Aspirante optimiste > 20 (367)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CarmenAlbu spune:

Petrecere?
Prezent!!
Nu stiu Andreea dar repet in decembrie toate analizele, acum am aruncat banii la toalete, am tras apa, si am invatat din experienta!
Oana, vom vedea ce va fi, se pare ca un diagnostic clar va fi dat cu o acuratete de 60% doar!
Dar, nu stiu de ce nu apar la echo!
Eu repet tot examenul oricum, ca nu m-a convins nimic luna asta!
si am verificat pe siteul care l-am scris si aici, si as pute sa nu am, pentru ca sangele mi-a iesit perfect, colesterolul la fel, sunt in limite normale la tot ce se poate relationa cu pcos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doula spune:

Of Carmen doctorii astia. Am ajuns sa trebuiasca sa cautam pe net ca sa stim ce trebuie sa facem ca ei...d-zeu cu mila.
Trebuie sa iti faci si E2, testosteronul si DHEA-s. In ziua 3 bineinteles, pe urma daca coninui cu monitorizarea, trebuiesc facute in ziua in care ai folicul de 17-18 mm, si pe urma progesteronul la 7 zile dpo. Atunci poti primi un rezultat mai bun si diagnostic mai coerent. PCOS este diagnosticat de mai multi factori.
Aaaaa si insulina trebuie facuta

In rest vad ca fetele nu au de gand sa apara pe aici

Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marianebuna spune:

Citat:
citat din mesajul lui CarmenAlbu

Si sa nu uitam nici o clipa ca suntem femei, ca avem nevoie de bucurii, de iubire, da tandrete! Avem cel mai frumos dar - feminitatea! Maternitatea va veni la moi toate intr-un mod sau altul! Haideti sa cautam lucrurile acelea frumoase care ne-au facut fericite !
Si haideti sa ne gandim putin si la cei din jur!
Daca este vreuna incurajata de ce am scris sa vina sa sarbatoreasca femeia pentru ca ea are privilegiul de a fi mama la un moment dat!!!

Frumos mesaj! Eu iti multumesc pentru el!

Eu am primit prima veste buna azi - mi-au venit primele rezultate la analize, negative, adica am scapat de cateva suspiciuni inspaimantatoare (e.g. lupus) ale medicilor. Prima veste buna de mult timp. Poate ca pana la urma redevin optimista!

Mergi la inceput

Da Andreea, asa m-am gandit si eu, oricum fiinda luna asta am ratat-o cu 2 mari doctori, nu oricum o voi privi cu umor si luna viitoare voi incepe, pana una alta toate valorile sangelui dpdv, zahar, grasimi si restul sunt ok!
Multumesc mumos, in ziua in care imi vine ciclul voi scrie pe hartie absolut tot ce trebuie facut!
Pana atunci cum a zis medicul sex for fun!
Va pupic, si o seara frumoasa!
Eu am luat cadoul pentru aniversarea noastra, si acum ard de nerabdare sa il dau, si sa-l primesc pe al meu!
Maine voi intra destul de putin ca..deh...!!! Sarbatorim!

Mergi la inceput

Maria
Vei deveni ca nu ai incotro
Ma bucur ca este totul bine, si iti doresc sa o tii tot asa, dandu-ne vesti bune!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marianebuna spune:

Multumesc din nou, Carmen!
Luni mai am un "hop", imi vin rezultatele la analizele pentru hemofilie, sper sa fie ok si acolo, si sa ma pot reapuca de "treaba" imediat dupa ce vine CM...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doula spune:

Uite fetelor. Poate e cineva pe aici care este interesata de plante. Plantele pot fi luate ca tincturi, ceaiuri sau capsule gata preparate. Daca aveti intrebari sunt aici

