Fetele din Austria (26)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kemimay spune:

SILAR-mergeti des la Praga? La Salzburg ce faceti tot asa numai in excursie?
Ce bine va merge, va invidiez
Cum s-au simtit copiii?

Eliza mami de Naomi 23.11.07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silar spune:

Citat:
citat din mesajul lui kemimay

SILAR-mergeti des la Praga? La Salzburg ce faceti tot asa numai in excursie?
Ce bine va merge, va invidiez
Cum s-au simtit copiii?

La Praga mergem cand avem ocazia, ne place f mult acolo. Copii s-au simtit bine zik eu, obositi, ca ei nu sunt invatati cu masina, si mai mult din cauza asta incercam sa facem excursii, adica pentru ei - sa se obisnuiasca. Iar la Salzburg - am auzit ca este f frumos acolo, de asta am vrea sa mergem un week-end. Si despre Linz am auzit ca este f frumos, dar la anul de-acum ca anul asta nu mai este timp.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danat spune:

Buna fetelor! pai asa va laudati de ziua nationala? Cu raceli si tuse???? Glumesc, ca doar am "servit" si noi deja prima tura de raceala. Eu nici acum nu ma simt bine, tusesc inca, nu am avut asa ceva de cand tin eu minte, sa ma tina aproape o luna tusea. Nu mai zic de Raduc, care si el inca mai tuseste si se aude cum se rupe ceva cand tuseste. Teoretic asta e bine, ca nu stau secretiile acolo in bronhii, dar nu ma incalzeste prea mult asta. Am inceput de vreo 3 zile sa-i dau Bronho-vaxom, la indicatia pediatrei. Acum nu stiu daca de la el sunt ceva reactii, dar de ieri are nasul infundat iar, fara sa fi stat in frig sau sa fi facut ceva cauzator de guturai

Flavia sanatate si inteleg ca sunteti pe calea cea buna te admir ca esti adepta non-medicatiei, insa pe mine nu ma tin nervii sa suport dureri crincene de gat, sau cap...asa ca astept ce astept si daca nu trece ma ajut cu o pastila ceva.
Ai intrebat de weekend: noi am fost pina la Rathaus la Targul de Craciun dar nu am stat mult pt ca era puhoi de lume, probabil multi turisti, ca am auzit multe limbi straine in jur, si majoritar ruseste
Tu ce faci acum? Esti acasa? Adica mai lucrezi? Pup Bianca!

Adriana sanatate multa, fir-ar sa fie de tuse, dar Lara cum mai este? Aveti grija mare cu Annika, ca e micuta tare si trebuie sa fie sanatoasa Zici ca la Buc e ceata? Aici e un soare frumos...

Silvia cum a fost la Praga? Mmmm ma faci sa visez cu Salzburgul Ce fac aia micii?

Kemimay si la noi e "problema" suferintei lui Raducu referitor la socializare, adica il vad ca mai ales in we simte nevoia de a face mai multe. Noi incercam sa-i umplem timpul cat putem, dar mai avem si altele de facut si il vad ca se duce plictisit la el in camera si se joaca cu ale lui. El e f fericit si cand avem musafiri adulti, ii place sa asiste la discutiile noastre, e atent la orice chiar daca se joaca il acelasi timp.
Ieri seara a sunat cineva la interfon si era o greseala, o doamna care cauta altceva, insa mi-a inmuiat inima Raducu cand m-a intrebat: "cine e mami? vine la noi?".
In Bucuresti mai mereu aveam program de vizitatori in we, in majoritatea timpului veneau prieteni la noi, alteori mergeam si noi in vizite si lui Radu ii placea tare mult asta. Acum nu avem prea multe cunostinte, asa ca, asta e!

Liana pupam burtikul! ce faci?

Dana mama lu'Radu Stefan(Fecioras de 2003)

"Prietenii sunt aceia care te iubesc chiar si atunci cand te cunosc"

Mergi la inceput

SILAR- am auzit si eu ca e tare frumos Salzburg-ul dar inca nu am avut ocazia sa-l vizitam. Poate la anul si noi.
DANAT- pt copiii de varsta lui Raducu cred ca e mai greu dacat pt astia micii. Am si eu un nepotel de 8 ani si vad ce greu ii trece timpul fara copii. Computer, nintendoo, playstation si mai stiu eu ce toate aste nu inlocuiesc compania copiilor. Bietii de ei.
Dar asta e nu avem ce face.
Multa sanatate lui Raducu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana_78 spune:

Buna seara!

Kemimay, am inteles acum ce-a fost cu saltelele.
Voi stati in Viena? in ce cartier?

Silvia, si eu imi doresc sa vizitez Praga, ca am auzit des cat de frumoasa e, insa vreau sincer fara copii, ca sa putem colinda in liniste.
Lara de ex. abia isi taraie piciorele - abia mergem un pic si ea e obosita. Am fost la Casa Poporului alaltaieri si a marait non-stop ca ea nu mai poate merge, ca e obosita si abia vazusem 2 camere, da urcasem multe scari

Mie imi place Salzburgul f mult. M-as muta acolo, de s-ar putea. E cam ploios insa, vara sunt mai multe sanse de vreme buna, zic si eu.

