ne pregatim sufleteste de Sfintele Sarbatori sa nu ne gaseasca triste,sa ne bucuram de colindele ce abia astept sa le ascult si anul urmator sa-l incepem cu forte proaspete.

Nepoteii mei nazdravani
Ale,un sufletel norocos!
lalala13 spune:
dana ia iesi de acolo! ce-ti venii! las ca acum trebuie sa te duci la doctor ca doar ai treaba!! stii tu!!![]()
ia fetelor, vorba adinei,vin sarbatorile, e frumos, eu astept ciclul pt analize, sper pana de sarbatori sa vina, daca nu sa fiu gravi....asta daca am ovulatia azi..oi vedea la temperatura de maine, chiar ar fi tare! dar nu cred si mi-e frica sa nu iasa analizele alea nasol
in fine....ma enerveaza ca nu mai scrieti...
my somebody.... 
oare luna asta?
www.tickercentral.com/view/a367/1.png" target="_blank">
incepem lupta cu kg..