Plante pt calmare si stres – musetel, levantica, flori de tei, verbina (Verbena officinalis), roinita (Melissa officinalis), talpa gastii (talpa gastii se ia doar pana la ovulatie)
Plante pt depresii – sunatoare, rozmarin, busuioc (se iau pana la ovulatie)
Plante pt insomnii – valeriana (se ia pana la ovulatie), passiflora
Plante pt cicluri neregulate si pt probleme hormonale - trifoi rosu, seminte de patrunjel si marar, angelica chineza –capsule (dong quai), black cohosh, cretisoara, sunatoare.
Pt insuficienta de progesteron si pt endometru subtire/bolnav – vitex agnus cactus, cretisoara, napraznic, muguri de zmeura
Pt hypotiroida – alge de mare (in special kelp), vit B complex, zinc, lecitina, germeni de hrenita
Pt detoxificare – ficat – gentiana, anghinare, suc de sfecla rosie, morcov si telina, papadie (radacina, frunze si flori), galbenele; rinichi – patrunjel, coada calului, seminte de telina, codite de cires, urzica, matase de porumb, papadie (frunze si flori); sistemul circulator – trifoi rosu, urzica, galbenele, brusture. Mie imi place sa folosesc astfel: sucul de legume un pahar pe zi, ceai din papadie (toata planta), galbenele, urzica, trifoi rosu si matase de porumb. Se beau cate o cescuta inainte de fiecare masa si gustare (un litru- un litru jum pe zi). Dimineata pe stomacul gol se ia cate o lingura de ulei de maslin si se bea o cana de apa calda cu o jum de lamaie stoarsa. Seara inainte de culcare se ia o lingura de ulei de in (uleiul trebuie pastrat in frigider!!!) sau masline. Detoxificarea se face pana la ovulatie. Se bea cate 12 cani de apa pe zi ca toxinele sa se elimine din organism. Se elimina din dieta cafeaua, zaharul, alcoolul si tigarile (si fumatul pasiv!!!), carnea si lactatele. Dieta se bazeaza pe mancare vegetariana. Frecati-va corpul inainte de fiecare dus/baie cu o manusa aspra/perie aspra de baie. Pt constipatie se adauga terci de ovaz si fibre vegetale, nu folositi laxative ca dau dependenta.
Amenorea – coada soricelului, angelica chineza (dong quai), damiana, talpa gastii si pelin (pt ultimile doua sa fiti sigure ca nu e sarcina!!!!)
Menoragia (hemoragii intense sau sangerare difunctionala in timpul ciclului) – traista ciobanului, coada soricelului, cretisoara, muguri de zmeura, angelica chineza – se intrerupe in timpul sangerarii,
Producerea mucusului fertil (prea putin mucus sau mucus acid) – ulei de luminita serii – capsule ( se ia pana la ovulatie), angelica chineza , nuci, trifoi rosu.
Chisturi ovariene si PCOS – trifoi rosu, galbenele, vitex cactus, cretisoara, muguri de zmeura, angelica chineza.
Vitamine si minerale si altele pt fertilitate – Vit B complex, zinc, vit E, omega 3, vit C, acid folic,, selenium, probiotica (acidophilus), capsule de usturoi. Comprese cu ulei de ricin pe burta, in zona uterului de trei ori pe saptamana din prima zi de menstruatie pana la ovulatie (se introduce o carpa in ulei se stoarce, se pune pe zona uterului si a ovarelor, se acopera cu un nailon si pe urma cu un prosop, se pune o sticla cu apa calda se tine cat de mult se poate – macar o ora). Bai de sezut cu coada calului, coada soricelului, rozmarin si busuioc (tot de trei ori pe saptamana de la terminarea menstruatiei pana la ovulatie).

Ca un program de tratament de reglare mie imi place: detoxificarea organismului (ca mai sus), o capsula de angelica chineza (dong quai) pe zi, vit. minerale si altele (ca mai sus). In plus se adauga plantele specifice pt fiecare problema in parte.

Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns titi143 spune:

Buna dimineata fetelor. Cine bea o cafeluta cu mine?
Eu parca astazi sunt mai optimista ca si ieri. Bineintales ca aseara mi-a vinit, banuiam eu ceva acum trebuie sa astept pana saptamana viitoare ca sa ma duc la HSG. Sunt foarte curioasa care este rezultatul. Oare ti-l spune pe loc? Poate "patesc" si eu ca si Anca si reusesc sa raman luna asta dupa HSG.
Imi pare rau ca nu am putut veni la petrecere dar am mult de lucru acasa ca sunt in renovare. Sunt in renovare deja de mult timp si abia astept sa termin.
Ai dreptate Carmen suntem femei si trebuie sa fim bucuroase de acest lucru.
Carmen LA MULTI ANI SI MULTE ANIVERSARI DE ACUM INCOLO!!!!!

http://tt.lilypie.com/fFuSp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ada29 spune:

Buna dimineata optimistelor,

Titi,daca hsg o faci la Interservisan,pe loc iti da rezultatul.

Doctorul radiolog o sa-ti spuna ca de luna urmatoare ai unda verde la facut copii.Parerile-s impartite.Mult succes.

Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns titi143 spune:

La Interservisan fac. Acolo mi-a spus doctorul meu ginecolog sa ma duc. El a spus ca pot incerca din luna asta dar numai daca fac la inceputul CM adica cum imi trece sa si fac. Nici nu stiu ce sa zic ca am auzit multe pareri.

http://tt.lilypie.com/fFuSp3.png

Mergi la inceput