Aspirante optimiste > 20 (367)
Raspunsuri - Pagina 17
doula spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui CarmenAlbu Buna fetele! Ce inseamna PCOS? Se pare ca din analiza hormonala cand LH este mai mare decat FSH atunci devii suspecta de PCOS care nu stiu ce inseamna ![]() Multumesc |
Carmen in ce zi ai a ciclului ai facut analizele? PCOS sindromul ovarelor polichistice.
Andreea
CarmenAlbu spune:
Gata am aflat, ovare polichistice, pentru cele in ceata ca si mine, numai ca nu am un singur chist pe ovare la cate monitorizari am facut! si de fiecare data am intrebat-o pe cea de la eco daca vede vreun chist, si mi-a zis ca nu am !
Deci din nou misterul de ce am LH mai mare decat FSH?
Of... s-ar putea sa fac deabia in decembrie HSG din cauza unei solutii pe care nu au primit-o astia in farmacii deci voi vedea maine!!
Fetele cam pustiu pe aici!!
Toata lumea e in butoi?
Pentru asta suntem aici fetele si trebuie sa va reveniti! Eu astept sa se intample de peste 3 ani, si inca mai sper!!
Dar daca ma opresc sa-mi plang de mila dau dovada de egoism fata de partener care isi doreste tare acelasi lucru si este si in total dezavantaj ca in afara de sperma nu ma poate ajuta mai mult!
Dar o sa fiu tare pentru ca el are nevoie iar eu, Dumnezeu stie cata nevoie am sa fiu fericita si sa traiesc frumos viata intre timp!! Fetele afara din butoi va rog, sunteti luptatoare sau ce?
Cum vreti sa vina bebe la o mama suparata, care se cearta sau nu cu tata, care e permanent in tensiune?
Bebe nu vrea asa ceva! Ca sa fim mame, trebuie sa ne antrenam inainte rabdarea, caldura , intelegerea, iubirea, si renuntarea!!!!
Haideti sa ne adunam!!
Am intrat de cateva ori azi de la serviciu si m-am intristat tare sa vad pustiul datorat dezamagirii!!! Nuuuu!
Avem avantajul sa avem mereu o luna noua, si va spun si voua ce imi spun si mie cand am nevoie de incurajare!
Iau dorinta mea si o privesc cu caldura, cateodata cu putina gelozie cang o vad impartasita si implinita in alta parte, dar stiu ca si eu ma voi bucura!! Si stiu ca si voi!!!
CarmenAlbu spune:
andreea in ziua 4 daca numar si prima zi in care mi-a curs foarte putin, daca nu in ziua 3!
CarmenAlbu spune:
Si sa nu uitam nici o clipa ca suntem femei, ca avem nevoie de bucurii, de iubire, da tandrete! Avem cel mai frumos dar - feminitatea! Maternitatea va veni la moi toate intr-un mod sau altul! Haideti sa cautam lucrurile acelea frumoase care ne-au facut fericite !
Si haideti sa ne gandim putin si la cei din jur!
Daca este vreuna incurajata de ce am scris sa vina sa sarbatoreasca femeia pentru ca ea are privilegiul de a fi mama la un moment dat!!!
Andreea tu stii de ce e lh mai mare decat fsh?
CarmenAlbu spune:
Fete pe fertility plus gasiti toate interpretarile analizelor si multe multe informatii ce v-ar putea fi de ajutor!
oana_cnt spune:
Carmen, esti cu adevarat o aspiranta optimista. Si cred ca suntem toate, chiar daca ne manifestam in feluri diferite uneori.
Voiam sa iti spun ca si eu sunt suspecta de PCOS, desi nu am avut chisturi in toata viata mea, doar in cele doua luni, dupa tratamentul de stimulare, niciodata inainte de el. Si chisturile de dupa stimulare cica nu sunt simptom de PCOS, ci sunt considerate drept reactie adversa la medicamente. Se pare ca acest sindrom este acum, in ultima vreme, tot mai des intalnit si nu sunt multe explicatii medicale despre motivul pentru care apare.
Ce sa zic... Iti doresc ceea ce imi doresc si mie: sa se dovedeasca a fi acesta un diagnostic fals...
Oana,
, atunci cand va vrea Doamne-Doamne!
TOATE VIN LA TIMPUL LOR...
http://tt.lilypie.com/fllIp2.png
doula spune:
Carmen arata ca este vorba de PCOS asa cum ai scris, numai ca nu inteleg de ce dr nu ti-a dat de facut si estradiolul (E2)
. Ca trebuie si el sa fie marit in caz de PCOS. LH cu FSH nu sunt suficiente 
Andreea
doula spune:
Si Carmen esti o scumpa
. Imi pare bine sa vad ca a mai ramas o optimista prin preajma 

.
Gata fetelor haideti la petrecere
. Eu aduc 

Andreea