Aspirante optimiste > 20 (367)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns unboticutz spune:

neataaa eu am racit

sa nu-i uitam!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marianebuna spune:

Citat:
citat din mesajul lui doula

Uite fetelor. Poate e cineva pe aici care este interesata de plante. Plantele pot fi luate ca tincturi, ceaiuri sau capsule gata preparate. Daca aveti intrebari sunt aici

Pt insuficienta de progesteron si pt endometru subtire/bolnav – vitex agnus cactus, cretisoara, napraznic, muguri de zmeura

Eu sunt interesata
Spune-mi, te rog, in primul rand ce e vitex angus ala, ca n-am auzit in viata mea, apoi... astea trebuie luate toate, sau e suficienta numai una dintre ele? Eu mi-am luat extract de muguri de zmeur, ar trebui sa le caut si pe celelalte?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doula spune:

Neatza fetelor

Maria vitex este un cactus. Deobicei este gasit la farmacii in forma de capsule, deci acolo trebuie sa intrebi. Se ia dupa cum scrie pe prospect. Dureaza cateva luni pana isi face efectul. Si da trebuiesc combinate plantele ca fiecare actioneaza in altfel. Si trebuie verificat daca inafara de progesteron mai sunt si alte probleme.
Deci care e problema ta?

Andreea

Mergi la inceput

Botic sa te faci bine repede . Bea multe ceaiuri fierbinti cu miere si lamaie, ia vit C si zinc.

Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rallu spune:

Eh fetele...nu puteam sa va fara ultimele vesti .
Inca nu sangerez dar nici mult nu mai am.
POate e vina mea pt. ca ieri am exagerat cu drumurile si cu munca: am plecat la 8:30 de acasa si (in afara de o pauza de o ora si ceva la pranz) m-am intors 23.
De pe la 6 dupa-amiaza a inceput sa se pateze hartia igienica.
Nu e sange...nu e nici macar maro...dar nici secretia alba ca inainte nu mai e.
A devenit crem-maronie si m-am speriat.
Dureri n-am si nici altceva dar deja mor de frica.
Am sunat-o azi pe doctorita si am plecat de urgenta la Giulesti.
Acum m-am intors.
Am vazut un embrion normal, cu inimioara care bate. O minune.
In acelasi timp am primit vestea ca sigur au fost 2, ca al doilea nu pare sa se fi dezvoltat la fel ca primul si ca s-ar putea ca din cauza lui sa se fi schimbat culoarea secretiilor pentru ca are tendinta sa se elimine.
De asemenea mai exista posibilitatea sa se fi modificat deoarece se apropie data la care trebuia sa-mi vina in mod normal menstruatia.
M-am intors cu o geanta de medicamente, mi s-a marit doza de utrogestan dar am primit incurajari ca va fi bine daca incerc si eu sa ma mai potolesc.

"Nu conteaza ce ti se intampla in viata ci conteaza cum reactionezi la tot ceea ce ti se intampla."

Atat e de mare burtica6+
Asa arat eu acum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Rallu pe la 6 saptamani am patit si eu asa cu Maria ,am tratat cu gravibinon,utrogestan si no-spa.Stai linistita ca totul o s afie bine si felicitari ptr inimioara ...si sa stii ca este o mare minune

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)

poze si filmulete

povestea nasterii

www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria

www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

BAZAR PENTRU SONIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns unboticutz spune:

doula, mersi de sfaturi. de zinc nu stiam, ce actiune are?

rallu, un ochi plange, unul rade . felicitari pentru inimioara care bate! incearca sa te menajezi, odihneste-te cat poti de mult!

sa nu-i uitam!

Mergi la inceput

Rallu ai grija de tine. Odihneste-te cat se poate de mult si o sa fie bine. Felicitari pt inimioara , cred ca a fost tare emotionant sa o vezi.

Andreea

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui unboticutz

doula, mersi de sfaturi. de zinc nu stiam, ce actiune are?

rallu, un ochi plange, unul rade . felicitari pentru inimioara care bate! incearca sa te menajezi, odihneste-te cat poti de mult!

sa nu-i uitam!

Zincul intareste sistemul imunitar....si pe deasupra e bun si pt fertilitate

Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalala13 spune:

deci nu-s 3...

dar vezi, ti-am povestit eu de prietena mea...

ai grija de tine rallu! ca uite cat muncim pt o inimioara..

my somebody....

oare luna asta?
www.tickercentral.com/view/a367/1.png" target="_blank">incepem lupta cu kg..

Mergi la inceput