Aspirante optimiste > 20 (367)
Raspunsuri - Pagina 7
lalala13 spune:
si eu da' nah....
my somebody.... 
oare luna asta?
www.tickercentral.com/view/a367/1.png" target="_blank">
incepem lupta cu kg..
Rallu spune:
Si eu...desi mai am putin si plec la scarbici
.
Anca, tu in sarcina ai avut probleme cu frigul?
Nu stiu ca parca acum nu-l mai suport deloc.
Toate bluzele mele (pe care pana acum le apreciam) mi se par scurte si mi-e frig la spate...si in general mi-e mai frig decat de obicei.
"Nu conteaza ce ti se intampla in viata ci conteaza cum reactionezi la tot ceea ce ti se intampla."
Atat e de mare burtica
6+
Asa arat eu acum
lalala13 spune:
din ciclul aspiranta si nelinistita mi-am verificat si eu colul..si e sus tare..abia de ajung la el...de obicei imediat cum bag degetelul si ajung...si mi s-a parut orificiul ala mai mare decat de obicei..s-o fi deschis? si daca testul ala de ovulatie de ieri o fi aratat de fapt ca e pozitiv? azi mi-am facut din nou test si e groasa a doua linie dar nu chiar la fel de colorata ca prima
ce inseamna sa nu stai locului..in loc sa ma gandesc vin uratii nu vin uratii ma gandesc ovulez nu ovulez
si maine abia iese progesteronul din ziua 22 ca nah ziua 21 nu am putut!
sunt loco rau?
cine e pe aici sa ma lamureasca cu colul...daca s-a deschis e obligatoriu ca ovulez sau nici el nu are ce face ca si mine?
my somebody.... 
oare luna asta?
incepem lupta cu kg..
unboticutz spune:
prezent! si eu cu munca..
cred ca am ovulat foarte devreme luna asta, ramane de vazut
. o fi viabil daca se formeaza in ziua 6-7?
sa nu-i uitam!
anne`mary spune:
buna fetelor. De mult nu v-am mai citit. Lala eu nu stiu sa iti raspund.
Am si eu fel de fel de nelamuriri si nu am la cine sa apelez...asa ca va stresez pe voi. Acu` 12 zile am avut ovulatia. Dupa 7 zile mi-am facut un test de sarcina pt ca ardeam de nerabdare. A iesit negativ. Eu nu ma pot baza pe ziua menstruatiei asa cum faceti voi, pt ca nu stiu cand este asta....eu am ciclu neregulat. In aceasta periaoda am fost foarte atenta la mine, la eventualele schimbari. In afara de niste arsuri la stomac inregistrate saptamana trecuta dar care au trecut acum, nu am mai avut nimic. In august cand am ramas insarcinata au inceput sa ma doara sanii (am crezut ca vine menstruatia) dar dupa cateva zile au incetat sa ma mai doara dar au ramas mari. OK, poate nu sunt insarcinata, dar totusi este ciudat faptul ca nu am nici un semn ca mi-ar veni menstruatia dar nici ca as fi insarcinata. Sunt eu paranoica?
marianebuna spune:
Hi, guys... ma primiti si pe mine la voi? Nu-s optimista, poate devin... Am pierdut a doua sarcina, in momentul asta sunt pur si simplu depresiva, dar stiu ca trebuie sa-i dau inainte si sa lupt, ca alta varianta nu am...![]()
ancadragoman spune:
Anne poate ai o dereglare dar cel mai sigur este un test de sange .
Maria bine ai venit si stai calma ca te faci oprimista imediat ![]()
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
BAZAR PENTRU SONIA
anne`mary spune:
maria imi pare rau. Si eu am pierdut prima sarcina si as fi ipocrita daca as spune ca am trecut peste moment sau ca nu m-a afectat. Prima saptamana a fost groaznica....inca imi era teama sa ma duc la toaleta, aveam vise, am avut un accident de masina si primul meu gest a fost de a proteja sarcina..care nu mai exista. Sunt entuziasmata de ideea unei noi sarcinii dar totodata mi-e groaza. Sper sa fie bine a 2-a oara.
Anca, iubita, ce faci? Ma bucur ca te "vad". Ma gandeam si eu sa fac un test de sange. Pe internet peste tot scrie ca la o saptamana dupa conceptie, sanii devin durerosi si sensibili la atingere. Ai mei nu sunt nici durerori si nici sensibili. Deci exclud sarcina luna asta. Faptul ca nu au aparut durerile la nivelul sanilor ca si simptom a menstruatiei nu ma ingrijoreaza. Cum am mai spus: ciclul meu e neregulat. Eu am un chist mare pe dreapta si medicul ginecolog a zis ca din cauza lui ciclul meu e neregulat.
Dar nu disper....exista intotdeauna luna viitoare. te pup dulce dulce
lalala13 spune:
aideti mai fetelor! care ma ajuta si pe mine
anne nici eu nu stiu nici macar daca ovulez
maria...nu stiu ce sa zic...
my somebody.... 
oare luna asta?
incepem lupta cu kg..
ancadragoman spune:
Anne eu nu am avut sani durerosi decat dupa o saptamana de la data la care trebuia sa vina CM.
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
BAZAR PENTRU SONIA