Dana, si mie imi placea ca copil sa asist la discutiile celor mari, veniti in vizita.
Cred ca lui Raducu ii lipsesc copiii - eu incerc mereu sa ma intalnesc cu pers. care au copii, ca stiu cat de imp. e pt. Lara sa se joaca cu alti copii si sincer si pt. noi, ca atunci nu mai sta numai pe capul nostru.
Azi a fost toata ziua ceata - n-am mai avut norocul de ieri, ca ieri a iesit soarele pe la pranz. Frigut afara, nu prea mai poti sta in parc mult, ce mai - nu-i nici tipenie "de copil".
Nu-mi place deloc iarna - as merge doar asa 2 sapt.-3 pe an, la munte, la schi, sanius, bataie cu bulgari, facut om de zapada, da in rest vreau de la 20 grade in sus.

plange pitica mica- vrea la culcare-

Adriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

sanatate la bolnaviori
Flaflo el e
asa e e frumos aci la tara..ca nu e ca la noi la tarasi nu e nici asa departe de Viena 40KM..mergeeoricum mie nu'mi place sa stau acolo..in vizita da dar sa locuiesc nu.am avut de ales si am ales satucul..e liniste.,.aer curat..e minunat.
va facui pofta?/lasa muma ca poate pana la vara ma hotarasc si raman acisi va invit pe toate la mine cu copii cu catel,purcel cu tot..sa tragem neste gratare ca la noi la romanicastati pe'aproape ca nu se stie
dana sunt bine..astept sa'mi spui cand incepem prima lectiepe bune fatooo uite asa mai aprofundezi si tu
silar te pup
ce fac la ora asta?pa n'am somn..asa ca zisai sa intru sa va pup pe toate..
noapte buna..pe maine.
aaaaaaaaa stati asa ca va facui cafea..maine doar o incalziti
.poftiti va rog

luptatorul meu

"Stelele care cad, nu pier
Stelele care cad se duc pe un alt cer"!!!

Miauu sunt Ema sunt blanda si nu zgarii Miauuu
...Putin cu putin se aduna marea...

Mergi la inceput
Mergi la inceput

LIANA-mulumesc pt cafea, dragut din partea ta sa te gandesti la noi!
Ce face burtica?
ADRIANA- noi locuim in Bez.18 chiar langa AKH. Voi?
SILAR-ce ati mai rezolvat cu gradinita?
ADINA-ce face Floris i-a iesit dintisorul?
la toate fetele si puiutii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silar spune:

Eliza pt Mariuta din ianuarie s-ar putea sa gasim ceva, desi daca as gasi unde se face cursul de germana cu copilasi cu tot, as renunta la ideea cu cresa pentru cursul respectiv.
Liana30 sa dea DD si Maiculita Domnului sa fiti bine si tu si burticutza ca ne vedem la cate gratare vrei tu la vara
Adriana Praga este minunata de vizitat, dar cu copii micuti nu prea merge, iti spun din experienta ca am tot dus parinti la vizitat cu copii dupa noi si chiar bine nu ne-a fost. pt fetitze si pentru tine.
Flavia sunteti bine?? pentru Biencutza si pentru tine.
Dana copilasii sunt bine, slava domnului, nu a racit nimeni dupa ultima excursie. Deocamdata ne luptam cu crizele lui Mihaita, de s-ar termina odata, ca pana acum aproape ca ne-a terminat el pe noi. A fost crima si pedeapsa la Praga, intr-una vroia sa stea sa se joaca in casa cu copilasi la care am fost, ne-a terorizat pe unde am fost, ca vrea acasa sa se joaca cu copilasi.Plange din orice, trebuie sa facem numai cum vrea el. Cand ma gandesc ca urmeaza si Maria....
Violeta revin cu reteta cu o zi intarziere,scuzeee . Pentru ciorba radauteana iti trebuie piept de pui - 2 bucati, radacinoase - morcov(cat mai mult), telina, radacina de patrunje, pastarnac. Se lasa toate la fiert cam 20 min dupa ce au inceput sa fiarba. In oala in care vrei sa pregatesti ciorbita de pun 3 galbenusuri de ou si se freaca cu 500gr smantana. Apoi se adauga treptat mestecand continuu zeama in care ai fiert puiul si radacinoasele. Se pune oala pe foc, se pune puiul facut franjuri, apoi se incropeste un mujdei cu usturoi si ulei(trebuie sa iasa ca o pasta).Se pune in oala si mujdeiul, se adauga otet, sare si piper alb dupa gust. Dupa ce pun oala pe foc (trebuie mestecat mai tot timpul in ea) mai las cam 10-15 minute si apoi opresc focul. Cu legumele fac salata boef.Asha fac eu ciorba radauteana. Pofta buna
pentru toate fetele si piticutzi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana_78 spune:

Eliza, noi locuim in 17. , cam la 2 stati de tramvai departare de U6 Alserstraße.
Mie imi place mult Bez. 18 - e mai select si verde; din pacate preturile apart. sunt tare mari acolo, ca am vrea un apart. nou. Mai mergeam la plimbare prin Türkenschanzpark si mereu visam la un apart. prin zona.

Silvia, cred ca depinde de copil - Lara e tare nazdaravana, agitata si e greu sa pleci la drum cu ea. Are si ea mom. de cumintenie, da le nuamr pe degete.

fetelor, eu ma gandeam ce sa facem cat vom sta in Viena - ca vom fi toti acasa, ca sotul are concediu si o sa ne mancam urechile. la noi in fam. mereu se pune marea intrebare:"ce facem astazi?". Eu ridic mereu din umeri, ca stau prost la cap. idei., organisare, 2 copii cu program de masa/somn, comoditate - asa ca eu sunt multumita si acasa. Da sotul innebuneste sa pierdem vremea aiurea pe canapea, al TV sau in parcul din cartier ...
... asa ca ma gandeam sa mergem la o Therme. M-am uitat la Lutzmannsdor in Burgenland, ca stiu ca au multe activ, pt. copii
Ce ziceti? mai are cineva chef?

Apoi ... ati vrea/putea sa ne vedem la un vin fiert pe 21 dec. dupa-amiaza, la Ckmarktul de la Karlskirche?
Noi vom fi acolo de la ora 15.

Adriana

Mergi la inceput